Перейти до змісту

Цікавить працездатність залізяки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є материнка. Сокет має дефект, показаний на фото. Просто перевірити методом втикання проца не можу, тому що материнка не моя, і знаходиться на продажі. Цікавить, чи не є критичним такий дефект для "Socket AM2+"?

post-6171-1252066099.jpg

Опубліковано

^_^ ека тебе угодило, але менше з тим. верхня платформа слугує для точного вводу ніжок проца в розєм сокету.

при умові що ноги не гнуті і контакти сокету не тронуті - все стане чудненько.

P.S. хай працює.

Опубліковано
Є материнка. Сокет має дефект, показаний на фото. Просто перевірити методом втикання проца не можу, тому що материнка не моя, і знаходиться на продажі. Цікавить, чи не є критичним такий дефект для "Socket AM2+"?

Працювати то буде, якщо ну дуже акуратно процесор встановити.

Але , власне, в чому проблема? Відшукати та зняти направляючу зі спаленої мами та замінити і буде як нова.

Опубліковано

Дякую всім за відповіді. Перевірити не можу, бо плата не в мене. Я вагався, чи замовляти на "e-Bey" її. Тепер точно буду замовляти. Навіть заради експеременту. Бо ТАКУ мамку за таку ціну наврядчи ще десь знайду. Хіба що, років через 5... :D

Опубліковано
Дякую всім за відповіді. Перевірити не можу, бо плата не в мене. Я вагався, чи замовляти на "e-Bey" її. Тепер точно буду замовляти. Навіть заради експеременту. Бо ТАКУ мамку за таку ціну наврядчи ще десь знайду. Хіба що, років через 5... :D

як прийде - відпишись про результат. успіху!

Опубліковано
як прийде - відпишись про результат. успіху!

Відписатись нажаль не получиться: людина, яку я попросив зробити ставку забула це зробити. :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...