Перейти до змісту

Французькі натяжні потолки

Polystar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто може підказати де в Луцьку їх роблять? адреса, телефон? Можливо хтось з цим стикався.

Опубліковано
Хто може підказати де в Луцьку їх роблять? адреса, телефон? Можливо хтось з цим стикався.

Фірма "Гара Хата". Напиши в ПМ для Bambaclay. Він тобі все детально роз'яснить...

Опубліковано

Мені дома робив Лоза Андрій Петрович 80664820982 або 80931400971. Це було два роки назад. На той час ціна була в півтора рази нижча ніж в Гарні Хаті.

Опубліковано

ТМ “Сучасні Стелі”

Україна, Волинська обл, м.Луцьк

Будівельний гіпермаркет “Нова Лінія” вул. Шевченка, 13 (консультаційний центр)

моб. 8(050) 33 99 321

[email protected]

www.newsteli.com.ua

Опубліковано

То Polystar та інших звичайно :rolleyes: існує також наш вебсайт www.garna-hata.com

У нас ціни найдешевші! Дзвоните на тел. 5-10-97 кажете квадратуру - вам кажуть ціну на Вашу стелю!

Остаточна ціна формується в процесі замірів стелі!

post-4045-1255429550.jpg

Опубліковано

Всім дякую, сьогодні був в "Гарна хата", напевно буду робити там. Тему можна закривати!

• Адміністратори
Опубліковано

Сьогодні мені розказали про "французькі" натяжні стелі. Насправді вони китайські з ціною 60 центів за 1 метр квадратний, а продають по 6-8 доларів за квадрат. Баригі! :)

Опубліковано
Сьогодні мені розказали про "французькі" натяжні стелі. Насправді вони китайські з ціною 60 центів за 1 метр квадратний, а продають по 6-8 доларів за квадрат. Баригі! :)

зате китайці молодці - роблять все, від дрібниць до космічних апаратів. Головне - продавати вміють, весь світ їхнім товаром торгує...

Опубліковано

Кто-нибудь посоветует из личного опыта? Где заказывали? Как цена\качество?

С весны хочу в зале потолок забабахать, а верить первому попавшемуся на подъезде объявлению не хочется.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

тааааак......

Питання піднімалось давно і тоді мене не цікавило, а зараз стало актуальним.

Отже, хто зараз робить? Може маєте контакти? Цікавиль сучасна ціна за метр квадратний. Хто робив в себе в хаті) таке чудо заморське - діліться враженнями ;)

Опубліковано

Недавно робив собі в коридор, замовляв ось тут: http://www.vulee.com.ua/

Герасімов Сергій Станіславович 0679906199 - регіональний менеджер Волинської області.

Зробили добре, бо коридор нестандартний. Плівка французька (так казали :) ). Хотів замовити у Луцьких фірмах, так вони не знали толком, як зробити і загнули ціну врази дорожче ніж на цій фірмі.

Опубліковано

Недавно робив собі в коридор, замовляв ось тут: http://www.vulee.com.ua/

Герасімов Сергій Станіславович 0679906199 - регіональний менеджер Волинської області.

Зробили добре, бо коридор нестандартний. Плівка французька (так казали :) ). Хотів замовити у Луцьких фірмах, так вони не знали толком, як зробити і загнули ціну врази дорожче ніж на цій фірмі.

По прайсу виходить, що ціна 1 м.кв. від 12,40. Так і є? То не задорого?

Опубліковано

можливо краще зателефонувати до менеджера і уточнити ціни, бо непам"ятаю скільки за м.кв., бо мені зразу рахували за всю площу.

Опубліковано

Женя, я не пам"ятаю, яка там площа була, тим паче там пішло більше матеріалу ніж на звичайну прямокуту чи квадратну стелю.

Опубліковано

Женя, я не пам"ятаю, яка там площа була, тим паче там пішло більше матеріалу ніж на звичайну прямокуту чи квадратну стелю.

Чи можна побачити цю незвичайну стелю???

Опубліковано

Чи можна побачити цю незвичайну стелю???

Звичайно :rolleyes:

post-4362-1282803382,21_thumb.jpg

post-4362-1282803389,85_thumb.jpg

post-4362-1282803396,91_thumb.jpg

post-4362-1282803402,34_thumb.jpg

Опубліковано

мені ставили стелю хлопці з фірми Art-vision,ось їх сайт, там є всі потрібні дані www.art-vision.lutsk.ua. Відносно ціни, в мене кімната 17 м2, то рахували по 140 грн за м2 з роботою. По якості, то якість відмінна як самого матеріалу так і виконаних робіт. Рекомендую

Опубліковано
  • 2 року потому...
Опубліковано

У кого дома натяжные потолки?Расскажите как вам?Довольны ли?Мы заказали в кухню и прихожую, вот и думаю...как оно будет в кухне...Парень, который измерял, помогал подобрать цвет и т.п. сказал "Мистером мускулом" можно протирать...Вы как ухаживаете за ним...?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Торгова марка "Сучасні Стелі"

Ми монтуємо натяжні стелі у Луцьку та по всій Волинській області з 2007 року.

м. Луцьк, вул. Даргомижського, 7

Консультаційний центр будівельний гіпермаркет "Нова Лінія" (з входу зліва столик)

Тел./факс: 0(332) 28-51-88

Моб.: (050) 33-99-321 (050)71-71-447

(098)672-99-91 (098)673-09-90

E-mail: [email protected]

[email protected]

Наш сайт: Французькі натяжні стелі фото, ціни Луцьк, Рівне, Львів. www.newsteli.com.ua

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...