Перейти до змісту

Wolfenstein (RUS/2009/Rip) PC

sita29

Рекомендовані повідомлення

мда.... а вся важка зброя без зарядів :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

так там перед входом в другий портал можна було взяти припасів для всієї зброї. В мене все по максимуму, тільки для гвинтівки там пару патронів не вистачає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда.... а вся важка зброя без зарядів :(

Рухомі колони підживлюють Ганса , якщо мало зарядів , то тільки бігати і ховатись за колонами , пока він сам всі не порозвалює, і тоді поле зникне ;) , в мене вийшло , не з першого і даже з не десятого разу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший кристал я в нього всадив :)

Тепер треба наловчитись сповільнювати час в потрібний момент, щоб всадити в нього другий кристал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цей Wolfenstein намішали вже різних ігор, мама дорогая!!! :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, навіть кризиса кусочок всунули :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, навіть кризиса кусочок всунули :)

Угу. ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, хто знає як пройти місію на Аеропорті??? Хто допоможе, тому +1!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що там складного? Я пройшов з пів-тика.

Лупиш три генератора (в режимі тіні вони червоні стають), лупиш трьох вогнених скелетів і все. Скелетів бити я забігав за заборчик, щоб не кидались з усіх сторін. Ну а потім завалити тьотку з хлистом -- простіше простого.

Да, я їх всіх валив в режимі збільшення сили (4).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що там складного? Я пройшов з пів-тика.

Лупиш три генератора (в режимі тіні вони червоні стають), лупиш трьох вогнених скелетів і все. Скелетів бити я забігав за заборчик, щоб не кидались з усіх сторін. Ну а потім завалити тьотку з хлистом -- простіше простого.

Да, я їх всіх валив в режимі збільшення сили (4).

Спс, пробуєм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

пройшов. А шо там з кодами? Де побачити приколи? Треба заново гру проходити з увімкненими кодами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось після першої місії, при загрузці другої - вилітає з гри(

що це може бути, не підкажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да что угодно-переставь директ ,постав дистрибутиви в образе с игрой,дрова обнови,дефрагментацію проведи.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Валил я этого Ганса долго и нудно. Он меня скинул в самый низ. Поднимаюсь наверх, еще немного повоевали с ним, а потом, когда он чертей каких-то спускает на тебя, Ганс подвисает :blink: И игра дальше не идет.. пробовал разные варианты, и никак. Подозреваю, что из-за крека такая история... и как раз зависает в том месте, где я уже должен его убить.... обидно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Terrable я тих чортів кімікадзе повалив як тільки по драбинці заліз на верх. потім акуратненько виглянув з-за кута та пальнув в Ганса який стояв та шото там робив. Він і впав вниз. Я навіть не подумав шо то вжде йому ктриндець.

Ще доречі як тільки почав сходити після падіння то наверху звідки Ганс Пуляє був мост (він здається червоним світить), я той мост розвалив з базуки.

Шото я за всю гру баузукою пару раз пальнув, Теслою взагалі не зрозумів кого моно завалити....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ігрушка варта увагі! саме шпілю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ДОПОМОЖІТЬ мені БУДТЬ-ласка

я тут на 75 проців пройшов ігру і всьо, застряв! там кароче якась тьотя чи дядя в шарі такому сидить! і появляються зелені і червоні скелетики! вот я валю там якісь установки потім скелета одного другого третього і пом мене убівають! так шо там тре робити? допоможіть будь-ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вали далі поки всіх не перемочиш. Потім тьотка та з кульки вилізе - її завалиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зразу треба розбити три генератора, я це робив в режимі збільшеня сили при чому і щит був включений.Валив із якоїсь пушкі яка вистрилює зарядами які лишають гравітації і тіло розносять на молекули :) а потім і скажену тьотіньку з хлистом валиш і ідеш собі далі.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гра класна сподобалась ...и багів не помітив...один недолік це те що з усіх серій мабуть найкоротша...І взагалі помічаю що така тенденція що майже всі вони по часу не більше 15-20годин максимум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ща буду пробувати! про результати сюда напишу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

хто може перезалийте пліс Wolfenstein (2009) Русская версия :friday::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто може перезалийте пліс Wolfenstein (2009) Русская версия  :friday:  :smile-zachot:

Спробую залити, але через годинку   :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тримайте ftp://[email protected]/Games/WOLF/  :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...