Перейти до змісту

Шосейна поригаловка :)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Сьогодні на 18:30 біля Лесі.

Нарямок Луцьк - Дерно - Луцьк.

Середня 30км/год. Зупинка в Дерно розворот і на Луцьк.

Опубліковано

Мається на увазі, що буде вдумливий педаляж і РОБОТА групою.

І мля....мож буду доганяти.. Або когось випрошу щоб тапки завбрав мої шосерні.... з автостанції.

Опубліковано

Мене порадували... доречі саме порадувли. )))

В 18.30 треба забрати передачу з Рівного. І саме головне це вміст цієї передачі...

Шосерні тапки... !!!

Отже. В 18:30 я валю на автостанцію.... ви там не спішно виїжджайте, я поставлю на ВЗ шипи і педалі і поїду вам на зустріч.

• Адміністратори
Опубліковано

Поригаловка вдалась.

Я не зліз з колеса Лекса навіть коли фінішували на знаці Луцьк. :)

Максималка 50 км/год середня від старту до фінішу по підрахунках склала 34 км

Маршут як і хотіли Луцьк - Дерно - Луцьк. В саме Дерно не перлись, повернули біля хреста. Толку нам там :)

Ярик на МТБ тримався героїчно, але на зміни не виходив, хоча включив ше не весь розрахунок. Чим доказав що МТБшники рулять навіть в тамоу темпі!! Залік однозначно!

Опубліковано

По перше..... я в захваті від своїх новеньких шосерних тапок і педальок Дюрейс :0081::101010:

http://bikeshop.com.ua/product_info.php?products_id=2538 ось такі тапки

Карбонова підошва дала велику жорсткість і комфорт. Вентиляція цікава. Зажими не на одній лінії.

Все зроблено для довгострокового перебування на нозі.

Шипи в педалях фіксуються "мертво" що ще додає більшої жорсткості конструкції і менше втрачається енергія при педалюванні.

Окремо про педальки.

Дюрейс 96 року... під Луківський шип, повністю металевої конструкції, виготовлені у Франції. Може й не самий легкий варіант але зовнішній вигляд, надійність і якість... ніяких питань не викликає.... Це буде щось схоже буде напевно на втулки КОДА... які добивав ще Саша Крейзік на своєму естрадно-цирковому байку.. :D :D :D

За допомогу в проведенні процедури відкручування, закручування і установці шипів і педалей респект і уважуха КМД, Лілі і Віталіку (переможцю кросу.. мать його.. :D :D :D )

По друге... Кілька слів про покатушку.

Покатушка вийшла класна.... навіть дуже.

Йшов по "приборах" шо мені дуже сподобалось.

На дисплеяйх відображались:

Температура за бортом )), каденс, швидкість, зміна висоти, пульс, годинник, порівняння поточної і середньої швидкості.

Контроль цих параметрів дав змогу не запахатись і на фініші... (не ривковому) розкрутитись !!! до 51 (50.8) Завдання було вдумливий педаляж.... Завдання виконане. Орієнтовно на такій дистанції (50+) показали середню 34 км/год... (по спідометру враховуючи місто... 32) але цей параметр думаю, що занижений... Бо ніхто з нас не збив спідометри на нулі, а швидкість групи "на марші" рідко опускалася нижче 32.

Група йшла зі змінами (за винятком Ярика... і правильно робив)) ) туди розімялись, назад вже вкручували нормально...

Ліля стаючи вперед крутила 36-37 аж гай шумів.... )))) шо радує.. :ok:

КМД втримався (правда я не скидав спеціально) і прийшов на фініш колесо в колесо за мною. Потім розворот і помаленько покотили на зустріч друзям, з якими закінчили покатушку в Санремо з чайком і душевними розмовами. Звичайно ж наржались.. ))))

Опубліковано

Покатались чудненько, беручи до уваги що я вже тиждень на вел майже не сідала(((.

Дякую Лєксу, що відрегулював мені перекидку)))).

Дякую Ярику, що почекав мене по дорозі назад, коли я відстала, розмовляючи по тел.

І ще..ну як можна з такою швидкістю валити, коли темно і без фар..маньякі)))))

А той дядько на велику з палкою це номер…

Опубліковано

Ааааааааааааа !!!!

ДАДАДА.. це були вафлі...

Валить штрех, а вже сутеніло..... поперек рами лежить КОСА !!!! добре, що косєм до дороги ))) і складена.

Ліля просто махнула .. типу ямка там.... я рівняюсь з ним йшов зправа від Лілі.. і прозріваю....

Торчить косє... мля ))))) карочє народ прозрів.. )))

Опубліковано

Взагалі то я не планував їхати разом з шосерами. Катався собі в гараджі, потім в полях за Воротнівом.

Далі планував на кулінарну покатушку заїхати. Виїхав на Рівенську трасу, позвонив до Тані, сказала, шо не поїде. Позвонив до Марка, сказав - народу майже нема.

І тут бачу на зустріч чешуть ці троє на шосерах :) То я до них на хвіст і впав.

В принципі, їхати позаду шосерів не важко. Практично весь опір повітря беруть на себе перші в групі. Важко підтримувати рівномірний темп. Тобто коли і вони і я давимо на педалі то все нормально. Але як тільки шосер починає їхати накатом я або продовжую крутити і наближаюсь до нього, або теж припиняю і тоді відстаю (все таки накат різний :) ) Тому я став позаду, шоб нікому не заважати.

Чувак з косою порадував, прямо як в тому анекдоті :D

Всім дякую за компанію!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...