Перейти до змісту

Старт нового інтернет-видання на Волині «блокує» недбалість реєстратора доменної зони

freez

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Старт нового волинського інтернет-проекту опинився під загрозою. Причина банальна – недбалість працівників інтернет-провайдера та головного реєстратора доменної зони «volyn.ua» компанії «Візор». Про це ЗІКу розповіла сьогодні, 4 листопада, керівник проекту Ольга Булковська.

За словами Ольги Булковської, заявка на реєстрацію доменного імені у доменній зоні «volyn.ua» була зроблена через imena.ua ще місяць тому – 5 жовтня. Її одразу ж проплатили. Однак працівники фірми «Візор», яка є головним реєстратором цієї доменної зони, упродовж місяця не спромоглися зареєструвати заявку. Проте своєї провини у ситуації, що склалася, вони не вбачають.

Як наслідок – новий інтернет-проект не може розпочати роботу. «У нас зриваються всі заплановані терміни, а на «Візорі» робити свою ж роботу не поспішають», – зазначила Ольга Булковська.

Джерела:

http://zik.com.ua/ua/news/2009/11/04/203148

http://pravda.lutsk.ua/news/16569/

http://www.kowel.at.ua/news/novomu_volinsk.../2009-11-04-196

Опубліковано

До яких пір компания вІзор ще буде гальмувати розвиток Інтернету на Волині...., масдайна компанія!!!

Опубліковано

то влада (міська а мо й вище) тормозить альтернативні інформаційні проекти: ВОНА боїться втратити управління інформаційним середовищ та громадською думкою на Волині. (бо покищо ВП і ВН є залежними проектами (кінці обох у міськвиконкомі і міській раді)).

Дайош чесний інтернет на Волині!

На шибеницю Візор і його директорат!

Підтримаймо сподвижницю Олю Булковську!

Присвоїмо їй статус уч. бойових дій за розвиток інтренетпростору на Волині!

Опубліковано

І до чого це було писати? Там є якась додаткова інформація по темі?

За візором таке давно замічено, деколи вони можуть домен і собі забрати, тіпа вже він був зайнятий....

Опубліковано

Візор? Тавишо!!! після енної кількості днів очікування зміни налаштувань домена (NS, робиться внесеням 2х стрічок і натиском кнопки OK) мені ввічливо написали, мол адмін хворий!

Порадували ще такі нюанси з безпекою в них:

http://oss-studio.com.ua/index.php?go=/new...p;id=1029233428

Опубліковано

Ну от, поскільки я захищав інтереси власників домену і брав участь в доказуванні їх правоти, як результат - мені задзвонили з Візора, обрадували що мене чекають проблеми...

Такого варіяцтва я не бачив давно - мало того що опозорилися, ще й мститися вздумали...

Та ж тут в Луцьку повно бажаючих Візору сказати все що про них думають.

Я особисто стільки разів жалів, що являюсь їхнім клієнтом.

Само основне - що там є працівники, які дійсно стараються щось вирішити. Вони роблять все можливе, я це бачив кілька разів, спостерігаючи на офісі. Але їхні зусилля спотикаються об байдужість та хамство керівництва, а керують там батько з сином - Чухрій Степан Степанович та його син Тарас.

На Візорі постійна зміна кадрів, та й ті що є - вряд чи задоволені такою роботою, адже вислуховувати потоки негативних відгуків - чи дуже приємна робота.

Важаю, що цій фірмі пора схаменутися. Люди все пам'ятають.

Опубліковано

Коли «Візор» затягував із реєстрацією домену trial.lutsk.ua я їм сказав що можу написати пост на форумі чи блозі про їхній «сервіс», так вони мені сказали що в такому випадку відмовляться від реєстрації домену взагалі. Далі було ще кілька заявок на інші домени, але не надійшло взагалі ніякої відповіді. Я зареєстрував швидко і без проблем домени в зоні *.org.ua

От і що це за сервіс?

Опубліковано
Ми не Реєстратор, ми Адміністратор. Заявку на домен для цього проекту надіслали імена, які ж і взяли кошти з Булковської і компанії. Натомість навіть не спромоглися перевірити, що домен не працює. Заявка про відсутність записів у корневих мені надійшла зранку о 10 годині. Булковська із розробником вже о 9 ранку були тут.

Відразу ж від імен прийшла заявка на зміну енесів, до того ж подана неправильно. Я сказала, що протягом дня буде все зроблено (бо Адміністратори всю ніч встановлювали обладнання і мали право на кілька годинний відпочинок.) Після цієї новини "гості" почали тупати ногами і вимагати зробити то "нємєдлєнно", бо інакше нам не жить і не буть і слава нам буде, шо хана, і не важливо, що всі заявки обробляються згідно черги. Вони сказали, що будуть сидіти, поки це не буде зроблено.

Станом на 4 годину все було зроблено з нашої сторони. Натомість погрози пішли і поїхали вже по всіх інет-виданнях. В одному навіть написали, що ми не реєструємо домен інтернет-виданню, бо приберегли його для когось іншого з ціллю перепродажу...І нікого не цікавило, скільки ж доменів насквотила на себе Булковська....

І ще, від себе..якщо люди готуються запустити супер-проект, вони мають завчасно перевірити, чи готово все чи працює домен, чи все налаштовано, а не за 5 хвилин до старту. До того ж у хамстві їм не відмовиш.....

порадувала відповідь від представника "Візора" :D

самі місяць опрацьовували заявку, а тепер оправдовуються... тільки перед ким то? самі перед собою чи що?

Опубліковано

Не хочеться захищати Візор, але

Візор є Адміністратором, а список офіційних Реєстраторів тут

http://www.nic.lutsk.ua/rejest.html

З 1 грудня всі домени у lutsk.ua делегуються лише через Реєстраторів і лише платно.

Не бачу сенсу наїжджати на контору, яка не реєструє і не мала реєструвати ваш домен.

Як видно з наведеного вище посилання - імена.юа є реєстартором домену, чого вони спригують на Візор - хз :)

Якшо самі провтикали і не проконтролювали, то хто їм винен?

Особисто я реєстрував кілька домене через http://www.ns.volyn.net/

Все пройшло швидко і без ніяких проблем.

З.І. То шо Візоровські адміни "забувають" вносити NS записи, то факт, а ше часом, толі з будуна толі ше після чогось можуть і існуючі записи попутати (колись було замість lutsk.ua - lusk.ua)

• Адміністратори
Опубліковано

фейріман, ти паразіт, який видаляв всі мої дискредитуючі візор повідомлення з візорівського форуму. не піднімай хвилю, я тебе прошу.

Опубліковано
фейріман, ти паразіт, який видаляв всі мої дискредитуючі візор повідомлення з візорівського форуму. не піднімай хвилю, я тебе прошу.

та давайте його просто лінчуємо :lol::lol::lol::lol: .. НА коЛ його )))

З.І. А відносно Візора то я памятаю його політику на радіо-інтернет ринку....монополіст хр..овий

Опубліковано

було діло))

Опубліковано

мир, браття! всі ми неідеальні =)

2ferryman

якщо почнем з пальців та нюансів, то все заінчиться палаючими офісами =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...