Перейти до змісту

чи є такий софт для ноутбука?

voldf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

власне, цікавить от така штука.

в ноутів ASUS є така штука як гаряча клавіша LCD on\off, - дуже зручно, наприклад, при прослуховуванні музики в цілях економіі батареї (та ви і самі знаєте... ^_^ ).

так от чи можливо це якось реалізувати в нотіках де непередбачено таких клавіш, можливо в когось є спецсофт, чи інші варіанти рішення такого питання? :yesmaster:

Опубліковано

ця фішка програмно також може бути реалізована. В мене стоїть софт для пульта ДУ - IrLink, то в ньому теж є кнопка для "гасіння" монітора. Очевидно, це якоюсь системною командою робиться.

Опубліковано

пока де дали РО топистартеру попробую ответить....

я предлагаю итти другим путём, а именно юзать то что уже есть в ноуте

а именно - клавишу переключения видео-выходов (во всех ноутах что я видел такая была)

она меняет режимы - только_LCD, только_CRT и LCD_CRT

в варианте только_CRT екран ноута будет потушен, как ты того и хотел

Опубліковано

mkey програма зветься

там є опція вимкнення монітора

призначиш на любу комбінацію, або кнопку дію з закладки Питание

Опубліковано
я предлагаю итти другим путём, а именно юзать то что уже есть в ноуте

а именно - клавишу переключения видео-выходов (во всех ноутах что я видел такая была)

она меняет режимы - только_LCD, только_CRT и LCD_CRT

в варианте только_CRT екран ноута будет потушен, как ты того и хотел

я так пробував, але в момент натискання цієїї комбінації клавіш екран тухне на мить, а потім знову загорається (я так розумію нотік не знаходить ніякого девайсу підключеного до виходу, на який я переключаюсь)

Опубліковано
mkey програма зветься

там є опція вимкнення монітора

призначиш на любу комбінацію, або кнопку дію з закладки Питание

+1 Tum@n

велике дяк!

це те що я хотів.

З.І. а то зразу РО-РО.

все працює, тему можна і закрить.

Опубліковано

а можна просто поставити в "настройках електропитания" щоб при закритті кришки ноута "ніяких дій" тоді виключаєть протсо екран і все ......... в мене так стоїть хоч є і кнопки для вимкнення дисплея. кришку захлопнув і різна пилюка не летить (при ремонті було досить зручно, музичку на колонки кришку захлопнув і давай шпалери обривати:))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...