Перейти до змісту

На Волині через вибух ацетонової суміші загинув 4-річний хлопчик


pura

Рекомендовані повідомлення

Близько 11.30 мешканець села Сенкевичівка Горохівського району, 17-річний Ігор С., на подвір’ї відчищав від бруду січкарню ацетоновим розчинником. За роботою юнака спостерігали двоє хлопчаків – його молодший брат, 9-річний Юрій, та сусідський хлопчик, 4-річний Роман. Якоїсь миті Ігор випустив дітей з поля зору, і в пляшку з легкозаймистою рідиною діти кинули запалений сірник. Повітряно-ацетонова суміш миттю вибухнула, полум’я зачепило одяг дітей, і з переляку малюки почали бігати по дворі. Це помітила мати Романа і намагалася загасити одяг на ньому. Палаючого Юрія кинувся рятувати брат Ігор.

Каретою швидкої допомоги дітей негайно госпіталізували до Горохівської районної лікарні. На жаль, 4-річний хлопчик отримав майже 70% опіків тіла, і медики були безсилі його врятувати. Стан 9-річного Юрія важкий, він перебуває на лікуванні в опіковому відділенні Луцької міської лікарні №2.

zik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромчик мій похресник, вчора хоронили :( :( :( Все село було. Не дай Боже нікому таке пережити. Мама на секунду залишила дитину одну і тут таке... просто слів немає.

Другий хлопець не відомо чи виживе - відмовляють нирки і забиті легені кіптявою. Його мати теж в лікарню потрапила -серце не витримало.

Не так все було - загасив Рому сусід, він ще додому дійшов, тільки до Горохова не довезли, хоча дитина була в свідомості. І взагалі, кажуть, що проти старшо криміналку відкривють - то його ідея була підпалити тай ацетон. Взагалі вся ситуація запутана - бо були тільки малі діти, і ніхто толком нічого не може розказати. А дитини вже нема :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...