Перейти до змісту

Вибір монітора 22''

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планую незабаром придбати монітор 22''. Хто що може порадити з цього приводу? Ціновий діапазон не обмежую поки.

Опубліковано

В моніторах я не сильний але дружбан купив собі монітора і дуже він мені сподобався і якість відображення в ньому просто бомба!

LG W2254TQ-PF Black Wide

опис!

Опубліковано

в виде ОФФтопа:

тоже посматриваю в сторону какогото 22" вайда,

но у меня такой вопросик (мож кто сталкивался) - как на вайде будете отображатся ТВкартинка с АверМедии?

Опубліковано
Планую незабаром придбати монітор 22''. Хто що може порадити з цього приводу? Ціновий діапазон не обмежую поки.

якщо нежалко грошей то візьми самсунгі серії p 2250, 2270

Опубліковано

Недавно для брата підбирав 22" монітор. Вибір був такий або Samsung T220 або LG w2284f. Самсунг пріоритетніший. Але то вибір між не дорогими моделями.

Опубліковано
в мене - TFT Samsung 2243 SN

його великий + 1920х1080р. Тобто FullHD.

Може це великий + тільки для поціновувачів HD контенту? Для когось лишніх 100 грн, можуть стати основним аргументом, а хтось хоче білий монітор і пофіг на ціну і розширення.

P.S. Знаю реальний випадок коли хотіли купити білий глянцевий ноутбук і було пофігу скільки коштує і які в нього параметри. Він мав стояти в начальника на столі гарно вписуючись в інтер"єр, і працювати на ньому ніхто не збирався.

Опубліковано
в виде ОФФтопа:

но у меня такой вопросик (мож кто сталкивался) - как на вайде будете отображатся ТВкартинка с АверМедии?

Нормально :) По центру экрана - квадрат изображения (4:3), чёрные полосы сбоку. Если фильм широкоформатный идёт - можно растянуть практически на весь экран, смотрится просто шикарно, монитор кажется огромным :)

Опубліковано
в виде ОФФтопа:

Нормально :) По центру экрана - квадрат изображения (4:3), чёрные полосы сбоку. Если фильм широкоформатный идёт - можно растянуть практически на весь экран, смотрится просто шикарно, монитор кажется огромным :)

Угу. Всі програмки (ігри фільми і т.д.) автоматом переключаються в режим 4:3 (Якщо вони виключно в тому режимі працюють..

Я, от для прикладу, граюся в ДІАБЛО2 таким чином. МОжна і 16:9 грати - але зображення виходить розтягнуте!.

Опубліковано

домашній компутер, не для професійного дизайну чи чогось такого, не геймерський, але щоб можна було час від часу бавитися, HD-video - не критично, але хотілося б бачити різницю, якщо є такий бонус і якщо нема

Опубліковано

Якраз для тих потреб що переслідуються я свій вибір зупинив на моніторі Toshiba TekBright PA3553E-1LCD black, плюси порівняно компактний, кольорова передача влаштовує, мінус 1 немає DVI, але для мене це не грає ролі

Опубліковано
Если фильмы есть в списке - то ВСЕ TN-Film матрицы медменно идут в сад.

Странно. Два года смотрю c расстояния 2.5-3 метра - никаких жалоб на TN нет :)

Опубліковано

Маю ACER /22 по діагоналі,цілком задоволений але(трошкі оченята втомлюються) з непривичкі.Перед тим був 19.

Діло може стати перед вибором глянцевого,або дзеркального монітора.Ну і звичайно (бренду,якості,гарантії)

Опубліковано

Элементарно - верх и низ экрана имеют разные оттенки. Проблема с темными, светлыми и телесными оттенками. Я вот тоже Full-HD с Remux-ов смотрю, но я на трубке 22" Сони в мониторе Делл. На ХОРОШЕЙ TN Соне, стоящей рядом, та же картинка печальна и тухла. Это при том, что у этой Сони картинка несравненно лучше, чем у ЛЮБЫХ TN матриц, которые сейчас стоят в мониторах в Луцке. *VA по меньшей мере имеет более устойчивую картинку при просмотре с разных углов, то есть верх экрана от низа отличается несильно, плюс там и цветопередача вообще гораздо интересней. Но до трубки они не доходят по качеству и тонким оттенкам.

Опубліковано
Это при том, что у этой Сони картинка несравненно лучше, чем у ЛЮБЫХ TN матриц, которые сейчас стоят в мониторах в Луцке.

Та шо ви гаварітє :) Основні виробники матриць в світі це - Samsung, LG Philips, AU Optronics, Chi Mei Optoelectronics, Chunghwa Picture Tubes (CPT). Всякі там "понтові" Асуси і Соні своїх матриць ніколи не випускали і не випускають, а просто купляють в того ж Самсунга з Лижою, упаковують в модний корпус з понтовим написом бренду, ставлять некіслу націночку і відправляють в магазини. Так що на хорошій соні і хорошому самсунгу часто може стояти одна і та ж матриця, зате гордості за свій монік в власника Соні набагато більше. Ще б пак, It's a SONY! :D

Опубліковано

вже більше двох років дивлюсь у Samsung 225bw - задовільняє мене повністю - питання було лише нормально відкалібрувати під мої задачі.

Опубліковано

раджу LG W2271TC-PF - ціна\якість найкращі, + непогана вебкамера, картинка супер!

ще як варіант Samsung T220

Опубліковано
Это при том, что у этой Сони картинка несравненно лучше, чем у ЛЮБЫХ TN матриц, которые сейчас стоят в мониторах в Луцке.

Та шо ви гаварітє :) Основні виробники матриць в світі це - Samsung, LG Philips, AU Optronics, Chi Mei Optoelectronics, Chunghwa Picture Tubes (CPT). Всякі там "понтові" Асуси і Соні своїх матриць ніколи не випускали і не випускають, а просто купляють в того ж Самсунга з Лижою, упаковують в модний корпус з понтовим написом бренду, ставлять некіслу націночку і відправляють в магазини. Так що на хорошій соні і хорошому самсунгу часто може стояти одна і та ж матриця, зате гордості за свій монік в власника Соні набагато більше. Ще б пак, It's a SONY! :D

Давай я угадаю, у тебя , наверное , фотоаппарат UFO с 30х зумом, звуковая система за 300 грн 7.1 от свена 1200 PMPO и вертушка DVD/BlueRay от Мустек? И смотришь ты Full-HD с файлов размером 4-5 гиг, правильно? Я еще не сомневаюсь, что МП3 до 192 КБита ты считаешь заметно лучше всяческих СД, не говоря уж о устаревших пластах. А Лексусы от Чери отличаются только раскрученностью в среде лохов с деньгами. Зачем платить больше.

Опубліковано

FKCX_half

Для початку людина повинна визначитися задачами, покладеними на цей монітор. Якщо це має бути дизайн - тоді безперечно, що *VA. Так як кольоропередача у них краща, та кут огляду. Як що ж гратися в цяцьки (час від часу) дивитися кіно та працювати із офісними пограмами - то TN (+film) - саме то! і не потрібно переплачувати за *VA.

Рекомендую топікстаретру порівняти вживу зображення із двох наведених матриць і визначитися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...