Перейти до змісту

Знущання над Леніном

xriaps

Рекомендовані повідомлення

У Маневичах Леніна облили червоною фарбою та обізвали «Катом України»

У селищі міського типу Маневичі на минулому тижні невідомі осквернили пам’ятник Леніну, − інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Як пише «Ковельська Правда»,

це сталося напередодні 7-го листопада (день так званої Жовтневої революції, або ж перевороту).

Невідомі особи облили скульптуру червоною фарбою, а на постаменті написали «Кат України».

Показово, що «комуністичний бовван» стоїть у районному центрі Волині. Проте за роки Незалежності ні центральна, ні обласна, ні районна, ні місцева влада нічого не зробили для того, щоб цей пам'ятник демонтували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

і правильно зробили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і правильно зробили...

підтримую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гуляй народ!!!1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фу! як так можна? це ж все таки пам'ятник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але який! краще б спиляли!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в пунктах приема металла памятник возьмут?

З,Ы. Пусть еще поработает, трактором например =))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяли б собі додому, тренувати міткість пострілів з травматичної і не дуже зброї ) тксть підготовка до зустірчі з комуністами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молодці!

Це позор, що в Зх.Україні ще досі стоять такі пам"ятники! Добре хоть Сталіну нема.. бо взагалі було б ппц %(

Хто має приклад для всієї держави показувати?? Правильно - МИ, волиняки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Идиоты и вандалы! Лишний раз показали своё безкультурье! В японии например меняют отношение к русскому шпиону Рихарду Зорге. Почитать можно тут http://www.vesti.ru/doc.html?id=324654 . Ну у нас не япония мы шагаем вперёд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така йому дяка від тих хто памятає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Идиоты и вандалы! Лишний раз показали своё безкультурье! В японии например меняют отношение к русскому шпиону Рихарду Зорге. Почитать можно тут http://www.vesti.ru/doc.html?id=324654 . Ну у нас не япония мы шагаем вперёд.

правільна гаваріш !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Халєра з ним.. Хай поліщуки дивляться на нього пофарбованого... А якщо чесно, то давно пора його в ... музей радянської історії в скульптурах і монументах, організований десь в тихій і спокійній місцевості, із тими їх агітками, плакатами, фото тощо, а не на центральній площі райцентру.... А обливати фарбою - трохи дикунство...

P.S. Моя приватна думка цивілізованого націоналіста...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот такая мысля

вам не кажется что Ленина когдато было "замного"?

и шас замного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хе.. Що забагато, то забагато... Але й тупо нищити все - чим ми тоді відрізнятимемося від комуняк? Ламати не будувати.. Є потворні скульптури Леніна, а є і такі, що цінні.. Мистецтвознавці ж дарма хліб не повинні їсти...

P.S. Одногрупник був на руйнуванні Леніна навпроти теперішнього ВНУ, то казав, що його неприємно вразило, як підлітки на зваленому ідолі човпли молотками вуха, носа... Як мародери на полі бою або шакали на тілі тигра... Шкуру в музей! Як доказ, "що звалили"!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно переглядав новий Атлас Українських доріг з планами міст (як великих так і не дуже)

Якщо не рахувати 7 областей Зах. України - назви вулиць, памятники і т.п практично не змінились з радянських часів.

Сумна правда.

чим ми тоді відрізнятимемося від комуняк?

мде..

Сумно це все.

З такими паціфіськими настроями нам ніколи не перемогти.

Ти що не розумієш - що ці люди оці всі даркмонки, щури, діфоти - вони твої ВОРОГИ?

Ти що не розумієш - що ці всі памятники це СИМВОЛИ їх влади над тобою? ПРИНИЖЕННЯ тебе як людини.

Ти що не розумієш - що ці люди при першій ліпшій можливості як мінімум здали би тебе нквдистам, а як максимум самі би "паучавствалілі" в "ліквідації баєвіка"?

Невже це так важко зрозуміти... Прописні істини ж блін...

Народ в нас гарний, тіки багато речей вроді простих, але не знаю, не доходять чи що :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Революцію треба починати із середини себе. І побороти ворогів треба спочатку всередині себе. Я не пацифіст, і друзі мої про це знають. Я кажу із позиції СИЛИ, а не СЛАБКОСТІ. Я радітиму, що можу подивитись "на звалених" у відведеному для цього місці, як в зоопарку або музеї, а в реаліях на площі ідола того не буде. Кегебістів і комуну треба СУДИТИ. Але хто це зробить в наших умовах? Ніхто. Хай живуть, але, кажуть, аура і дух має здатність матеріалізуватись, тому я їм не заздрю, своє вони отримали, отримають, або передадуть дітям, якщо не покаються... Перемога дається сильним духом, а не шакалам по суті.

Про перелічених форумчан - нейтральний щодо більшості, в тому числі вказаних max'ом, в "Політиці", як можна побачити, "пасусь" рідко, і вважаю себе достатньо мудрим, аби шукати те, що зєднує, а не розєднує.

Про схід і південь. Ці люди не винуваті, що іншого просто НЕ ЗНАЮТЬ. Але й мовчати і не відкривати їм очі - теж злочин.. Якщо вони розуміють лише силу, то указ президента про ліквідацію символів тоталітаризму для них - саме те, що потрібно... ЯКБИ Я МІГ НАКАЗУВАТИ!! Але ж я не супермен і тому використовую лиш те, що можу використовувати... Наприклад, силу логічного слова, де мене слухають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О в нас ще на Волині памятники йому стоять.... :_28:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как бы то нибыло, разрушение либо порча непринадлежащего тебе имущества - есть нарушение закона . Вот выбейте разрешение об уничтожении или сносе на законных основаниях и вперёд. А мазать краской или какашками - ночью и в темноте чтобы ни кто не видел .... о! вот это по нашему , " Мы наш мы новый мир построим, кто был ни чем тот станет всем..(с)"... ничего не напоминают слова из песни? А ни кто не думал над тем что могло бы быть, если бы не было революции. Возможно жрали бы гамбургеры и хотдоги с кока колой, и заплывал бы мозг жиром как у Американцев.

Заметте :) всё что было раньше, всё плохо - а сейчас хорошооооооо :) Вот и до Ленина добрались, дальше ниже - Царя баттюшку обдрищщем, а может мамонты виноваты - вот скоты вымерли.

to МАХ: Гаваришь пишется через букву "о" и с мягким знаком. Он выглядит вот так "ь".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте будь-ласка, але, Максімка - ти балбайоб. Ну або олігофрен. Хз. Я ше не вирішив, але шось одне точно є.

З.І. Ше раз прошу вибачення за мій французський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to МАХ: Гаваришь пишется через букву "о" и с мягким знаком. Он выглядит вот так "ь".

но-но ты исчто скажи что в слове "проффесор" одна буква "ф" должна быть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ни кто не думал над тем что могло бы быть, если бы не было революции. Возможно жрали бы гамбургеры и хотдоги с кока колой, и заплывал бы мозг жиром как у Американцев.

А як ви, народ, такий перл пропустили? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого-то слишком много свободного времени.

жрали бы гамбургеры и хотдоги с кока колой, и заплывал бы мозг жиром как у Американцев

ыхыыхыыы

вот я себе здесь не могу представить таких долбоебов как ты и максимка вне интернетов.

Вас наверное разводят на каких-то специальных фермах, а потом выпускают пастись в интернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого-то слишком много свободного времени.
жрали бы гамбургеры и хотдоги с кока колой, и заплывал бы мозг жиром как у Американцев

ыхыыхыыы

вот я себе здесь не могу представить таких долбоебов как ты и максимка вне интернетов.

Вас наверное разводят на каких-то специальных фермах, а потом выпускают пастись в интернет.

Людям дивно що ще леніни стоять на західні україні, а мені дивно як такі "максімкі" ще тут є, що вони тут роблять, чому не в своїй "історіческой"? Питання без відповіді... І тут їх обіжають, але в росею ні хотять... А там леніна і сталіна саме зараз почали згадувати, скоро московській патріархат канонізує.... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ленін у маневичах найхітовіший блокбастер?

до маневич дошло известие, что украина стала "самостийной"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...