Перейти до змісту

Яким режимом вибору експозіції ви переважно користуєтесь?

nameless

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникло таке собі запитання =) За собою замітив, що знімаючи старим фотоапаратом, приблизно в 30% випадків експозицію виставляв в ручну, 60% - приорітет діафрагми, все інше - авто. З покупкою нового фотоапарата, зняв приблизно 370 кадрів в режимі приорітету діафрагми, кадрів 20 в режимі приорітету витримки, і кадрів 5 з повністю ручними налаштуваннями, такі справи =) А як знімаєте ви?

Опубліковано

Ніколи не вів статистики в якому режимі скільки фотографую. В більшості випадків стоїть режим авто, але вже частенько починаю підбирати режим по ситуації.

Опубліковано

А я вот считаю, что уж если ты купил аппарат там за 1000+, то он должен сам все делать за эти деньги, в зеленой зоне и в джипег. Бо режимы я и в Д50 выставить мог. И на карточку 8 гиг в джипеге влезает 3000 фоток, а в прочих режимах только 400. А для любителей поучиться существуют хорошие и недорогие на сегодняшний момент пленочники всяческие из-за бугра. F100 там или FM-2.

Опубліковано

Знімаю протягом останнього року-півтора майже завжди з повністю ручними налаштуваннями. Виняток - деякі випадки репортажної зйомки, і то не завжди.

Опубліковано

Халф, нагадай, в Д3 є "зелений" режим? ЖВ

а так - вручну. 1) - фотік не вміє працювати з мануальною оптикою; 2) він в мене плівковий; 3) в мене ще й середньоформатки є, а там - помний мануал...

Опубліковано

переважно автомат в режимі без фотоспалаху - 70%

20% - пріоритет діафрагми

10 % - повністю ручне - коли знаю що хочу, але доводиться робити 20 дублів поки вийде хочь приблизне ))

Опубліковано

Точно. Немає на 300. Зато мені подобаеться режим 3Д фокусу активного. Коли апарат пробує вести об"єкт та перемикає точки автофокусу сам , починаючи від встановленої мною

Опубліковано

все manual) інколи один і той самй кадр в різних налаштуваннях показує зовсім різне ;) авто режим тільки коли треба дуже швидко, іто швидше всього ручний з автофокусом :)

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...