Перейти до змісту

Яким режимом вибору експозіції ви переважно користуєтесь?

nameless

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Виникло таке собі запитання =) За собою замітив, що знімаючи старим фотоапаратом, приблизно в 30% випадків експозицію виставляв в ручну, 60% - приорітет діафрагми, все інше - авто. З покупкою нового фотоапарата, зняв приблизно 370 кадрів в режимі приорітету діафрагми, кадрів 20 в режимі приорітету витримки, і кадрів 5 з повністю ручними налаштуваннями, такі справи =) А як знімаєте ви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не вів статистики в якому режимі скільки фотографую. В більшості випадків стоїть режим авто, але вже частенько починаю підбирати режим по ситуації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в більшості пріоритетом діафрагми інколи витримки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вот считаю, что уж если ты купил аппарат там за 1000+, то он должен сам все делать за эти деньги, в зеленой зоне и в джипег. Бо режимы я и в Д50 выставить мог. И на карточку 8 гиг в джипеге влезает 3000 фоток, а в прочих режимах только 400. А для любителей поучиться существуют хорошие и недорогие на сегодняшний момент пленочники всяческие из-за бугра. F100 там или FM-2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знімаю протягом останнього року-півтора майже завжди з повністю ручними налаштуваннями. Виняток - деякі випадки репортажної зйомки, і то не завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Халф, нагадай, в Д3 є "зелений" режим? ЖВ

а так - вручну. 1) - фотік не вміє працювати з мануальною оптикою; 2) він в мене плівковий; 3) в мене ще й середньоформатки є, а там - помний мануал...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там само зелена зона, де й спалах :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переважно автомат в режимі без фотоспалаху - 70%

20% - пріоритет діафрагми

10 % - повністю ручне - коли знаю що хочу, але доводиться робити 20 дублів поки вийде хочь приблизне ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вроді навіть в д200/д300 не було зелених і сюжетних програм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в основному повністю ручні, потім  пріорітет діафрагми, ну і на репортажній іноді автомат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там само зелена зона, де й спалах :(

Оце тобі не повезло!!! :D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно. Немає на 300. Зато мені подобаеться режим 3Д фокусу активного. Коли апарат пробує вести об"єкт та перемикає точки автофокусу сам , починаючи від встановленої мною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все manual) інколи один і той самй кадр в різних налаштуваннях показує зовсім різне ;) авто режим тільки коли треба дуже швидко, іто швидше всього ручний з автофокусом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

А я Люблю Приоритет дыафрагми так як оптика дозволяє... (кенон 17-55 2.8 50 1.4.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Приоритет диафрагмы. Реже мануал.

Еще реже авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...