Перейти до змісту

Лох-Несское чудовище, вид из космоса :)


ursa

Рекомендовані повідомлення

Виртуально путешествуя по Шотландии можно найти в водах известного озера Нечто, навевающее мысли о знаменитом чудовище :)

post-419-1252158125.jpg

Координаты 57* 12' 51.71" С и 4* 34' 14,19" З. Чудище? Или катер? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще нас чекає багато не відомого на нашій планеті, і подається воно нам не все зразу - що б цікавіше було жити... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот еще фото из космоса-мост на Ланку,описанный в Рамаяне.

post-1602-1252223852.jpg

а вот линки 1 и 2 о недавней експедиции,подтверждающей искусственное происхождение моста.Такчто Атландида еще вполне может обнаружиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В GoogleEarth очень хорошо видно этот участок :)

Некоторые острова имеют очень прикольную форму :)

Адамів міст — ([[анг. Adam's Bridge) низка піщаних відмілин та островів 30 миль (48 км) між островом Цейлон (Шрі-Ланка) та півостровом Індостан. Примітне геологічне підвищення морського дна біля південно-східного узбережжя Індії та північно-західного Шрі-Ланки, від пісчаного острова біля миса Рамнада до західного кінця острова Маннара, що лежить біля берегів Шрі-Ланки. Виступає над морем невеличкими островами, але більша частина в приплив лежить під водою на глибині 1 — 1,25 м. Лише протока — між мисом Рамнада та островом Рамесвар — прохід Памбас, дає змогу проходу невеличких суден. Через Адамів міст проходить залізниця, що сполучає (частково на поромах) острів Цейлон з Індією.

Урядом Індії розроблений проект по поглибленню судноплавної частини між Індією та Шрі-Ланкою, що позбавить витрачати 30 годин плавання суден навколо острова (приблизно 400 км). Але де-хто протестує проти будівництва й руйнації історичного набутку країни.

За літописами цей міст був пішохідним майже до кінця XV століття, коли був зруйнований морською бурею, спричиненою землетрусом.

Браміни називають його Міст Рами, чи Міст Нали. За індійським епосом Рамаяна, він був споруджений штучно за наказом імператора Рами. Його будівництво вів Нала — син легендарного богоподібного муляра Вішвакармана — силами підданих і союзників Рами, навіть брала участь армія мавп. По цьому містку війська Рами перебрались на Цейлон для битви з його тодішнім правителем демоном Раваною, що викрав кохану рами — Ситу.

За легендою мохамедан, по цим мілинам біблійний Адам був вигнаний з раю (Цейлон).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...