Перейти до змісту

Допоможіть не запускається комп!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла проблема із запуском компютера! При запуску вибиває помилка "Keyboard error or no keyboard present" із спікера в системнику лунає безперервний звук! Фото додаю129f5dc5a734.jpg Декілька разів вдавалось загрузити, але працює хвилин 5-10 завісає мишка та клавіатура і при перезагрузці знову те саме! Вінду міняв всеодно та сама пісня!

Опубліковано
Спробуй іншу клавіатуру
пробував другу ставити те саме!"
"чейндж юзер енд прес эникей" не пишет?

проверь воткунута ли клава

та все підключено!
Опубліковано

1. В мене таке ж саме було. Я тиснув або пробіл, або ентер. Допомагало.

2. Тему неправильно оформив:) З такою назвою РО дають.

3. Погугли.

Опубліковано

так якшо ж кейборт но презент то звідки F1??? :0001:

спробуй USB клаву підключити - побачеш що на це скаже комп (міг і PS/2 накритись... :( )

Опубліковано

Може на всяк випадок біос перепрошити (температура процесора 17° підозріла). А так, співчуваю, ловити де там контакт барахлить, думаю, тяжко.

Опубліковано
там снизу пишет "прес F1 ту континью"

F1 можно попробовать нажать

кнопки F1 та DEL не реагують! єдиний варіант попробувати USB клавіатуру!
1. В мене таке ж саме було. Я тиснув або пробіл, або ентер. Допомагало.

2. Тему неправильно оформив З такою назвою РО дають.

3. Погугли.

та гуглив я але результату 0 то му і написав тут!
Опубліковано

Якщо часто виймалась клава , то можливо розбалтались контакти в гнізді , бареш сведло 2мм і руками розсверлюєш отвори в гнізді , поки не побачиш металеві контакти , потім акуратно голкою їх підгінаєш і вуаля ,все працює. ;)

Опубліковано
 Якщо часто виймалась клава , то можливо розбалтались контакти в гнізді , бареш сведло 2мм і руками розсверлюєш отвори в гнізді , поки не побачиш металеві контакти , потім акуратно голкою їх підгінаєш і вуаля ,все працює. ;)

З такою порадою людина взагалі задавить комп..

З.І. Не користуйся такою порадою ніколи.. комп + свердло не сумісні в будь-яких випадках.... а контакти можна і витягнути з материнки соплями і нічо не сверлити ...

Опубліковано

З.І. Не користуйся такою порадою ніколи.. комп + свердло не сумісні в будь-яких випадках.... а контакти можна і витягнути з материнки соплями і нічо не сверлити ...

там ключове слово - руками , без всяких дрельок, пальцями нічого там не розламаєш.

пальці скоріше посиніють. ;)  

Опубліковано

В мене контакти раніше відходили. Постав USB клавіатуру і USB мишу. Це найкращі методи. (миша с простим гніздом служила 1 рік, а моя USB'ішна з 2006.)

Опубліковано
поставив клаву USB все працює! але і мишка теж не працює відать така сама баламуть! voldf +1

звідси і висновок

спробуй USB клаву підключити - побачеш що на це скаже комп (міг і PS/2 накритись... )
діагноз майже підтверджений ;)
Опубліковано

там ключове слово - руками , без всяких дрельок, пальцями нічого там не розламаєш.

пальці скоріше посиніють. ;)  

+1) рівними руками :)

Опубліковано

Було щось схоже! Виявилось що проводочки від довгого використання біля самого входу в пристрій управління були перетерті, переломані та щось там мкнули, себто вийшов методом викідання старих девайсів! Але тут бачу трошки інша ситація, ібо другі клави не допомагають! Спробуй перейти на ЮСБ, думаю все буде ідеально працювати! Або як казав Rock повыдгинай в гнізді, напевне там коротить!

Опубліковано
Може бути глюк клави -- "залипша" клавіша. Спробуй іншу клаву.

та ні - писав же шо із мишою теж саме. відать таки PS\2 вмер :(

Опубліковано

дивлячись що вмерло. Якщо проблема в самих роз'ємах, то можна перепаяти, а якщо вмер контролер -- то труба, він інтегрований в чіпсет.

Опубліковано
дивлячись що вмерло. Якщо проблема в самих роз'ємах, то можна перепаяти, а якщо вмер контролер -- то труба, він інтегрований в чіпсет.
А як саме це можна перевірити ну що саме вийшло із ладу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...