IncvizitoR Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:10 Поділитися #1 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:10 Навіяло темами "про фотозвіти жіночих грудей" та "фотозвіт куми", на цьому фоні назрів вапрос до спільноти: який увас досвід в еротичних фотоматеріалах? - Насамперед чи була така практика зняти себе в "нігліже", хай навіть лише для сібя не для третіх глаз. - Чи надходили Вам просьби вислати комусь таке фото, ну й відповідно чи були хоч якісь спроби вдалими? - Чи випрошували Ви в когось подібні фото, і звичайно чи були якісь здобутки? Чого питаю такі непристойності? Стало цікаво, підозрюю що багатьом відвідувачам цього розділу буде чим поділитись з власного досвіду. Ну удівітє міня Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrFaust Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:16 Поділитися #2 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:16 отримував холостяком, не відсилав , зараз одружений не актуально... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:23 Автор Поділитися #3 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:23 отримував холостяком...ну от цей момент можна би було й пападробнєй, а не в буквальному розумінні "в двох словах"- отримував від однієї особи чи від кількох- звідки, чи це були луцькі чи інші регіони- явок і паролєй звичайно здавати не треба, тема задумана лише з поверхневим ознайомленням з предметом вивчення Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:32 Поділитися #4 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 11:32 Ні. Свої не відсилав. Хоча було бажання (одразу після одруження купити відеокамеру і знімати процес соітія) Відпало бажання з віком. Отримував від осіб жіночої статі. Хоча- реал рулить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 14:07 Поділитися #5 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 14:07 тема задумана лише з поверхневим ознайомленням з предметом вивчення IncvizitoR, Ви дисертацію надумали писати? Чи комікси малювати? Авторств,о Вам буде належати, чи всьому форуму? Це я питаю, щоб дарма не старатись... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 15:25 Автор Поділитися #6 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 15:25 IncvizitoR, Ви дисертацію надумали писати? Чи комікси малювати? Авторств,о Вам буде належати, чи всьому форуму? Ну от яку дисертацію можна написати по тим скудним відповідям: мені висилали/сам не висилав, та навіть заліка по цьому не здаси, я вже не кажу про комікси. А на авторство я ні в якому разі не претендую, звичайно ж саме для форуму всі мої потуги, щоб спільнота склала своє враження що вислати комусь своє фото загальноприйнята практика, і нічого в цьому поганого немає. правда,мушу зізнатись що паралельно переслідую ще одну егоїстичну мету: переконати користувача Luychi що я є відповідальною особою щоби представляти її інтереси в темі про жіночі розміри Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.