Перейти до змісту

Інтертелеком

Рекомендовані повідомлення

Якщо хтось користується інтернетом від ІТ, хочеться почути як в кого з якісттю надання послуг?? бо в мене вже другий тиждень така картина!!!!! :angry:

post-6472-1251272805.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

иии а в мене в місті взагалі перестав працювати... загинається імхо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару тижнів тому в центрі зв"язок глючило постійно. Були проблеми з якоюсь вишкою, як пояснювали в офісі, вибачалися.

Жахливий сервіс!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В свій час я теж користувався цим провайдером впринципі заказував 7 гіг вистачало. Проте з кожним місяцем нет все ставав гіршим і гіршим. Дійшло до того що сторінки і то з трудом відкривались. Короче жах. Прийшлося відказуватись від такого нету

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі працюю з даним провайдером. Повністю задоволений, швидкість стабільна. :)

ой та перестань, яка вона там стабільна ....просто можливо ти везунчик і користуєшся в такі моменти коли мережа свобідна :) вони нахапались клієнтів як собака бліх а основний канал замаленький вот і виходить те що виходить, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користувалась послугами Інтертелекому з вересня по листопад минулого року і це був жах, а не зв"язок. Постійні збої-перебої. Почитала повідомлення в цій темі і зрозуміла, що вчасно відмовилась від цього провайдера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав тут відзови на ІТ, аж незручно стало. Можливо я і везунчик, але на майбутнє буду знати, що можуть бути проблеми з провайдером.. :)

А я, прочитавши ваш відгук, подумала, що ви на того провайдера працюєте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дату ихнюю не юзал,

в войс работает нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за відгуки :)

Розберем все по порядку. Так нету в мене небуло (1,5 кб/сек) три дні! І ось беру я модем сьогодні на роботу (працюю в центрі) і що я бачу,

IP 95.111.231.190

Провайдер Интертелеком

Входящая скорость 385.19 Kбит/сек

Исходящая скорость 397.23 Kбит/сек

Пинг 135.584 мсек

Время проведение теста 27 августа 2009 10:50

В кого які думки виникають?? Бо сьгогодні іду до них в контору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відносно войса цілком згідний.. якісний вроді як...

Дякую всім за відгуки :)

Розберем все по порядку. Так нету в мене небуло (1,5 кб/сек) три дні! І ось беру я модем сьогодні на роботу (працюю в центрі) і що я бачу,

IP 95.111.231.190

Провайдер Интертелеком

Входящая скорость 385.19 Kбит/сек

Исходящая скорость 397.23 Kбит/сек

Пинг 135.584 мсек

Время проведение теста 27 августа 2009 10:50

В кого які думки виникають?? Бо сьгогодні іду до них в контору.

Коли підеш до них перед тим прочитай договір, а потім їм в лице тикни модем і нехай підконектяться.. вот тоді і зможеш доказувать і ефектно тицнути в обличчя договір із обумовленою швидкістю та вимагати компенсації (на що б я особливо не сподівався :) ) або ж повного відключення. Вирішувати тобі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто перестав платити за нет і мене самі відключили. Був договір що мушу користаватись рік місяць я місяць вони. Проте ніяких проблем не виникло. Я б з радістю користувався б далі якби якість хоч якась була б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я ще попробую повоювати, так як іншої альтернативи підключання на Федорова 2а немаю, нема міського, так би підключив укртелеком.

Аверс не "кактит" там ще хуже і в них обладнання старе, півроку геморився з ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іншої альтернативи підключання на Федорова 2а немаю

Я PeopleNet не цікавився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну PeopleNet так взнавав тільки тарифи на ІТ за 240 грн я маю 25гіг а там вроді 10. А в мане дружина в дикреті тож це такий "пожирач" трафіку :P , чи мо за 4 місяці щось змінилось? І як у них якість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В них безлімітка за 400 є. Правда це дуже дорого. Якість сам не користувався але скрізь де був на форумах ніхто не скаржився. А в тебе нікого по сусідству немає з підключеним ого. Я проблему з нетом вирішив тим що з сусідом замовили 8 мегабіт ОГО і роздали через Wi-Fi. Мыж нами выдстань 100 -150 метрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так безлім за 400 круто для мене, а в сусідів мо і є але я недавно купив квартиру в цьому будинку і нажаль ще поки нікого не знаю, мо в кого є друзі в цьому будинку Федорова 2а, ідея на 2-х булоб непогано :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кравчука 12 це там де паспортний. десь з 20-го числа інет став таким хрен.... По хамачі на роботу вообще перестав коннектитись. Підключаюсь звязок є, тільки починаю коннектитись пінг "превишено время для запроса" це вообще... скоро кажись ОГО буде так шо треба переходити...

Сервіс спаганився на нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взнав, що в нас на районі проблеми з вишкою, казали щось із частотами і то через знайомого взнав, бо в колцентр стукав тиждень марно! Але заявку прийняли і будуть робити, от тільки коли???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку біля 7:30 я аж прозрів, так інте почав бігати що я аж неповірив, VPN аж бігав коннект супер, але хто його знає чи довго но факт є фактом. Вечором ще гляну!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Рік користуюся. Здебільшого в районі електроапаратного, біля обласної і в заборолі.

Проблему мав лише раз - коли захотів в Шацьку включитися :) - там немає покриття EVDO, а в мене модем був прошитий виключно на нього.

Претензій по якості/швидкості не маю взагалі. Не те що до Візора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік користуюся. Здебільшого в районі електроапаратного, біля обласної і в заборолі.

Проблему мав лише раз - коли захотів в Шацьку включитися :) - там немає покриття EVDO, а в мене модем був прошитий виключно на нього.

Претензій по якості/швидкості не маю взагалі. Не те що до Візора.

А де саме в Заборолі? А то мені б туди треба якийсь інтернет, а там воно не скрізь нормально пробиває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротше як їхати з Луцька, то на початку села справа (в сторону Боголюбів).

Там горбочок, може через то так нормально робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також користуюся 7-8 місяців. Був глюк з 1 по 3 числа цього місяця, нет був гірший як через паршивий діалап. А так задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Забираю свою похвалу назад.

Вже тиждень треба ходити з ноутом по хаті, шоб знайти місце де хоч який скайп чи гугл толк законектиться! :ohmy:

В Луцьку на Грушевського ше якось більш-менш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пфффффф. шо за гнилі розмови за інтертелеком? з вас хоч хтось його юзає? складається таке враження, що ніхто. якість інтернету на 5 з плюсом-пінг невеликий, швидкість пристойна-мегабіт в мене в місті вижимає стабільно. швидкість закачки від 40 кб\сек (мінімум) аж до 200 (максимум). відпочивав на світязі літом-якість на 4. без розривів звязку, закачка 20-50. сидів і відео дивився і закидав фотки вконтакт (фотки крупнорозмірні, мегабайт по 7 кожна).

тарифи недешеві. то правда. сам юзаю 1500 мб\75 грн в місяць.. думаю взяти 2 гіга за 95.

в парі з ним юзаю фотаком дом мережі. по стабільності ІТ явний лідер-ніяких перебоїв в грозу, ніякої горілої апаратури, ніяких проблем зі скачування з обмінників (нема проблем з одним айпі на всіх).

тестив інет по всьому місту-все внормі. тестив інет в рівному та здолбунові-аналогічно. не розводьте гнилих розмов.

сооррі, був неправий, не прочитав весь топік. і нормальні люди тут постили теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...