Перейти до змісту

проблеми з ноутбуком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ноутбук asus k50c. Виникла така проблема, коли вставляю флешку майже завжди викидає синій екран смерті. Деколи все нормально але коли виймаю флешку знов така сама фігня.

Прошу допомоги.

Якщо не в той розділ тоді соррі

Опубліковано

Таке відбувається коли ти втикаєш флешку в будь-який юсб-порт чи тільки якийсь один? Флешка одна і та ж, чи різні пробував?

Опубліковано

а може вірусняк ..... можливо глючена флешка в мене десь дома валяється така що повішує комп як тільки свтавити (на ноуті також пробувава він тож повис намертво)

Опубліковано
а може вірусняк ..... можливо глючена флешка в мене десь дома валяється така що повішує комп як тільки свтавити (на ноуті також пробувава він тож повис намертво)

Точно не в флешці діло. На компі все працює гуд. І ще одне зараз на ноуті стоїть спеціальна прогарама для роботи з вирахуванням розмірів і вартості пластикових вікон. От до цієї проги ключ ліцензії втикається також в ЮСБ, коли свтавляєш теж екран смерті. А якщо потім запустити ноут з вставленою флешкою чи ключом все працює.

Опубліковано

А якщо у вимкнений ноут вставити флешку, й включити? Вилетить? На якій стадії?

ІМХО, проблема програмна. Я би забекапив вінду, і проставив з нуля. А потім на нулячій пробував би - глючить, чи ні.

Крім того, можна попробувати в настройках ЮСБ в біосі пошаманити.

Опубліковано
А якщо у вимкнений ноут вставити флешку, й включити? Вилетить? На якій стадії?

ІМХО, проблема програмна. Я би забекапив вінду, і проставив з нуля. А потім на нулячій пробував би - глючить, чи ні.

Крім того, можна попробувати в настройках ЮСБ в біосі пошаманити.

Якщо так, працює і вилетіти може коли виймаю флешку.

Дяю фотки. Соррі за якість але тільки телефон під рукою.

post-3396-1256731726.jpg

post-3396-1256731761.jpg

Опубліковано

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=4:91172

Резюме там вірне - розбирайся з дровами. Або вінду перебий

Драйвер запросил завершение для IRP [ioCompleteRequest()], но пакет был уже завершён.

Эту ошибку сложно выявить.

Самый простой случай - драйвер пытается завершить одну и ту же операцию дважды, но этот случай бывает очень редко.

Так же бывает, что два различных драйвера пытаются завладеть пакетом и завершить его. Первый как правило срабатывает, а второй нет. Отследить, какой именно драйвер вызвал сбой, трудно, так как следы первого драйвера были переписаны вторым. Тем не менее, конфликт может быть выявлен, рассматривая DeviceObject поля, в каждом местоположении стэка.

Опубліковано

Проблема була в дровах. Коли вставив оригінальний диск з дровами то напроти деяких дров показувало що помилка встановлення (си типу того). Кароче переставив вінду поставив дрова не всі підряд з диска а виборочно. і все гуд.

Всім дякую за допомогу.

Прошу закрити тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...