Перейти до змісту

Новая разметка

Egoist

Рекомендовані повідомлення

Сегодня увидел. По улице Ровенская поворот на Возрождения, прорисовали новую разметку. Теперь двигаясь по Ровенской есть два ряда прямо,и один на лево )

... где ещё какие изменения?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розмітили дороги по яких Патріарх має проїхати :) В нас вміють це робити

тема щодо його приїзду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня увидел. По улице Ровенская поворот на Возрождения, прорисовали новую разметку. Теперь двигаясь по Ровенской есть два ряда прямо,и один на лево )

Невірно. Два ряда прямо і один направо. Хоча твій варіант був би правильнішим бо задовбують автівки котрі повертають до Лучеська і завчасно невмикають лівий поворот, або навпаки вмикають лівий поворот перед поворотом до Лучеська хоча самі мають звертати на Відродження :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невірно. Два ряда прямо і один направо. Хоча твій варіант був би правильнішим бо задовбують автівки котрі повертають до Лучеська і завчасно невмикають лівий поворот, або навпаки вмикають лівий поворот перед поворотом до Лучеська хоча самі мають звертати на Відродження :angry:

абсолютно вірно =)

але і ти не помиляєшся =)

розмітку зробили і з однієї і з другої сторони =) тобто і на ліво є .. і на право ...

хоча з лівим поворотом ше цікавіше =)

там ше ж і до Лучеська "на стоянку" можна вирулити ... а потім і на Відродження =) чесно кажучи, с тими світлофорами, і тою розміткою ... думаю хаос буде ше більший чим був =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже!!!!!!!!!!!!!

Я про це писав на гілці "Прохання до Ярчика"...мовляв це вирішить (в значній мірі) ситуацією з затором у тому місці.

А ще аналогічно потрібно зробити при під"їзді до Варшавки по вул. Карпенка-Карого з боку Рівненської, на світлофорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тудою дуже часто їжджу, декілька разів на день!

галімо зробили розмітку, або пяні якісь були, або хз....

як її не було було краще, а то я як перший раз на неї заїхав то взагалі потєрався - їхав з моста на Відродження... ше з відродження куди не йшло, а от з моста там капец... реально там іде розмітка лоб в лоб..

думаю правильніше булоб одну полусу зробити поворотну, з моста до Луцеська, а з відродження на Звязківців...

красіво конєшно свіжа розмітка, але ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 ptk

чесно кажучи, с тими світлофорами, і тою розміткою ... думаю хаос буде ше більший чим був =)

З.І.

в тих 2 полоси шо були раніше, і так влізало 3 ряди машин =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 ptk
чесно кажучи, с тими світлофорами, і тою розміткою ... думаю хаос буде ше більший чим був =)

З.І.

в тих 2 полоси шо були раніше, і так влізало 3 ряди машин =)

ага... и денег за этот третий ряд гайцы срубили прилично, отменная точка у них там была перед таксистами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

впевнений шо такого типу розмітка яка зроблена біля Лучеська на вул. Рівненській не має аналогів в Луцьку та в області. вона не відповідає вимогам нормативно-правових документів в галузі безпеки дорожнього руху. Вже сталось кілька ДТП у яких слідство не може з"ясувати їх безпосередню причину - не може смуга руху до перехрестя збігатись зі смугою руху після нього як зараз це там зроблена, хоча рух тепер там відбувається без заторів (ну хібашо вечором і зранку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За кордоном таку розмітку часто зустрічаю, якщо їхать по правилам, а не так як хочеться то все нормально получається проїхать. Там просто знаків ще нехватає :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за кордоном є "розмітка", а в нас реально нема ніде нічого, ні знаків не розміток, і по правилах в нас мало хто їздить...

без теї розмітки було краще... або треба було зробити нормальну розмітку і відповідно повісити відразу знаки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька разів вже натикався на тому перехресті на стоячу на зустрічці машину. Це ті, хто по звичці прямо їде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька разів вже натикався на тому перехресті на стоячу на зустрічці машину. Це ті, хто по звичці прямо їде.

А це проблема не розмітки, а тих хто замість розмітки дивиться на студенток з ВІЕМу :)

Нема чого "пролітати" перехрестя "по звичці". Є розмітка -- дотримуйся. Регулярно їжджу тудою, жодного разу проблем з новою розміткою не мав, все просто і зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Рівному такі розмітки є, перший раз як там їхав так дико показалось мені, всерівно що когось підрізати. Але як би там не було, біля Лучеська молодці що розмітили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага))) кажи просто і зрозуміло - подивись на проїзд машин зі сторони ВІЄМУ як воно здійснюється))) коли машина з одної лінії зобов"язана з"їжджати в праву біля неї смугу!!! ужас) вже на моїх очах було там 2 ДТП))) довго та розмітка там не продержиться))) ну я так думаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Рівному такі розмітки є, перший раз як там їхав так дико показалось мені, всерівно що когось підрізати. Але як би там не було, біля Лучеська молодці що розмітили.

Ага, і якби постояли і половили тих хто з ряду "тільки направо" їде прямо, бо через них там ДТП й трапляються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, і якби постояли і половили тих хто з ряду "тільки направо" їде прямо, бо через них там ДТП й трапляються.

Т в нас таке, і в даному випадку дурням тре давати дорогу аби немати проблем з правою частиною кузова ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там ще спочатку знак вісів (якщо їхати зі сторони мосту) - рух по правій смузі прямо і направо, а розмітка була - тільки направо. Сам спочатку обламався, треба було їхати прямо, подивився на знак (стрілки на розмітці не було видно, машина якась на ній стояла) і поїхав у той ряд.

Через кілька днів того знака таки зняли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...