Перейти до змісту

Чи допустима агресія збоку вболівальників?

Tumoxa44

Футбольні фанати та їхня поведінка  

19 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В цій темі я хочу обговорити поведінку вболівальників.

></param><param'>
></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Ukraine: FC Dnepr - FC Krivbass

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Dynamo Brest(U-20) vs Volyn 14-14

Таких відеороликів в інтернеті дуже багато, ця проблема актуальна зараз. Це не видумка, це правда!

Ось в минулому чемпіонаті 1 ліги, коли ФК Волинь зустрічалась з клубом ( не пам'ятаю з яким ) я на власні очі бачив, як так звані "вболівальники, фанати" вирішували стосунки між собою біля дитячої залізниці. Картина - просто жахлива і не пристойна! Аж бридко дивитись.

Також я чув що між футбольними фанатами ( бо їх вболівальниками не назвеш ) проводиться теж чемпіонат, ведеться турнір хто кого переміг ("перебив").

На мою думку, ця поведінка непристойна! Я теж вболіваю за футбол, маю улюблену команду, але не таким чином, щоб "лоби бити".

Якщо ми хочемо прийняти у нас ЕВРО 2012, а точніше вболівальників, то спочатку слід навести порядок у Футбольному житті України.

Якщо хтось має іншу думку, будь ласка пишіть - із задоволенням вислухаю! :) ( Вибачаюсь за помилки, але це моя думка ;) )

Опубліковано
  eNyk сказав:
не бачу в цьому нічого поганого

Що ж... з невеличким застереженням я, очевидно, підтримую цю глибоку за своїм змістом думку. Єдине тільки, вважаю, що під час таких акцій повинні дотримуватися дві обов'язкові умови:

1. Серед т.з. "фанатів" повинно знаходитися якомога більше тих, кому подобаються мордобої, і ті, хто вважає, що такий спосіб життя - норма.

2. Під час проведення таких акцій бійці спецслужб, спецзагонів повинні отримувати право проводити відпрацювання на учасниках дійств больових та смертельних прийомів без будь-яких негативних наслідків для самих бійців за заподіяння тілесних ушкоджень чи смерті. Таким чином спецзагони вдосконалять свої навички, а кількість долбойобів - невпинно зменшуватиметься.

Опубліковано

це цілком прийнятно. тільки щоб це було не по-дитячому. в кожній бійці треба добиватися як мінімум кількох смертей вболівальників команди-противника.

Опубліковано

Ну нифигассе... если у быдла отобрать еще и этот фактор отбора, то как , извините меня, оно вымрет?

Опубліковано

Відео повтикав з інтересом.

Якби не прихильник таких розваг, але про мене, якщо бидлу подобається то хай місять одне одного аби людям не заважали.

Опубліковано
  Romich сказав:
якщо бидлу подобається то хай місять одне одного аби людям не заважали.

Цілком згідний.

Опубліковано

хтось з тих, що залишили тут свої коментарі знає хоча б одного "фаната"?

і мені дуже цікаво, які характеристики людини містить в собі термін "бидло"?

Опубліковано

Та ідіотизм повний. Знаю я кілька ультрасів, дехто навіть футбольних правил не знає, ходять туди покричати і побити комусь морди.

Опубліковано

Та надивились фільмів тіпа "Хулигины зеленой улицы", от тепер страдають хрен зна чим...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...