Перейти до змісту

Ситуація не з приємних...

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні включівши комп мій Касперскій 8.0 почав кричати, що в авторизаторі вірус Troyan Downlaunder................

видаливши вірус(а разом і Авторизатора) я зайшов на ДМ скачав новий Авторизатор запустивши його знов Касперскій почав кричати що там той самий вірус! що робити?

Опубліковано

Якщо залишились пыдозри -скачай з z-oleg.com AVZ - тулза для глибокого копання на предмет "де воно" і "що воно". Потрібно приблизно уявляти собі що роблять троянці і як вони маскуються. Або простіший варіант - http://www.anvir.net , але не факт, що 100% побачить.

Опубліковано

так добавав всі галочкі для нього поставив він всьоравно кричить! що там вірус!

а виключів бо іначе в інет не зайдеш!

Опубліковано

то що робити? Авторизатор так і не вилічений.......................

накачав тих прог.... перевіряють АВЗ найшов в раза 2-4 меньше ніж Каспер!

• Адміністратори
Опубліковано

Авторизатор за своїми функціями здається касперу трояном.

Так як може передавати та отримувати трафік (відповідно і команди).

Але каспер не знає що це лише авторизатор який послиає серверу конманду на вкючення інету і отримує потрібну інформацію з сервера що до балансу та статусу підключення.

Те що це не шпигунський софт і інхто не використовує його в зловмисних цілях є гарантією.

Нема в тебе віруса на машині і в авторизаторі.

Вірус в голові :)

Опубліковано

HelloBoy а kmd правий. :) Не ображайся.

Якби ще в когось була така шняга, то вже всі антивіруси кричали б як дурні.. І тем подібних було б на форумі - штук 5-10.

Якщо не вистачає навичок налаштувати виключення в антивірусі, то не посоромся - спитай!

• Адміністратори
Опубліковано

Проходить пару років і з початком статевого дозрівання з'являються такі от млолітні ідіоти як "елвіс" :)

Знають такі слова як декомпілятор :)

Опубліковано

у мене теж була така ситуація - приїхав з відпустки, обновив Каспера - він ругався на аналізатор - видалив - закачую - знову ругань - ну думаю щось не так - передзвонив у підтримку - хлопці сказали що просто змінився аналіз файлів при перевірці у деяких антивірусах і аналізатор вже виявляється підозрілим - заніс у білий список і все гуд. так що питання не у тому що у кого в голові а у тому як написана програма і як аналізують антивіруси на предмет наявності вірусів

Опубліковано

madkot - якщо в голові ще немає поняття whitelist/blacklist - тоді антивірус не при чому. А тіко голова. Я ж казав - спитати не соромно.

В мне новий нод кричить на Радмін, а що робити - я то знаю собі. І у виключення додав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...