Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

всім привіт!!!

хто заправляється на АЗС"Аветра"???? яка якість пального???

останнім часом заправляюсь на ВОГ 92-м!!!!

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

всім привіт!!!

хто заправляється на АЗС"Аветра"???? яка якість пального???

останнім часом заправляюсь на ВОГ 92-м!!!!

Я заправляюсь 92-м на Аветре (на Боженка) с момента открытия (больше 2-х месяцев уже), норм бензин, за эти выходные наездил под 300 км, не жалуюсь.

Опубліковано

а кращий він за ВОГівский 92-й????

понятия не имею, никогда вогом не заправлялся, нету смысла, уже лучше на окко поеду)

Опубліковано

Бел-ойл 95 євро

претензій немає і ціна нормальна

При воговському Мустангу(лив і 95 і 100) різниці суттєвої не відчуваю, окрім збільшення розходу десь на півлітра.

Опубліковано

Залив в суботу 20 літрів дизеля на виїзді з Луцька до Ковеля на Укрнафті, казали соляра -20, а тут сцуко при -12 замерзла!!!

теж дизель заправив на Укрнафті, а в морози - не завівся

зараз доливаю http://kleenflo.com.ua/diesel-fuel-oil-conditioner/ на формулі 20 грн

Опубліковано

beloil - трошки стрьомне АЗС,сайту нема,білоруський бензин тільки 95 євро ,а все остальне паливо на цих АЗС наше(Українське) помиї!!!!!

Опубліковано

beloil - трошки стрьомне АЗС,сайту нема,білоруський бензин тільки 95 євро ,а все остальне паливо на цих АЗС наше(Українське) помиї!!!!!

а гугл що? не помагає? http://www.beloil.com.ua/ і http://www.beloil.by/

Опубліковано

звідка така інфа?

Бо декілька раз заправляв белоіл 92-ий і, чесно кажучи, не сподобалось взагалі (детонація появлялась, коли на інших заправках на 92-му детонації немає).

Опубліковано

Відсутність сайту прямо впливає на якість пального, 100% :). На рахунок помиїв - аргументи в студію.

Моє авто на їхньому бензині їде добре і економно, мені подобається.

Опубліковано

Кілька разів заправлявся на БЕЛОІЛ 95 євро. Коли попросив сертифікат, заправщик показав і на 92 і на солярку і на 95. Бензин і солярка там білоруська, і не тільки 95 Євро. Просто різні нафтопереробні підприємства. Не знаю на рахунок різниці в витраті пального, 95 Євро на Белоіл дешевше ніж на ОККО 95 і сумніваюсь, що якість бензи гірша.

Опубліковано

колись літом заправлявся на БЕЛОІЛ по вул. парковій,побачив знайомого (він там працював заправщиком) ось він мені і розповів,що білоруський тільки 95 преміум,а все остальне то наш бензин!!!!!!!

Опубліковано

Я літом-осінь заправлявся 92 БЕЛОІЛ на зиму машина стала тупити клапанця стукають заводиця нетак (хоча осінь нормально) заправив 95 то машина негірше брендів WOG і ОККО стала їхати.Висновок щось 92 погіршився :0157: Покі зупинився на 95 росхід норма і якість гуд! :0155:

P.S. Хочу спробувати 95 Преміум отпишу про результати...

Опубліковано

колись літом заправлявся на БЕЛОІЛ по вул. парковій,побачив знайомого (він там працював заправщиком) ось він мені і розповів,що білоруський тільки 95 преміум,а все остальне то наш бензин!!!!!!!

ну і ДП ЄВРО теж білоруське.

Коли заправляв на 50 грн на синіх заправках (трішки більше 5 л.) і на 50 грн на БЕЛОІЛ (трішки менше 5 л.) то проїхав більше на білоруській.

Потрохи потестую кілька заправок - відпишусь :)

Опубліковано

Я літом робив такий собі експеримент на скутері. Заправлявся на Аверті 5 разів 95-м (Аверта, бо найближче), і на Вог 95-м мустангом.

Бак в скутері 4,5 л. Всередньому на Авертовському на одному баку проходив 180-190 км, а на Воговському 220-230. Отака математика))) Відповідно і машину сав заправляти на Вогові.

Опубліковано

ось що вичитав про 95 преміум від Белоіл

e95_1.png один з видів альтернативного пального, розповсюдженного в усьомусвіті, що представляє собою суміш зневодненого етилового спирту, легких фракційбензинів, ефірів, вуглеводнів, стабілізаторів, а також спеціальних присадок, щопригнічують корозію і забезпечують збереження гумових деталей двигуна і паливноїсистеми автомобіля

Опубліковано

зазвичай заправляюся 95-м на ОККО, перед святами вирішив спробувати 95-й Пульс ОККО - різниця відчутна по потужності, в пробізі авто теж саме через різницю в ціні (Пульс дорожчий, тому його вийшло трохи менше за ті ж гроші, але розхід на 100 км трохи зменшився), зате двигун працює краще (менше вібрацій та шуму, працює рівно)

Опубліковано

Заехал попробовать Белоил, а там оказывается 95 не белорусский, а Лисичанский это Луганская обл., влил, басит двигатель сильнее, работа ровная но както громче, тяга по ощущениям показалась меньше чем на ОККО 95.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...