Перейти до змісту

Хворі, відписуємось.

nameless

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво, чи є на борді хворі, крім мене. Відписуємось в даній темі, щоб визначити РЕАЛЬНУ кількість хворих людей. Велике прохання не флудити, прсто відписуйтесь, хто хворий і як лікуєтесь. Також прохання до тих, хто здоровий, в даній темі не писати взагалі.

Я - хворий. Діагноз ГРВ. Лікуюсь... чай з малиною п'ю, ну і ще паралельно лікар приписав антибіотик - офлоксацин. Другий день сиджу вдома. Температури немає, почувась прекрасно, залишився тільки насмарк і кашель (викашлюється мокрота).

Опубліковано

захворів в п"ятницю. Була температура, кашель, потім ще насморк з"явився... і нічого, зараз почуваю себе норм... чуть-чуть кашляю і все :)

Опубліковано

О! Ви хочете в цій темі розказувати про всі свої болячки? Зара ще хтось напише що в когось геморой, і скаже шо почуваєтсья теж не погано. Напевно топікстартер хоче тут бачити хворих на свинячий? - Якщо хтось підцепить таку болячку то під час лікування думаю йому буде не до форумів.

Опубліковано
Напевно топікстартер хоче тут бачити хворих на свинячий?

Напевне топікстартер хоче тут побачити загальну картину і показати форумчанам, що процент хворих на багато нижчий від того, за якого варто нервуватись і перетворювати свій і чужий мозок на рідку калову масу. Також топікстартер хоче, щоб люди мали звідки почерпнути необхідну корисну інформацію яка дійсно може допомогти. Прохання писати в даний топік тільки тих, хто має простутдні чи вірусні респіраторні захворювання і на даний момент хворий. Хворим на голову прохання в даний топік не писати :angry:

Опубліковано

У мну была в пятницу 38, скосило так что капец, бошка раскалывалась, выходные кароч удались :(. Сейчас удалось сбить температурку, но все-равно до 37 добегает иногда. Вышел на работу только вчера на пол дня и сегодня. Какой-то этот грип матерый, раньше 2-3 дня и все никаких проблем, а сейчас и температуру сбить трудно и бошка раскалывается и до этих пор нормально не отпустило :(. Еще и по телеку страшилки рассказывают.

ЗЫ: до этого ребенок проболел, потом жена, теперь я по логике вещей :)

Опубліковано

в четвер захворів хз чим, якась простуда. на парах температура була біля 38. на наступний день 37.х. в суботу все нормалізувалось, тільки голова боліла... лікувався колдрексом, гарячим чаєм. зараз приймаю профілактичні засоби.

Опубліковано

Заболел еще в прошлый вторник. В силу обстоятельств в четверг пришлось уехать в коммандировку. переносил болезнь на ногах. Полный набор: горло, сопли, периодическое повышение температуры (хотя как раз с температурой в этот раз еще было относительно ничего), сдавленность в грудной клетке. Была проведена "ковровая" бомбардировка организма парацетамоло-содержащими препаратами: Грипекс Макс и Фармацитрон, горло атаковали Стрепсилс, Каметон и Ангинал. Короче, хорошего я такими "коктейлями" делал мало, но мне нужно было быть на ногах и этой цели я достигал. Моя печень мне потом все выскажет, наверное... :) Сейчас остались только кашел и немного заложенный нос. Сегодня вот хочу уже на улицу выйти....

Опубліковано

Другий тиждень маю соплі і ріжеться зуб мудрості.

Крім того в мене викривлення другого пальця на нозі, абсцедуюча параноя і геморой середнього вуха.

А ще в мене паскудний характер, але то певно генетичне

Опубліковано

В середу до суботи боліло трішки горло. А в неділю ідіот попхався фотографувати осінь. Так з вечора підскочила теемпература 37,5 і в грудях поболює. Зараз сиджу закутавшись у теплий плед, чай з калиною, малиною, лимоно, медом. Апельсини, шоколад, молоко з медом. Коротше - все, що можна купити (крім ліків) ;)

Опубліковано
молоко з медом

Доречі, якщо "свербить" в горлі, мед не бажано вживати - він "підсушує" горло і воно ще більше від того свербить. Таку пораду одна знайома лікар дала.

Опубліковано

Вчора викликала лікаря до 4-х річного сина. Він ще з суботи кашляв, а вчора ще й додались соплі і температура 37,1 - злякалась жахливо. Легше хворіти і терпіти болі самій, аніж дивитись, як хворіють твої діти.

Та лікар сказала, що це ГРВ. З арсеналу ліків які були вдома не знайшлось тільки хорошого засобу від кашлю (був пертусин). Анаферон давала ще з суботи через кожні пів години. Сьогодні вже майже не кашляє і температури нема. Авось все обійдеться.

P.S. Принагідно дякую difоto за готовність допомогти з ліками. Надіюсь, якщо доведеться, Ви цієї обіцянки не забудете. :rolleyes:

Опубліковано

захворів в неділю!і то дуже швидко-скосило десь за 1-1.5 години. кашель невеликий,насмарк(сезонний для мене) ломота в тілі(дуже сильна-думав ногі повикручує),голова думав розколиться як в пісні грін Грей"і треснул мір напополам",і температура майже 3 дні не збивалась 39-39.5...от так то!не збивалась температура!Пив амізон,амоксіклав,Імунал і ще куча якоїсь фігні,яку приписав лікар+цибуля,часник,цитрусові. Поки не почав обільно пити чай з малини(десь 3-4л в день) то ситуація не змінилась!зараз температури майже не має!може піднятись до 37.3 і після того самого чудо чайку знов падає!

як висновок скажу оде% хворію багато...адже колись із-за некваліфікованості лікарів поставили діагноз...мав вірусне запалення...в ітозі за 1.5 місяця мій імунитет убили великою кількістю найсильніших антибіотиків....

але так ще ніколи не злягав різко!от так от!

і так жеш швидко і одужую!щось тут не чисто!

Опубліковано
P.S. Принагідно дякую difоto за готовність допомогти з ліками. Надіюсь, якщо доведеться, Ви цієї обіцянки не забудете. :rolleyes:

Головне, шоб ліки треба бло не "на вчора" :)

Я сам хворів пару днів, зо тиждень тому. Як тільки відчув, що шось не тегево - зразу ж не вийшов на роботу, пару днів попив чайку і адьйос :) Ніяких ліків, окрім пива.

Опубліковано

я в процесі. трохи температури і трохи нежиті і слабість. лікуюсь часником, танцями з бубном навколо кварцової лампи, чаями і цетрином (бо маю схильність до алергічних реакцій)

Опубліковано
нежить рулит. For the Horde!

+1 For the Horde!!

хворий трохан, горло болить, і кашляю чуток, температури вже нема... в п*ятницю апять до лікаря іду =)

Опубліковано
Ну оскільки головну тему прикрили, як думаєте в Карпати в Буковель не варто зараз їхати?....

ну якшо тебе стримує тількі те що мол епідемія..... то я б на твому місці вже б сбирався б ;)

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Ну оскільки головну тему прикрили, як думаєте в Карпати в Буковель не варто зараз їхати?....

ну якшо тебе стримує тількі те що мол епідемія..... то я б на твому місці вже б сбирався б ;)

У Буковель завжди варто їхати))) Сама туди збираюсь. І ніяка епідемія не зупинить.

Опубліковано

Ось вам моя історія. Недавно перехворів грипом, тижня 2 назад, треба було декуди зходити, під впливом зомбоящика (признаюсь піддався паніці за що потім поплатився серйозними нервовими зривами). І звичайно після приходу додому почав трохи кашляти, хоч я і так деколи кашляв але саме зараз чомусь звернув увагу, думаю тільки б це не грип! На слідуючий день з'явилась температура, кашель посилився (сухий, болючий), викликав лікаря, сказали грип і назначили ліки, але так як паніка(ёклмн), всього купити звичайно не вдалось (люди зкупали цілі аптеки напевно), загалом пив що було, шукав в інтернеті всякі рецепти, готував(вже і непомню що), самопочуття то покращувалось то погіршувалось, ліки допомагали слабко, може і взагалі не допомагали і хвороба прогресувала, на 3й день навіть довелось визвати швидку, томущо температура дійшла до 39! Але як недивно слабкість, болі(голова, суглоби) були слабкі і відчував себе більш-менш добре (якби тільки не ця клята температура), загалом дали укол, знову написали що пити і уїхали, на 4й день температура впала до 38, з'явилось здавлення в грудях, болі хоч і слабкі залишались, стабільно так було днів 3, в кінці-кінців температура впала до 37 болі прошли, крім кашля він іще довго продовжувався, повністю виздоровів десь через тиждень, лікувався Німесилом, Арбідолом, Іммуналом (завдяки паніці і журналюгам довелось іще і Корвалтабом), двічі робив рентген єдине що показало це деформовані корені (хронічний бронхіт, така в мене пильна роботка). Доречі про здавлення в грудях у моїх знайомих практично в кожного хто хворів була така фігня, сам не знав що це доки на таку цікаву статтю Сыроедение. Детоксификация как метод лечения болезней, зробив для себе висновок що це може бути через зкупчення слизу в легенях, загалом стаття дуже пізнавальна, прояснила мені багато інших моїх проблем зі здоров'ям, ось такі діла, надіюсь що сей опус комусь пригодится хочаб в якості моральної підтримки :)

P.S. Нікому не раджу панікувати, потім організм вам "по дякує", перевірено на собі.

Опубліковано

Я теж хворію але не пам'ятаю діагнозу, хоча в шкірвендиспансері сказали, що це нормально і все вилікується.

До речі після аналітики та самолікування, "затвердженого" постами хворих, самих хворих може дійсно значно поменшати, от тільки їх це вже не порадує.

З.І. Користуючись нагодою передаю привіт ФоЗеХорду, нежиті і окремо прістам як класу загалом :)

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...