Перейти до змісту

Підкажіть якісну мишку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба вибрати модель якісної безпровідної мишки для ноутбука. Вимоги:

1. Або bluetooth, або будь-яке інше безпровідне з'єднання, але так, щоб usb-адаптер був максимально короткий (2-3 мм назовні). В принципі, в ноутбукові є свій bluetooth - так що, якщо мишка може працювати з не своїм рідним bluetooth'ом - то добре.

2. Хороший функціонал, і підтримка Вісти х64. Особливо треба, щоб "колесико" було теж кнопкою (я на нього "навішую" double click). Наявність додаткових кнопок вітається.

3. Наявність власного зарядного пристрою для акумуляторів.

Якщо хтось знає, користується чимсь подібним - назвіть, будь-ласка, свої моделі (без цін).

Опубліковано

Купували на фірму для директорів

Logitech VX Nano

стильна, доволі зручна, єдиний недолік що я помітив, то вона маленька (ну або в мене велика рука :) ), ресурс батарейки (ААА) точно не скажу, бо міняю їх не я, але в районі місяць-два, bluetooth-адаптер по розмірах сміхотворний, часом і не помічаєш що він в ноутбуці.

Опубліковано

vx стопудово буде маленькою.

mx revolution - і досі нічого кращого у логітеха не вийшло,

Відпадає. По-перше, розмір адаптера - великий, ноутбук буде таскатися, і якщо є адаптери висотою 2-3 мм - то смислу брати мишку з адаптером 2-3 см не бачу. Хіба що щоб забути, і зламати нафіг адаптер чи usb-порт. А тут цю мишку не дуже хвалять. Цьому сайту я звик довіряти.

хіба що, можливо, perfomance mx.

А цю я в прайсах не знайшов.

дабл клік без проблем вішається на кнопу "search" -

Мені критично, щоб вішався саме на натиснення колесика... Причин багато, озвучувати не буду.

microsoft 1.1a

та щей недорога.

БЕЗПРОВІДНУ треба.

Опубліковано

Logitech MX Revolution, Logitech G7 про ці дві тобі більше може розказати Plum

Можеш ще глянути Logitech MX Air. Але у всіх великий адаптер :(

Опубліковано

Люба ноутбучна мишка від Logitech трохи менша від стандартної (певна логіка в цьому є, на то вона і ноутбучна). Попередня в неї була Logitech V320 (зараз я користуюся) , за розміром теж менша. Але я наприклад не відчуваю дискомфорту від меншого розміру. Якщо є бажання, можу дати поюзати любу з них. Куму на подарунок купляв Logitech V450 Nano, теж задоволений. Logitech тримає марку. В них, до речі, є і "блютузівська" модель: V470 Cordless Laser Mouse for Bluetooth. Але, наскільки пам"ятаю, ціна на неї не досить "цікава". Тому я прийшов до висновку, що простіше взяти модельку зі своїм приймачем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...