Перейти до змісту

Піар-скандал у Шустера

laska

Рекомендовані повідомлення

Дайте народу зрелищ , пообещайте хлеба - и вас выберут президентом!

И то, и другое Юля выполнила :)

Аншлаг! Я требую продолжения концерта!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Думаю вистачить по саму зав"язку на цих виборах.

storm, ти вважаєш, що регіоналів спровокували на таку поведінку? Швидше: за що боролись, на те і напоролись.

Звісно, ми можемо сміятися зі способів піару як одних так і інших. Але з такою політичною "елітою" нам прийдеться жити як мінімум ще 5 років.

Мене більше зацікавила роль у всьому цьому Шустера.

І ще одне питання поставлене журналістами: як ви бачите ситуацію, якщо розрив у голосах буде мінімальний, зважуючи на те, що зараз не 2004 рік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, говорити і переконувати людей - це вона вміє...

Таких людей, як вона, історія знає чимало. Але треба розуміти, що прихід подібних людей до влади зазвичай закінчується суворою диктатурою (Ленін, Гітлер, і т.д.). І нічого хорошого для народу, в якого є такий лідер, це не приносить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю, знайшли про що говорити, якесь ток-шоу на ТВ, тіпа "Бальшая стірка"... Юля - лучша актріса! Театр стільки втратив...

Та хто б сумнівався, це ж був бій в різних вагових категоріях :)

А може це геніальна стратегія в підтримку трішки забутого проекту "ПРіБЮТ"? ;)

Намалюємо фантастичний сценарій геніальних режисерів:

Щоб не допустити третього кандидата, два "дружних" клани всіляко допомагають один одному, максимально вирівнюючи свої рейтинги. Так як рейтинг голубих занадто зріс, треба його підрівняти і підтягнути "сердечних". Для цього робиться загальнонаціональне шоу, де Багіня показує себе у всій красі, а "мєлоч пузата" з ПР грає нєудачніків і негодяїв. Публіка в захопленні, овації, крики "браво!", "Біс!" Ті, хто сумнівався, кажуть, "да, тепер точняк тільки за Неї, може вона і не працює, але як красіво говорила, аж душа радується "

Рейтинги двох "борців за добробут" українців вирівнюються, що відповідає попередній угоді про розподіл повноважень. Тепер можна ділити прем’єра-президента, міняти Конституцію і т.д. Ну а добрий Кролик Сєня лишається з своїми 10%, після виборів не доведеться його давати важливі посади, а можна обійтися подачкою в вигляді, наприклад, віце-прем’єра з гуманітарних питань чи (а з цим чорт не шутіт?!) міністра оборони! (він же за боєздатну армію ;) )

P.S. Електорат з нетерпінням чекає нових серій "мильної опери по п’ятницях".. Автори мексиканських серіалів нєрвно курять бамбук (чи кактус пейотль) в куточку і записуються в чергу за автографами до геніальних режисерів....

Все вищенаписане є вигадкою хворобливої фантазії автора, прохання не сприймати серйозно ;)

P.P.S. Цікаво було б побачити шоу "Юля vs Сєня"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.P.S. Цікаво було б побачити шоу "Юля vs Сєня"

кстаті да.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шустер заявив, що політики намагалися диктувати йому свої правила гри

Телеведучий Савік Шустер заявляє, що в прямому ефірі Шустер LIVE у п'ятницю, 25 вересня, було нанесено удару по свободі слова - політики спробували диктувати свої правила гри журналістам.

У зв'язку з цим Шустер закликав колег до професійної солідарності.

"Щоб зберегти свободу слова і довіру суспільства до нашої професії, ми закликаємо всіх наших колег до професійної солідарності: об'єднатися заради колективної безпеки. Один за всіх і всі за одного. Пора, братися за руки, щоб не пропасти поодинці", - йдеться в повідомленні , поширеному в понеділок у ЗМІ.

"Ми повинні зробити це зараз, напередодні президентських виборів, інакше ми ризикуємо втратити професію", - наголосив Шустер.

Передбачалося, що ефір Шустер LIVE буде присвячений спілкуванню прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з українськими та зарубіжними журналістами, які спеціально підготувалися. Запитання, як обіцяв Шустер, для Тимошенко підготували актуальні і гострі. Проте все пішло не так з самого початку, коли в студії з'явилися депутати від Партії регіонів - Ганна Герман, Микола Азаров та Ірина Акімова.

"Ми запросили прем'єр-міністра. Було домовлено, що буде формат з журналістами - але важкий. Що не буде інших політиків. Щоб почути точку зору прем'єр-міністра, яку давно ніхто не чув, - пояснив Шустер. - Сьогодні Партія регіонів мене запросила до себе о першій годині дня, і, в принципі, мені сказала, що повинні бути паритетні початки, що "ми повинні бути в студії", і так далі, і так далі. Тому що нібито в мене близькі відносини з прем'єром! Я каюся перед своїми колегами, що я пішов на цей шантаж. Тому що це був, практично, шантаж ".

У відповідь Герман озвучила свою версію: "Ви (Шустер) прийшли до Бориса Колесникова і сказали, що Тимошенко поставила умову, що вона прийде в цей ефір тільки тоді, коли не буде опонентів. І особисто мене. І ви потім сказали: давайте зробимо так , щоб Юлія Володимирівна не знала, що прийде опозиція. Щоб вона приїхала, а ви потім ввійдете, як ні в чому не бувало ".

За інформацією Главреда, Шустер справді був у штабі Партії регіонів. І був не з власної ініціативи, а саме "на запрошення" опозиціонерів, які категорично наполягали на участі своїх представників у запланованій зустрічі з Тимошенко.

Які аргументи висувалися перед Шустером, залишається невідомим. Однак звертає на себе увагу той факт, що зустріч він дійсно мав саме з Колесніковим - депутатом від ПР, який вважається "правою рукою" Рината Ахметова. А останній володіє ТРК Україна, на якій і виходять в ефір програми Савіка, відзначає видання.

Відзначимо, сама Тимошенко заявила, що прийшла на ефір, тому що їй сказали, що опонувати їй буде Янукович. "Мене особисто запросили на дискусію з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем. Я просто дивуюся, що Партія регіонів боїться виставляти свого лідера на пряму і чесну дискусію", - сказала вона. При цьому Шустер не спростував її слова.

взято тут http://ua.korrespondent.net/ukraine/981551

вибори, вибори. щодня стає веселіше.

а шустер звичайна журналістська повія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то ПР просто обмаралась, показала непрофесійність верхушки і істинну ціль, хоча основні кадри в них на 2рівні вище "Сердешних" оскільки зібрані з старих кадрів Совка...

Юлія Володимирівна дуже гарно грає і уникає прямих ударів критики, тому і виглядає завжди невинною =)

Шустер хотів бути шустрим, ну трошки не вийшло... А взагалі щоб побачити "кто почем" просто заглушіть звук і подивіться на міміку і поведінку і Юлії Володимирівни і 4-ки і Шустери: тоді ви все зрозумієте ^_^

3.ЬІ. Зомбованим бути весело, - думати не треба :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитати тему, то складається враження, що всі такі компетентні у прийомах піар-технологій...

От тільки не зрозуміло, чому при такому грамотному електораті, така недолуга політична еліта? ;)

Звісно, це ток-шоу, цирк і т.д. Та було б весело, якби це відбувалося лише в студіях ТБ, а не у ВРУ, на засіданнях Каб. міну, РНБО, судах. А там розігруються куди покруче сценарії.

А щодо теми, то мене цікавить в цьому участь журналістів. То їх розіграли чи вони є теж акторами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитати тему, то складається враження, що всі такі компетентні у прийомах піар-технологій...

От тільки не зрозуміло, чому при такому грамотному електораті, така недолуга політична еліта? ;)

Звісно, це ток-шоу, цирк і т.д. Та було б весело, якби це відбувалося лише в студіях ТБ, а не у ВРУ, на засіданнях Каб. міну, РНБО, судах. А там розігруються куди покруче сценарії.

А щодо теми, то мене цікавить в цьому участь журналістів. То їх розіграли чи вони є теж акторами?

Продивилась від початку і до кінця, і думаю, що журналістів все ж таки розіграли, бо не дуже вони були раді, коли через регіоналів їм практично не дісталося слова, а ще Шустер добре перестрахувався, бо коли почали його звинувачувати, то журналісти стали на його сторону, якщо й були серед них актори, то небагато, основна маса швидше для масовки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що Савік Шустер прикриває словами про свободу "власну непорядну поведінку". Про це повідомили у прес-службі ПР."Потрібно чесно визнати - Шустер задля досягнення рейтингу своєї програми просто обманув Тимошенко, не повідомивши їй, що він запросив до участі у дискусії представників опозиції", - сказала Герман.

Повний текст ТУТ

Тільки те й знають, що одне одного брудом обливати(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну еліта - це навіть образливо! просто свідомі аналітики, адже якщо не фільтрувати все, що нам скормлюють, то будеш тим кого так ненавидиш.

Треба свідомо аналізувати реальний стан речей, а не гру тіней.... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еліта- це не про тебе, це про тих з телевізора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

storm, ти вважаєш, що регіоналів спровокували на таку поведінку?

навряд, вони настільки тупі.... мабуть, вони з Тимошенко і Шустером про все домовились......

IMHO, Шустер лайв комерційний проект, розрахований на те, шоб заробити гроші на виборах..... тому там часто буватимуть ситуації аналогічні даній..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навряд, вони настільки тупі.... мабуть, вони з Тимошенко і Шустером про все домовились......

Про що домовились? Азаров і Герман домовились, що будуть виглядати перед Тимохою як зграя тупуватих шакалів, і тим самим підкинути їй трохи голосів? Я думаю, репутація так дешево не продається. Я розумію, що їм не перший раз, але це ж треба було вміти так проскандалитися. Зі всіх їх необгрунтованих звинувачень Тимошенко виходила з легкістю і вигодою для себе. Дійшло вже до того, що "апазіціанєри" під кінець вичерпали всі аргументи і причепилися до слова "диктатура", кинутого Тимохою, видерли з контексту, перекрутили смисл сказаного і півгодини обсмоктували. Реально бридко було дивитися. Я чекав конструктивного діалогу, а вийшло як завжди. Але те, як журналіст в кінці завернув Герман - від цього епізоду я отримав реальний кайф. Я не є прихильником жодної політичної сили України і політики взагалі, але нові враження про нашу "еліту" отримав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому цікаво - можу залити на фтп всю передачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що домовились? Азаров і Герман домовились, що будуть виглядати перед Тимохою як зграя тупуватих шакалів, і тим самим підкинути їй трохи голосів? Я думаю, репутація так дешево не продається. Я розумію, що їм не перший раз, але це ж треба було вміти так проскандалитися. Зі всіх їх необгрунтованих звинувачень Тимошенко виходила з легкістю і вигодою для себе. Дійшло вже до того, що "апазіціанєри" під кінець вичерпали всі аргументи і причепилися до слова "диктатура", кинутого Тимохою, видерли з контексту, перекрутили смисл сказаного і півгодини обсмоктували. Реально бридко було дивитися. Я чекав конструктивного діалогу, а вийшло як завжди. Але те, як журналіст в кінці завернув Герман - від цього епізоду я отримав реальний кайф. Я не є прихильником жодної політичної сили України і політики взагалі, але нові враження про нашу "еліту" отримав.

а ти думаєш регіонали не могли придумати кращі звинувачення для Юлі, ніж диктатура?

може вони старались шоб ТИ отримав реальний кайф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шустеру тепер треба запросити Януковича і зробити "незаплановану" провокацію зі сторони БЮТу. В ролі Герман буде виступати пані Юля. :)

Враховуючи те, що Азаров і Герман в рази розумніші за Януковича, в такій ситуації Федорович виглядатиме хлопчиком для побиття. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цеж звичайний піар Тимошенко: вона виглядає порядно порівняно з "невихованими" регіоналами, згадала про диктатуру(на сході надають перевагу диктатурі), приїхав москаль і негативно про януковича відзивається....

очевидно, шо Ахметов за Тимошенко, і шоб збільшити її шанси на перемогу він відбирає голоси у Януковича...

у цьому шоу кажуть не більше ніж потрібно знативиборцю...

Піар Тимошенко в тому, що вона вміє достойно відповідати шакалам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша реклама була надто довга, всі ролики прогнали по два рази. Та й фізіономії у всіх були червоні, певно перепалка була серйозна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шустеру тепер треба запросити Януковича і зробити "незаплановану" провокацію зі сторони БЮТу. В ролі Герман буде виступати пані Юля. :)

Враховуючи те, що Азаров і Герман в рази розумніші за Януковича, в такій ситуації Федорович виглядатиме хлопчиком для побиття. ;)

Азаров мені нагадує маразматика, а Герман - гарний спікер, шкода, що у неї рідко проскакують власні думки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить :ok2:

Залито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і шо це ти залив??? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось воно,не теє...

Темка цікава ,тіко подивитися проблематично,мо ,недолив ще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 року потому...

Шустер не дал проголосовать зрителям во время выступления Николая Азарова

02 марта 2013, 18:34 | Общество

1362241876_40_main.jpg

Во время прямого эфира «Шустер LIVE» традиционное голосование зрителей было прекращено.

Выступление премьер-министра Украины Николая Азарова на канале «Интер» в программе «Шустер Live» не сопровождалось традиционными для этой передачи графиками поддержки на экране.

Обычно выступления политиков на канале сопровождаются инфографикой. Зрители в студии голосуют «за» или «против» слов выступающего. В нижнем левом углу экрана отображаются показатели поддержки.

Так, в первые минуты разговора с премьер-министром Николаем Азаровым был график, которые демонстрировал низкий уровень поддержки слов главы правительства. После рекламы график исчез.

При этом люди в студии продолжали активно голосовать.

Во время вывода на экран видео с Януковичем, Азаров сказал: "Уберите градусник с экрана".

Ведущий, думая, что его уже не слышат зрители, произнес: «Уберите градусник с экрана... Уберите эту фигню». После чего инфографика исчезла.

После небольшого перерыва графика на экране уже не было.

Источник: thekievtimes.org

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...