keepo Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 07:23 #1 Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 07:23 to serega: карта створювалась, як доповнення до телефонних довідників Луцька (було таке прохання від декількох знайомих). А то введеш якийсь номер, а воно тобі напише: вул. Тиха... і будеш шукати , де та Тиха . На тому ж uamap.net нема пошуку по вулицях, а там він є, хоч і не такий, як хотілось би Почав це все в нет викладати, щоб люди користувались і на щось типу тих самих uamap.net він звичайно не тяне. От такі справи. Думаю кадастр на мене не сильно зуб точить , тому якщо хтось допоможе, тюрма йому не грозить
Адміністратори serega Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 07:27 Адміністратори #2 Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 07:27 to serega:карта створювалась, як доповнення до телефонних довідників Луцька (було таке прохання від декількох знайомих). А то введеш якийсь номер, а воно тобі напише: вул. Тиха... і будеш шукати , де та Тиха . На тому ж uamap.net нема пошуку по вулицях, а там він є, хоч і не такий, як хотілось би Почав це все в нет викладати, щоб люди користувались і на щось типу тих самих uamap.net він звичайно не тяне. От такі справи. Думаю кадастр на мене не сильно зуб точить , тому якщо хтось допоможе, тюрма йому не грозить Як це нема пошуку, саме на тому сайті він є і досить непоганий, сам же користуюсь.
keepo Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 07:57 Автор #3 Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 07:57 Справді пошук на uamap.net є, правда чомусь зараз не працює. Але як я вже казав карта розроблялась для внутрішнього використання і на якесь ноу хау не претендує. Якщо комусь треба - юзайте , нетреба - не юзайте "Колхоз дело добровольное" (с)
Адміністратори serega Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 08:02 Адміністратори #4 Опубліковано 26 Серпня, 2005 в 08:02 Справді пошук на uamap.net є, правда чомусь зараз не працює. Але як я вже казав карта розроблялась для внутрішнього використання і на якесь ноу хау не претендує. Якщо комусь треба - юзайте , нетреба - не юзайте "Колхоз дело добровольное" (с) Та працює, відкривається в новому вікні. В твому броузері воно мабуть блокується
legolas_soi Опубліковано 3 Жовтня, 2005 в 08:01 #5 Опубліковано 3 Жовтня, 2005 в 08:01 а у мене є на компі Карта Луцька. вона займає біля 300 мертів, тому ссилочки дати не можу, хіба що хтось попросить певну її частину.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.