Перейти до змісту

Гламурні кафешки Caramel, Rose...

Ksyha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ваше ставлення до таких кафе як Rose та Caramel? скільки раз там не була - постійно одні і тіж люди. Замовлять чашку кави і сидять цілицй вечір(треба так вміти), а дехто туди як на роботу ходить....

Ваша думка???

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Просто обожнюю Rose - по-європейському смачно і стильно :ok:

У таких місцях почуваєш себе людиною. Завжди легка, якісна музичка, приємний, теплий інтер'єр і завдяки цінам, майже відсутнє всюдисуще бидло...

P.S. Ну і неперевершене Амерікано з молоком :0069:

Опубліковано

Блін, так не ходи туди. Люди в ці кафешки не жерти ходять. Я наприклад хожу туди попить кави і поспілкуватись з друзями.

Новий троль на форумі ^_^

Опубліковано
Блін, так не ходи туди. Люди в ці кафешки не жерти ходять. Я наприклад хожу туди попить кави і поспілкуватись з друзями.

просто цікава думка людей! А ти мене образив :(

Опубліковано

а нам не жалко

Опубліковано

Краще Майдана нема нічо. Дешево і сердито. І атмосфера душевна. Пра Іванно? Туди хоч в кедах хоч на тоненьких шпильках і ти будеш свій серед своїх. А от зайди в Роус у кедах вовком на тебе дивитимуться попиваючи одну кружечку кави за цілий день. То все залежить насправді від самих людей.

Опубліковано
Краще Майдана нема нічо. Дешево і сердито. І атмосфера душевна. Пра Іванно? Туди хоч в кедах хоч на тоненьких шпильках і ти будеш свій серед своїх. А от зайди в Роус у кедах вовком на тебе дивитимуться попиваючи одну кружечку кави за цілий день. То все залежить насправді від самих людей.

ета ваші внутрішні комплєкси. я туди і в кастюмі ходив, і в рваних джинсах(реально рваних, а не художньо) і запраній футболці. все так же усміхаються

Опубліковано

ета ваші внутрішні комплєкси. я туди і в кастюмі ходив, і в рваних джинсах(реально рваних, а не художньо) і запраній футболці. все так же усміхаються

повірте мені, мені то нема чого комплексувати. я просто економна дєвачка. нафіг платить 20 грн за ту саму каву яку я можу купить за 10. Криза ж в країні.

Опубліковано

Не ображайся, він всіх дівчат тролями називає. Напевно, він в душі Шрек :)

Нарахунок кедів і Роуз -- повірте, в Роуз ходять настільки різноманітні і позбавлені комплексів люди, що вам будуть раді, навіть якщо ви прийдете випити кави, закутавшись простинею на голе тіло :)

Да, в Карамельці я за каву плачу 10 грн, а в Роуз 12, поскільки маю 15% знижку в сім'ї ресторанів Гранд Персона.

Опубліковано

Смішно, але якось ніколи, сидячи в тому ж роуз, не зважав на те, як вбрані люди навколо :)

Імпонує просто культура поводження. Ніякого крику і хамства. Така собі атмосфера затишку і спокою...

Опубліковано

це я до топіка де про Івану шо вона в кедах туди ходить. Про атмосферу. Ну а рвані джинси бувають і за 1000 грн, якраз і під стать кафешок. Я про атмосферу говорю. Якшо я зайду туди в кросівках і бандамі, то на мене будуть дивитись скоса і не спорьте. А то шо дійсно я туди так зайду, а я можу, то це явно не комплекси. І буду я себе там нормально почувать, а от косі погляди будуть

Опубліковано
Краще Майдана нема нічо.

золоті слова!!!

а в роуз чи карамельку ходжу тільки на зустрічі по роботі, як у рядову, ні чим не показову кавярню. не заслуговують вони на те, щоб про них окремо балакати - ні шарму, ні душевності, ні особливого сервісу. типу макдональдс, тільки з кавою. отаке.

Опубліковано
Краще Майдана нема нічо.

золоті слова!!!

а в роуз чи карамельку ходжу тільки на зустрічі по роботі, як у рядову, ні чим не показову кавярню. не заслуговують вони на те, щоб про них окремо балакати - ні шарму, ні душевності, ні особливого сервісу. типу макдональдс, тільки з кавою. отаке.

ги.а от я їх якраз за шарм і сервіс люблю. і за стиль

Опубліковано

ги.а от я їх якраз за шарм і сервіс люблю. і за стиль

я завжди кажу "по вкусу и цвету товарищей нету" скільки людей стільки смаків. якшо б всі любили Майдан то мені б там місця ніколи б не вистачало

Опубліковано

Tolik_lt на вкус и цвет...

якщо буваєш не тільки в луцьку , а й в містах типу львова, києва (типу у великих) то таких кафешок гать гати. а от знайти другий майдан складно.

Опубліковано

якщо буваєш не тільки в луцьку , а й в містах типу львова, києва (типу у великих) то таких кафешок гать гати. а от знайти другий майдан складно.

уже й майданів хватає.

Опубліковано

в мене гості з Києва спеціально приїзджають шоб погулять в майдані чи оболоні. Дійсно там таких закладів нема, а от типу Роуз ........

Опубліковано

Ніхто на тебе там скоса дивитись не буде. Можливо просто тому, що, пробач, нафіг ти там нікому не треба :)

Один з самих частих відвідувачів Рози приїжджає туди щодня з Ківерець з охоронцем. Маючи море бабла, купу машин, витрачаючи в Розі сотні а іноді й тисячі гривень на день він ходить в спортивних штанах, сорочці, з барсеткою і в кросівках, які до того всього ну зовсім не підходять. І це нормально. Дорослі самодостатні люди не заморочуються так нарахунок свого одягу. Особливо люди, які часто бувають в Європі. Там також абсолютно не має значення, у що людина одягнена. Це тільки в нас звикли зустрічати по одьожці.

Опубліковано
Ніхто на тебе там скоса дивитись не буде. Можливо просто тому, що, пробач, нафіг ти там нікому не треба :)

Один з самих частих відвідувачів Рози приїжджає туди щодня з Ківерець з охоронцем. Маючи море бабла, купу машин, витрачаючи в Розі сотні а іноді й тисячі гривень на день він ходить в спортивних штанах, сорочці, з барсеткою і в кросівках, які до того всього ну зовсім не підходять. І це нормально. Дорослі самодостатні люди не заморочуються так нарахунок свого одягу. Особливо люди, які часто бувають в Європі. Там також абсолютно не має значення, у що людина одягнена. Це тільки в нас звикли зустрічати по одьожці.

самодостатні люди ні. але помоєму, мож я помиляюсь, туди приходять попантуватись дуже багато людей, так як там глямур і всі там діла. Ну це моя думка. Може вона є не об єктивною, мож я помиляюсь, але я спостережлива і всякі такі фішечкі усікаю

Опубліковано
уже й майданів хватає.

підкинь пару перевірених адрес у києві та львові, а то втомився по їх безликих кафешках (роуз-типу) шастати, бажано з досвіду. буду вдячний

Опубліковано

О! А я там ни разу не был. Кто хатит на кофе ? Толик, а у меня кроме рваных джинсов больше никаких нема, пашл вместе? И может девушко кокое в кедах приглАсим?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...