Перейти до змісту

В Луцьку відбувся перший Відкритий Кубок Західної України з велоекстріму


difoto

Рекомендовані повідомлення

В Луцьку відбувся перший Відкритий Кубок Західної України з велоекстріму. Участь у змаганні взяли представники західноукраїнських областей та спортсмени з Києва, Дніпропетровська і Запоріжжя. Найбільше нагород вибороли представники столиці, інформує прес-служба Луцької міськ-ради.

Як повідомили організатори змагання, боротьба за нагороди велася у трьох категоріях: аматори, експерти та професіонали. Першою свої змагання завершила еліта тріалу, досвідчені майстри, кращим з яких виявився представник команди UP-Bikes Артем Сисоєв з Києва з 16 штрафними балами. Шістьма пунктами йому поступився мешканець Запоріжжя Денис Жеребко, а бронзові нагороди виборов рівнянин Ян Соколовський.

Серед експертів найкращий результат (лише 1 штрафний бал на вісьмох трасах) продемонстрував ще один столичний учасник Денис Міхно. Десятьма балами йому поступився земляк Іван Кобюк, а трійку призерів замкнув Влад Тимофєєв з Тернополя.

Серед аматорів, де питання переможця визначалося на останній трасі, чемпіоном став лучанин Сергій Патола з 19 пунктами. Олександр Старжинський з Рівного посів другу сходинку на п’єдесталі пошани (23 бали), а киянин Андрій Кім (28 балів) – третю.

©

Отсутствие освещения где-либо меня поражает. Кто-то еще слышал об этом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну были объявления по городу на остановках машрутного транспорта о таком мероприятии в Адреналине вроде бы... Я видел. Так это мы пропустили, потому что в нашем селе каждый сам по себе. Я почти уверен, что организаторы этого ВИДКРЫТОГО КУБКА о существовании АВЛ даже не подозревеют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Организаторы этого Кубка для начала постройки дёрт-трассы меня лично приглашали, так шо знают-знают. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наша міська влада як завше все через шопу робись. Явно не хче світити АВЛ. Тра їм відкритого листа з подякою оприлюднити. Чим у них управа молоді та спруту займається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не здивуюсь, якщо міська рада там теж не при ділах. Скажімо, вирішили собі хлопці з Адреналін-сіті провести якесь міроприємство для популяризації свого закладу, то при чому тут міська рада?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...