Перейти до змісту

Салюту небуло

vanus

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каменты рулят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість коштів для проведення феєрверку приблизно становитиме 15 тисяч гривень».

Враховуючи, що напередодні, 23 серпня, Луцьк відзначав іще й День міста, віднайти таку суму коштів було нереально.

:_16::_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер ми знаємо в лице :)

post-51-1253275232.jpg

Вартість коштів для проведення феєрверку приблизно становитиме 15 тисяч гривень».

Враховуючи, що напередодні, 23 серпня, Луцьк відзначав іще й День міста, віднайти таку суму коштів було нереально.

:_16::_20:

А цікаво мені, на скільки сотень тисяч гривень бюджетні органцізації закуплять всякого непотрібу в кінці року, аби позбутись грошей з рахунків, щоб на наступний рік не урізали фінансування?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

070615d37a6a.jpg

Тепер ясно де вони беруть матеріал для статей... :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А цікаво мені, на скільки сотень тисяч гривень бюджетні органцізації закуплять всякого непотрібу в кінці року, аби позбутись грошей з рахунків, щоб на наступний рік не урізали фінансування?..

А мені цікаво: якби ти в цьому випадку виявився неправий, ти б почервонів в кінці року? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А йому червоніти не прийдеться, бо він правий.

І це тобі скаже будь-яка людина, яка має справу з бюджетними організаціями в якості продавця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чиста правда. Готові платить на перед навіть якщо товару ще довго чекать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть якщо ДУЖЕ довго чекати :)

Кажу це як бувший старший менеджер магазину з продажу канцтоварів, комп'ютерної та оргтехніки.

А мені цікаво: якби ти в цьому випадку виявився неправий, ти б почервонів в кінці року? ;)

Я знаю, про що кажу. І знаю не з чуток і пліток, а з власного досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...