Перейти до змісту

Бесславные ублюдки / Inglourious Basterds

cadda

Рекомендовані повідомлення

e8bb100ebd8f571371be214a84b.jpg

В течение Второй Мировой Войны группа Еврейско-Американских солдат, известных как "Ублюдки", была сформирована специально, чтобы сеять страх среди Третьего Рейха, срезая скальпы и жестоко убивая нацистов.

Жанр

боевик, драма, военный

Режиссер

Квентин Тарантино

В ролях

Брэд Питт, Диана Крюгер, Melanie Laurent, Christoph Waltz, Daniel Bruhl, Эли Рот, Самм Левайн, B.J. Novak, Til Schweiger, Gedeon Burkhard, Пол Раст, Michael Bacall, Omar Doom, Sylvester Groth, Julie Dreyfus, Jacky Ido, August Diehl, Martin Wuttke, Richard Sammel, Christian Berkel, Sonke Mohring, Michael Fassbender, Майк Майерс, Rod Taylor, Denis Menochet, Клорис Личман

Сценарий

Квентин Тарантино

Рецензія на фільм http://www.kino-govno.com/movies/inglourio...eviews/michelle

Якість: не ДВДріп

Об"єм файлу: 1,37 Гб.

Інших параметрів на сторінці закачки немає. Допишу їх коли гляну сам фільм після заливки.

Фільм ще буде качатись довго, тому (при наявності бажаючих переглянути) заллється на ФТП лише завтра вранці.

ЛИТИ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОООООО я так чекав цього моменту........Звичайно лий!!!!! :rolleyes:

Тыльки напиши як там з перекладом......)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема ще ДВДРіпа, оскліьки ДВД вийде лише 8го грудня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ж то, скоріше за все, це той же TeleSync, що вже давно лежить на торентах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сенс?????? невже так важко почекати офіційного ДВД реліза і подивитись у нормальній якості з якісним перекладом??? не розумію я цього <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ждемс хорошего качества!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кино-гавно, имхо конечно... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майже добу качав фільм, постійні обриви і швидкість від 2 до 20 кБіт/сек... ДатаГРОБ, ви ще живі, ікота не задушила?

відразу вибачення перед всіма, фільм по якості не ДВДріп... відео десь на 3, звук (багатоголосий, російський) на 4...

точних параметрів викласти не можу, оскільки в інструкції по їх пошуку нічого не написано як це робити за допогою мого плеєра

такий варіант лити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут усьо написано як робити.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут усьо написано як робити.

читав, чесне слово... але от як в Медіа Плеєр Классік так і не зрозумів, та методом наукового втику все таки і тут знайшов

Video: XVID 704x320 25.00fps 1178Kbps [Video 0]

Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128Kbps [Audio 1]

***LINK***

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майже добу качав фільм, постійні обриви і швидкість від 2 до 20 кБіт/сек... ДатаГРОБ, ви ще живі, ікота не задушила?

ДГ тут ні до чого. Скоріш за все качав з якогось бидлоресурсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДГ тут ні до чого. Скоріш за все качав з якогось бидлоресурсу.

качав звідти звідки і раніше часто качав, але такого не було тормоза... з файлшера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут пише шо HDRip, але звук з TS
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу.

Ліцуха ще не вийшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня есть в нормальном качестве, правда русская дорожка не качественная. зато английская впорядке. и субтитры есть.

фильм понравился. советую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня есть в нормальном качестве, правда русская дорожка не качественная. зато английская впорядке. и субтитры есть.

Закінь на фтп,якщо не в тягость.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закінь на фтп,якщо не в тягость.

так есть уже на фтп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І куди ви постійно поспішаєте? Jimi Hendrix, в твому ріпі картинка досить таки паршива, діалоги на іноземних мовах (не англійські) не перекладені, сам звук видертий зі скрінки. Чому б не зачекати лишній день, трішки пошукати і скачати нормальний ріп з повним перекладом? Наприклад:

HDRip-AVC MVO + Original + Subs (rus,eng)

Чи може вас пре дивитись фільми з саниметровими кватратиками артефактів і звуком як з бочки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТУТ случай но ніхто не качав,як якість звука?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І куди ви постійно поспішаєте? Jimi Hendrix, в твому ріпі картинка досить таки паршива, діалоги на іноземних мовах (не англійські) не перекладені, сам звук видертий зі скрінки. Чому б не зачекати лишній день, трішки пошукати і скачати нормальний ріп з повним перекладом? Наприклад:

HDRip-AVC MVO + Original + Subs (rus,eng)

Чи може вас пре дивитись фільми з саниметровими кватратиками артефактів і звуком як з бочки?

Ты ошибаешься.это не мой рип. я свой не заливал ). я просто посмотрел на фтп и увидел 2 фильма. вот и написал что на фтп уже есть. качество их я не проверял. в моем рипе все отлично и английская дорожка замечательная

меня не прет смотреть фильмы в плохом качестве , вот почему я всегда жду по крайней мере ДВД рипа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так є вже ДВД ріп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є.

А де б його качнути? Тільки з норм. перекладом\дубляжем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж давав лінк, кілька постів вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...