Перейти до змісту

безкоштовний проїзд

Jack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніколи не буду поважати людину, яка пихтінням в громадському місці псує моє здоров'я.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ніколи не буду поважати людину, яка пихтінням в громадському місці псує моє здоров'я.

Взагалі то правильніше:

Чому я маю поважати людину, яка не поважає моїх інтересів?

Опубліковано

Курити чи розмовляти по телефону під час руху водієм - це не тільки його необхідність,чи таке сильне баження покурити - це ще й відношення до нас ,пасажирів,якщо ніякої поваги,то й може собі дозволити поведінку яку хоче,і покурити ,і пузом посвітити,та ще й висказатися... Хоча,є й нормальні водії.

Про відношення водіїв до нас,пасажирів - згадав,правда це не маршрутка була а тролейбус - з ранку,на кінцевій зупинці ,біля заводу ГПЗ,повертався з заводу і побачив таку картину - воділа в середині салону ,на задні двері,як би то мягко сказати - "мочився"... а люди в час пік до тих дверей прижимаются,я вже не говорю про "запахи".

Опубліковано

Якби ти це зафіксував на телефон, думаю журналісти б роздули :)

А взагалі треба було порадить в реостатну шафу відлить. ;)

Опубліковано
воділа в середині салону ,на задні двері,як би то мягко сказати - "мочився"... а люди в час пік до тих дверей прижимаются,я вже не говорю про "запахи".

це якраз в тролейбусників нормальна практика...

Опубліковано

Я два рази робив зауваження за паління водіям таксі і обидва вони до мене звертались: "а тобі шо тіпа не нравиться?". На що я їм говорив - "Зупинись будь-ласка біля стоянки таксі я пересяду в іншу машину" - цигарка миттєво вилітала в вікно...

Опубліковано

Відповідь дана була.

Дзвінок перевізнику із зазначенням порушень. Прямо при водієві! І вже зранку він кине курити назавжди. Бо за таке ГРУБЕ порушення правил і закону, лишать запис у трудовій, що звільнений по статті, А він тією трудовою, ох як дорожить.

Опубліковано
І вже зранку він кине курити назавжди. Бо за таке ГРУБЕ порушення правил і закону, лишать запис у трудовій, що звільнений по статті, А він тією трудовою, ох як дорожить.

:D :D :D ти ще скажи, що його візьмуть і звільнять через дзвінок першого недоволеного пасажира...

водії маршрутки (тим більше, якщо вони здають нормальну касу) на дорозі не валяються.

Опубліковано

Якщо я скажу, що щодня він курить в салоні і хамить, і я подам до суду на перевізника, то порвір, знайти водія НЕ ПРОБЛЕМА.

Каса в маршрутці не від водія залежить А від кількості пасажирів і від маршруту.

Воділ без роботи - неміряно. А таких, що мають право возити людей - половина з тих неміряно.

Опубліковано
І вже зранку він кине курити назавжди. Бо за таке ГРУБЕ порушення правил і закону, лишать запис у трудовій, що звільнений по статті, А він тією трудовою, ох як дорожить.

:D :D :D ти ще скажи, що його візьмуть і звільнять через дзвінок першого недоволеного пасажира...

водії маршрутки (тим більше, якщо вони здають нормальну касу) на дорозі не валяються.

Тут треба глибше дивитися. Справа в тому, що за кожен випадок порушення законодавства чи Правил перевезень фірмі (чи підприємцю) перевізнику міська рада дає -1. І за три такі мінуси позбавляє права на здійснення перевезень. Тому ефект може бути.

Для прикладу можеш подивитися цей топік: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=22671

Тут чітко видно, що -1 міська рада перевізнику дала.

Зрештою, навіть якщо перевізник в міськраді і "замне" питання - то воно йому не менше, ніж в пару сотень баксів виллється. І він їх з кишені водія відіб'є. Тому виховний ефект для воділи буде, думаю.

Опубліковано

AVO я в реалі живу. А в "тирнет" я заходжу, часом.

Щоб не бути голослівним, то скажу, у нас на підприємстві, під час кризи, звільнили 2-3 водія із першокласнимии правами. Як думаєш, вони не згодяться на роль маршрутчика давати "нормальну касу" ?? Навіть на той же маршрут в теж саме Рожище.

Опубліковано
звільнили 2-3 водія із першокласнимии правами. Як думаєш, вони не згодяться на роль маршрутчика давати "нормальну касу" ??

не зажди, в маршрутчиків своя специфіка... повір, не так легко знайти нормального водія для маршрутки...права та нормальна сорочка не показник (з боку власників маршрутки)

Yarchik мінусики в міськраді створенні для тих хто скаржиться. перевізники та міськрада між собою говорять на іншій мові. ти лоєр, сам знаєш...

Опубліковано
Yarchik мінусики в міськраді створенні для тих хто скаржиться. перевізники та міськрада між собою говорять на іншій мові. ти лоєр, сам знаєш...

Можливо. Але в будь-якому випадку, ця мова повинна супроводжуватися кругообігом матеріальних благ... Причому не на користь перевізника :) А відтак - шанси, що водію попаде, залишаються.

Крім того, перевізники теж гризуться між собою за місця, маршрути... от якщо співставити це все, то нікому лишній мінус нах не нада.

Опубліковано

Yarchik я не сперечаюсь, що відверте бидло треба вчити. і навіть погодився, що водій курець може почекати зупинки. але тут вже вимагають, щоб водії в смокінгах їздили і стюардеса по борту ходили... прям не громадський транспорт, а екіпаж королеви британії

Опубліковано

Згодся, що гарно побачити приємно одягнену і привітну кондукторшу і охайного водія, що посміхається і вдало жартує.

Тоді і виручка і популярність даної маршрутки та маршруту піде вгору.

Смокінг та стюардеся 90х60х90 - зайве.

Опубліковано
Згодся, що гарно побачити приємно одягнену і привітну кондукторшу і охайного водія, що посміхається і вдало жартує.

-Тато, а люди є?

- Ні синку, то фантастика.

Опубліковано
Смокінг та стюардеся 90х60х90 - зайве.

Це вже ти, Жень, загнався... я навіть в Європах такого не бачив :)

А кондукторші - це стюардеси, яких не взяли із-за їхньої ваги на літаки... Попробуй тут бути привітним.

ІМХО, достатньо буде, якщо водій просто буде нормально їхати, не порушувати ПДР, підтримуватиме чистоту і порядок в автобусі, не завонюватиме салон собою і куревом. Те, що окремі фраєра їздять топлесс - не підтримую. Можна вдягнути бавовняну майку за небагато гривень, яка абсолютно не заважатиме вентиляції навіть у жарку пору.

Опубліковано

Звичайно ж перегнув :)

Хоча, коли проходить пов тебе в маршрутці цьоця, в шлопанцях поверх шкарпеток...

проїхали. .

Опубліковано

Хоча, пригадую, автобусні водії в Польщі - при краватках. Навіть у маршрутках. У нас - тільки в Автолюксі.

І в Польщі водій саме завдяки прикиду сприймався, як командир автобуса, а не як пацан з рогаткою.

Опубліковано
Хоча, пригадую, автобусні водії в Польщі - при краватках. Навіть у маршрутках. У нас - тільки в Автолюксі.

І в Польщі водій саме завдяки прикиду сприймався, як командир автобуса, а не як пацан з рогаткою.

Сповзаю під стіл :D

Опубліковано

Пам"ятаю, років з 10 тому, на 15-й маршрут випустили мікроавтобуси IVECO, так от на перших порах вони таки їздили в сорочках і піджаках. Якщо не помиляюсь, то і краватка на них була :)

Тут правильно зауважено, що одягнений в спец одяг (сорочка, піджак...) водій зумовить підвищення ціни на проїзд, адже він вже не зможе власноручно замінити колесо чи усунути якусь мінімальну поломку на дорозу. Перевізник, в такому випадку мусить тримати механіка а це ще затрати на заробітну плату.

Опубліковано

killabee - маячня. Тобі знайомі такі слова як Дрес-Код та спецодяг?

Так от: За кермом - дрескод. Брюки - краватка -маринерка.

А коли пробило колесо, то ніхто не заважає, а й підтримає ідею перевдягнутися у заздалегідь наготований спецодяг .

Опубліковано

Ну не заважати, я так розумію, будуть пасажири - вони заберуть свої гроші за оплачений проїзд і підуть на іншу маршрутку. А хто підтримає, і як підтримає??? Я ж кажу, було вже таке в нас років 10 тому - не прижилось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...