Перейти до змісту

нет звука в немецком телеке

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

предлагают по дешевке телек из бундеса,показывает красиво,но звука нет,говорят кодировка не та.

Кто знает где это могут поправить и за сколько денег.

Опубліковано

В мене теж така проблема. Мені знайомий телемайстер порадив спеціальну плату купити, щоб телевізор наш аудіосигнал "бачив". Вона коштує приблизно гривень 20 + робота. Плату я купив але, правда, сам ще не робив нічого...

Опубліковано
предлагают по дешевке телек из бундеса,показывает красиво,но звука нет,говорят кодировка не та.

Кто знает где это могут поправить и за сколько денег.

Є два варіанта  ;)

1. як казав Tum@n , в меню переключити в DK, інколи стоїть вибір країни.

це варіант безвозмездний , тоєсть даром, 

2. варіант платний , від 5 до 10 долярів.

в залежності від виробника і моделей телевізорів варіантів багато , можна ставити , генератор , плату з контурами, просто фільтр на 6,5 мгц, є варіант , в сервісному меню повклЮчати режими BG\DK,  СЕКАМ, потрібно знати сервісні коди ,інколи є на платах спеціальна сервісна кнопавка , або перемичка. мати пульт , інколи всерівно потрібно допаювати кварци , 6.5

ну 2 варіант , для радіоаматорів .а так шукай спеца , 

де роблять зараз вже і не знаю , сам тими ділами вже років з 7-8 не займаюсь .

Опубліковано

За "Інтертелекомом", що по пр. Волі, є кваліфікований телемайстер. Вхід з двору, кутовий під"їзд, 1 поверх. Фаримець Микола ніби, точно не пам"ятаю. Це батько колишньої працівниці в нашій конторі. Кум з Ратно привозив йому на ремонт свою гаргару "SONY" 72см, яку ніхто не міг зремонтувати. Майстер зробив оперативно плюс взяв помірні гроші. Зайди запитай. Я думаю, консультацію чи варто брати і чи зробить він надасть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...