Перейти до змісту

Цены на табачные изделия

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

• 6 місяців потому...
  • Відповідей 100
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Вчора в ларьку вже були Вінстон по 9.00 грн., Честер - 9.25 грн.

Ну ще трохи і поповзе "контрабас" з Росії і Молдови.

Опубліковано

та я ще теж не збираюсь кидати. З.І. як каже мій знайомий " в мене неспокійний

та я ще теж не збираюсь кидати. З.І. як каже мій знайомий " в мене неспокійний світ"

Опубліковано

Ось і додаткова аргументація кинути палити :)

З.І. Задрали стрілки: за 7 хвилин 4 сигарети - це занадто.

Опубліковано

де її знайти? ціна? працює?

приїзджає раз в тиждень на пр. Волі, 6 (профспілка), ціну не пам'ятаю, бо не курю вже 2 роки. 0958082053 - це номер жіночки з Луцька, яка все розкаже: ціна, коли, де і як.

Опубліковано

Два роки назад було дешевше, але й Бонд тоді стоїв 2 грн, а зараз напевно зо 6. Я курив пачку в день, за 4 місяці окупилось. І це тільки по грошах, а здоров'я? А порахуй яка економія за 2 роки і я не збираюся починати. Брат недавно за 100грн від куріння закодувався, але це не в Луцьку, якась бабка, поки не курить.

Опубліковано

ну да, якшо це за один сеанс, то задорого...:lopata:

а з іншого боку, хтось рахував, скікі гривень йде на куриво в день, тиждень, місяць, рік і т.д.?

в мене йде в місяць десь 100грн.

а у вас?

Опубліковано

в мене теж в місяць гривнів 90-110, залежить від ситуацій та свят.

Щодо сеанса: ця тьотя мені сказала що Надія Бурмака буде зі мною вести бесіду близько 1-ї години і все вуаля я не курю! Щось невіриться і взагалі я не дуже вірю у такі штуки.

Опубліковано

ну да, якшо це за один сеанс, то задорого...:lopata:

а з іншого боку, хтось рахував, скікі гривень йде на куриво в день, тиждень, місяць, рік і т.д.?

в мене йде в місяць десь 100грн.

а у вас?

Тобто за один сеанс дорого? Ти хочеш щоб тобі це розтягнули на 10 процедур? Лікують за один сеанс от і беруть за один сеанс, хоча 700 - дійсно дорого. Кому цікаво розпитаю за "бабку".

Я курив від 1 пачки і не дешевше Бонда, хто знає сьогоднішню ціну - порахуйте.

Опубліковано

Тьотя тебе розвела: ніхто годину з тобою цяцькатися не буде, максимум 15 хв, в черзі довше простоїш. Я також не вірив, постійно курив років з 11-12, без сигарет не міг заснути, зранку спочатку йшов курити, а тоді в туалет/ванну/снідати, якщо закінчувались сигарети, то йшов навіть в 3 години ночі в кіоск. Один раз кіоск не робив, то фігачив 2 зупинки пішком. А від Бурмаки вийшов і вперся носом в табачний кіоск, і пофіг: папірос нема, а я мимо пройшов. І так мене це розсмішило, що руками рот закривав, щоб люди не зглядались, серйозно.

Опубліковано

незнаю чого і взагалі як вони це роблять? вон лого дружбана забанили від водки на 2 роки. З.І. в стані алкогольного спяніння таке чворив

Опубліковано

Питання до курців.

Зараз популяризують в наших широтах (територія СНД) так звані Електронні сигарети, з того що читав - відзиваються по різному.

Сам не палю, і ніби як не збираюсь, просто цікавлюсь із за спортивного інтересу :).

Є хтось з Волинських курців, хто пробував сабж у дії?

Опубліковано

Електронні сигарети Бу-га-га! :_07:

Як на рахунок електронної горілки? :_07: Кошмар. Шо людство тільки не вигадає. Судний день таки настане.

Це мабуть сигарети для майбутніх термінаторів. Треба ж буде їм якось розслаблятись. Уранова кава і все таке. :)

Блін Честер майже 10 грн. Я як правило купляю 2 пачки. Вистачає на тиждень. Виходить витрачаю 1000-1200 грн. в рік. Тобто буду витрачати. Нормально. Мотивом кинути курити поки не служить. Для мене. Отже :smoke: далі.

Да ладно вам. Пиво з чипсами звізно їсте не так часто. Але в сукупності виходить та сама ціна в рік що і за сигарети. То ще тепер, кидати пиво хавати? А потім і горілку?

Курим, госпада! Курим...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...