Перейти до змісту

Салюту небуло

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Вартість коштів для проведення феєрверку приблизно становитиме 15 тисяч гривень».

Враховуючи, що напередодні, 23 серпня, Луцьк відзначав іще й День міста, віднайти таку суму коштів було нереально.

:_16::_20:

Опубліковано

Тепер ми знаємо в лице :)

post-51-1253275232.jpg

Вартість коштів для проведення феєрверку приблизно становитиме 15 тисяч гривень».

Враховуючи, що напередодні, 23 серпня, Луцьк відзначав іще й День міста, віднайти таку суму коштів було нереально.

:_16::_20:

А цікаво мені, на скільки сотень тисяч гривень бюджетні органцізації закуплять всякого непотрібу в кінці року, аби позбутись грошей з рахунків, щоб на наступний рік не урізали фінансування?..

Опубліковано
А цікаво мені, на скільки сотень тисяч гривень бюджетні органцізації закуплять всякого непотрібу в кінці року, аби позбутись грошей з рахунків, щоб на наступний рік не урізали фінансування?..

А мені цікаво: якби ти в цьому випадку виявився неправий, ти б почервонів в кінці року? ;)

Опубліковано

А йому червоніти не прийдеться, бо він правий.

І це тобі скаже будь-яка людина, яка має справу з бюджетними організаціями в якості продавця.

Опубліковано

Навіть якщо ДУЖЕ довго чекати :)

Кажу це як бувший старший менеджер магазину з продажу канцтоварів, комп'ютерної та оргтехніки.

А мені цікаво: якби ти в цьому випадку виявився неправий, ти б почервонів в кінці року? ;)

Я знаю, про що кажу. І знаю не з чуток і пліток, а з власного досвіду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...