Перейти до змісту

На дівки

President

Чи ходили ви на дівки?  

216 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікава думка колишніх студентів, також охота провести аналіз - чи звязаний розгульний спосіб студентського життя з успішністю, та й взагалі задоволенням від відучених років : мол, студентські роки, дійсно найкращі роки.

Опубліковано
Останній варіант поправу веде! :)

За нього і проголосував. Бо по суті воно так і було :)

Студентські party на навчанні аж ніяк не відбились. Якби на останніх курсах не посварився з деканшою, то мав би червоний диплом.

Одним словом - встигав скрізь.

Опубліковано
Останній варіант поправу веде! :)

За нього і проголосував. Бо по суті воно так і було :)

Студентські party на навчанні аж ніяк не відбились. Якби на останніх курсах не посварився з деканшою, то мав би червоний диплом.

Одним словом - встигав скрізь.

В точку. Проте, якщо іти в науку (бути кандидатом, потім доктором), то досить таки сильно впливає. :rolleyes:

Опубліковано

Ну не знаю. Спершу були такі думки, але потім якось передумав (можливо тимчасово). Але думаю що і там би ця студентська "звичка" не була б поміхою. Принаймні зараз на роботі аж ніяк не заважає :)

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

На рахунок того, що нормальних студентів можна знайти лише на дискотеці, можу і посперечатись

Опубліковано

Тема ГОВНО, в жопу. Ё маё -- ты б ещё создал тему ... "А БЛЯ..ВАЛИ ли вы в молодости" или "Скольких вы поимели пока учились а) в школе б) в институте в) на работе с) меня до сих пор имеют - мой шеф и его зам"

Опубліковано

"на дівки" це добре :ura: , адже бувають же випадки:

Так, ходив на навчання, втравили в науку, на дівках відбилося, бо *** не дуже :)

• 8 місяців потому...
Опубліковано

з часом коли находиш ту одну уже і нехочеть ходити нікуда на ліво хоча є можливість але якось дорожиш тим що є щоб його не втратити :hug::blush:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

з часом коли находиш ту одну уже і нехочеть ходити нікуда на ліво хоча є можливість але якось дорожиш тим що є щоб його не втратити :hug::blush:

ага:

Отправлено 16 сентября 2009 - 18:03

Ходив ........... хожу .......... і буду ходити))) мені непривикати

бачу в житі у вас змінилось щось за цей рік

Опубліковано

Угу, я догулялся в студ. годы до того, что просыпался с утра с 2-мя неизвестно у кого дома и неизвестно с какими девченками и ничего не помня. Короче оторвался только так. Теперь женат и доволен жизнью ))

Опубліковано

так тут іде мова про дівок чи про парубків... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ну прям унісекс якийсь...

Опубліковано

Угу, я догулялся в студ. годы до того, что просыпался с утра с 2-мя неизвестно у кого дома и неизвестно с какими девченками и ничего не помня.

Бувало і таке. Правда, з тією відмінністю, що знав де, в кого, і з ким :)

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...