Перейти до змісту

Модемний АОН, автовідповідач і тд.

Гість Tum@n

Рекомендовані повідомлення

Багато хто чув/юзав програму Вента Факс енд Воіс, значить я вже давно нею грався, але закинув, а от зараз знадобилась! НАлаштував як знав, але номер не визначаж! Допоможіть плз! На телефоні-аоні (МЕЛТ-3000) визначається добре, а от вентою не хоче! Модем хороший - СВС вектор роквель. І ще одне - може хтось порадьть прогу для створення таких телефонних меню як наприклад в службі підтримуи ЮМС, чи і нших. Щоб перехід до звукового меню здійснювалося після натискання кнопок тонально чи пульсово на віддаленому телефоні, а мій модем (точніше прога через нього) повинна роздуплити натискання і відреагувати запуском того чи іншого звукового файлу або іншого меню.

Наприклад:

ви телефонуєте до мене і чуєте - доброго дня, щоб залишити повідомлення натисніть 1, щоб зателефонувати в службу підримуи натисніть 2

1

залиште своє повідомлення після сигналу.........

Але головне шоб вента опреділяла номер, приатачте сріни своїх преференсів, можливо і в мене поканає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик меню по-моєму, якраз і VentaFax дає змогу організувати. А щодо аону - то в настройках Венти треба полазити, і знайти, чи підтримує модем АОН, чи ні. Попробуй драйверок до нього рідний поставити, а не віндовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниці між віндовим і рідним нема! Вента бачить модем і каже шо АОН там є і тд, мені тра налаштування для українських АТС!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить, треба длубатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може все таки хтось скірни своїх налаштувань викладе? а?

а Мелт твой как работает? у него ведь тоже есть какието настройки, вот попробуй с него взять.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я понял что апарат...

просто у меня АОН стоит.. так у него тоже настройки есть (хотя тоже апарат)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как интиресно...Меня интерисуюь настройки веті, в аоне таковіх нет настроек!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти не пробував зайти на сайт Венти, хелп почитати? В мене Вента є, але ноутбучний модем АОНу не має, тому допомогти тобі скрінами не можу. Раджу все-таки хелпи і факи почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого ціквить от вам лінки на венту!

Venta Fax & Voice v.5.7 (build 26) Business-RUS c эмулятором от TSRh Team

VentaFax® & Voice 5.2 build 19 "Home" Russian

Фамилия:ru-board

Сериный номер:4999-6112684839-1950

Фамилия:2000

Сериный номер:3308-16628199248-2488

Фамилия:Jungle

Сериный номер:3176-6895209795-2122

First Name: Belovan

Last Name: Tsar

Registration Code for Venta Fax: 3075-305052858-2259

Registration Code for Venta Fax&Voice: 3362-5089910440-2406

-- new key for VentaFax® & Voice 5.7 build 26 Home --

Фамилия: Home

s/n: 3153-21352466582-2223

Кейген (шото не по нашому написано.... :) )

ЗІ. якщо вищенаведена інфа некоректна на борді не винекне жодних питань якщо адміни відредагують пост!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Модеми на базі чіпа Rockwell практично для АОНу не годяться.

Можна покрутити настройки, збільшити інтервали, але все-одно толком нічого оприділятися не буде. Хіба що в модем зашитий апаратний АОН для України (але не Caller ID).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі апаратно АОН підтримується, якщо я не помиляюсь то різниці між російською і укр адаптацією під АОН нема! А на рахунок Коллед ІД то це і так ясно, тим паче наші АТС не підтримують його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 року потому...

не можу налаштувати програму для приймання та здыйснення дзвынкыв.

Звук чомусь із спікера модема (хоча і вимкнений) . Я сам себе не чую. Хоч дзвоню на свій номер міський, хоч на мобільний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...