Перейти до змісту

Братський міст і не тільки

Romek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не впевнений, але можливо такого фото тут не було ще.

Братський міст (Казимира Великого) ще без бюстів.

post-6593-1252050711.jpg

Опубліковано
Не впевнений, але можливо такого фото тут не було ще.

Братський міст (Казимира Великого) ще без бюстів.

ДякуЮ ! Шикарне фото і звичайно саме такого ще не було !

Доречі, поляки чудні люди - робили почтові картки з не дуже красивими так сказати ракурсами . :D

Хоча як було так і фотографували.

Тільки сьогодні прояснилось у мене в голові в який бік від БРАТСЬКОГО мосту зроблене ось це фото - в сторону Красного !

6bb4ef423ac3.jpg

Опубліковано

Так, часом на тих поштівках зображували не дуже респектабельні міські краєвиди. Важко собі уявити таку видавничу політику сьогодні :)

Очь ше один шедевр - аверс і реверс листівки " "Мальовничий куточок" Луцька ".

Зверніть увагу: поштівка видана Статистичним відділом магістрату Луцька :)

Цікаво теж, де це? В кадрі є кілька капітальних мурованих будівель. Чи вдасться злокалізувати "мальовничий куточок"???

post-6593-1252057995.jpg

post-6593-1252058021.jpg

Опубліковано
Так, часом на тих поштівках зображували не дуже респектабельні міські краєвиди. Важко собі уявити таку видавничу політику сьогодні :)

Очь ше один шедевр - аверс і реверс листівки " "Мальовничий куточок" Луцька ".

Це взагалі мальовничий краєвид далі нікуди ! :D

Нашим турагенствам потрібно такіж краєвиди виставляти

Опубліковано
Цікаво теж, де це? В кадрі є кілька капітальних мурованих будівель. Чи вдасться злокалізувати "мальовничий куточок"???

Поки не збагну де це місце але знайшов ще один ракурс цього "кварталу"

Як припущення - моє фото взято з добірки типу "Потоп у Луцьку" і з багатьох фот я тільки одне ідентифікував як район вулиці Ярощука - розлив Сапалаївки. На нашому фото також може бути Сапалаївка !

22cf08403bfd.jpg

Опубліковано

Поки не збагну де це місце але знайшов ще один ракурс цього "кварталу"

Як припущення - моє фото взято з добірки типу "Потоп у Луцьку" і з багатьох фот я тільки одне ідентифікував як район вулиці Ярощука - розлив Сапалаївки. На нашому фото також може бути Сапалаївка !

22cf08403bfd.jpg

Otto Kreer, дякую. Супер! Точнісінько та сама будівля. Гадаю, фото з повінню з пізнішого періоду. Розвалина зліва від ідентифікованого будинку виглядає вже досить капітальною.

А у мене виникло припущення, що це все-таки стирові води і куточок цей може бути десь в районі сучасної 3-ої школи (бічні вулички від Б. Хмельницького). Розповідали, що до будівництва сучасної вул. Набережної той район постійно підмокав.

Опубліковано

Чудово! Оплески за всі поштівки. Ромек, а хто видавав тоді ось саме ці поштівки з одним кольором (голубим небом)?

Мені здається, що це зображено шматок старого русла Стиря, а приблизно те місце, де Глушець впадв у Стир.

Отто, а що за Брестський міст?

Ви ще не впізнали де це ??? Це Глушець !!!

ось ще одне фото мальовничого куточка

фото зроблено грубо звідси

ааа, ну я щось приблизне казав, тільки думав, що апарат був повернутим трохи не туди. А місце збіглось! :)) Ось воно як! тепер ідентифікований ще один шматочок міста. І дуже-дуже цікавий!!!

Опубліковано

сьогодні я відкрив для себе Америку ))))

на згині вулиці Кондзелевича був міст !!!

96894322a28a.jpg

а Брестський то я пишу в стані ЕЙФОРІЇ !!! )))) Звичайно Братський

Опубліковано

Неймовірно! Це ж треба! Дійсно це Глушець. Я радий, що мої припущення підтвердилися і за чудовим збігом обставин сьогоднішнє фото Otto Kreer'а з Братського мосту "виловило" той самий будинок. Але я б сам нізащо так швидко це не константував. Otto, як завжди, на висоті неперевершеного дослідника. Otto, чи ти й раніше знав, що це не Сапалаївка???

Значить, уся серія "повеневих" фото зроблена між суччасними Ковельською, Набережною і Даргомижського?

• 2 місяця потому...
  • 2 місяця потому...
  • 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...