Перейти до змісту

Квест

Kidubon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вперше в Луцьку

З суботи на неділю 16-17 вересня 2006р. буде проведено справжній інтелектуальний квест.

Всі чекпоінти будуть загадані.

Для учасників наявність штурмана обовя'зкова.

Збір на кінцевій маршруток №17 о 01:00

map1.jpg

Опубліковано
на этот раз без чекпоинта в МАТ-МАТе? :D

открию секретв сім-без Мат-Мат-у!

але куча всяких пріклів!

і взагалі Zed-ти коли нарешті на гонках з"явишся?а то скоро забуду як ти виглядаэш!

Опубліковано

Увага-Увага!

мною(організатором) вводиться обмежена кількість учасників-це 14

із-за деяких організаійних проблем!

тоїсть хто хоче остаточно участвувати може зареєструватись попередньо у мене в приваті.(у разі попередньої реєстрації явка повинна бути на квест без запізнень)!

от такі от дели!так що реєструємось-хто хоче точно виступати!

всі чекпоінти загадані-так що буде цікаво і весельо!

Опубліковано

Да було класно за винятком одного......"Над підземкою в шишках" ми перетрусили всі єлкі біля замка Люберта........до цього ми не додумались .....А все инше розгадали якщо б знали про те ,що можна використовувати 5 штрафних хвилин то може щось у нас і вийшло.........А фоткі на lm будуть? :D

Опубліковано

фоткі будуть!тільки треба трохи зачекати!

а на якій ви машині були??????

дуже вибачаюсь за організаційні проблеми які я сам собі зробив і за затримку старту!..............але кожен вчиться на своїх помилках-я висновки зробив!на наступний раз все буде краще..........

дякую за участь!надіюсь вам сподобалось1і тусняк такий на точці старту не хілий був.....

Опубліковано

Ми були на форд транзіт №3......Перша участь и 6 розгаданих з 7 загадок.......Як на перший раз думаю це не погано......наступний раз приїдемо на чомусь іншому але я так зрозумів що машина тут не головне.....Головне додуматись де це місце швидко а та і на віласіпеді можна доїхати :P

Да а машин була така хороша туса начинаючи від зіпера і до BMW Audi......Але головне це та маса адріналіна що ми получіли........ :P:P:P

Опубліковано
дуже вибачаюсь за організаційні проблеми які я сам собі зробив і за затримку старту!..............

Цеж тількі перший раз. Як кажуть "Первый блин вегда кома". Це тількі початок............ :P

Опубліковано
Ми були на форд транзіт №3......Перша участь и 6 розгаданих з 7 загадок.......Як на перший раз думаю це не погано......наступний раз приїдемо на чомусь іншому але я так зрозумів що машина тут не головне.....Головне додуматись де це місце швидко а та і на віласіпеді можна доїхати :D

Да а машин була така хороша туса начинаючи від зіпера і до BMW Audi......Але головне це та маса адріналіна що ми получіли........ :):):(

щиро дякую за теплі слова про квест!обідно що багато хто гнати почав на організаторів!мол довго затягували страт!організаторів не було і т.д.!

правильно-ми приїхали роздали бажаючим заявки на часть і далі поїхали розклеювати листівки по Луцьку!

Опубліковано

Все заключаеться в тому що потрібно розгадати загадку......І їхати до неї там тобі дадуть слідуючу і всього ти повинен найти 7 місць і на фініш.........Класна тема ..... :smile-zachot:

Опубліковано
Все заключаеться в тому що потрібно розгадати загадку......І їхати до неї там тобі дадуть слідуючу і всього ти повинен найти 7 місць і на фініш.........Класна тема ..... :smile-zachot:

Da toka bez wuwek ny nah.....vse ppc vozle zamka lu'barta wuwek net mu ih strysuli vse do edinoy=))

• Адміністратори
Опубліковано

З допомогою в організації вирішується.

Як фінансово так і фізично.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...