Перейти до змісту

GeForce 7600GT vs Radeon X850XT PE???

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привожу некоторые данные по этим картам:

post-536-1156019786.jpg

post-536-1156019861.jpg

post-536-1156019927.gif

post-536-1156019960.gif

post-536-1156019987.gif

Проблемма вот в чём: у ГеФорса частота памяти больше(1400/1600MHz), нежели у Радеона(1080), но пропускная способность шыны - 128bit(GeForce), когда у Радеона - 256bit!!! И вот я сижу и думаю, что же будет лучше... Я более чём уверен, что для ГеФорса шыны 128 бит мало, но наверное, карта была реализована на этой шыне с комерчиских причин(потому что отрыв между GeForce 7600GT GeForce и 7800GS почти незаметен...) Но посмотрев тесты, выходит что карты почти одинаковы(В 3DMark 2006 GeForce выигрует, потому что Радеон не потдержует VS3.0 и HDR)... С удовольствием выслушаю вашы мнения по этой теме...

P.S. Собираюсь апгрейдить компа в начале сентября...

Опубліковано

С большым удовольствием б ее взял, но финансы не позволяют... Максимум - 210$ на видеокарту... А может подождать GeForce 7900GS?..

Опубліковано

І все таки, хтось може порадити, яку з цих двох карт брати (машина буде використовуватися в якості ігрової станції)??? З приведенням аргументів... Ну, наприклад, якби перед вами стояв б такий вибір, що ви вибирете?..

Опубліковано
І все таки, хтось може порадити, яку з цих двох карт брати (машина буде використовуватися в якості ігрової станції)??? З приведенням аргументів... Ну, наприклад, якби перед вами стояв б такий вибір, що ви вибирете?..

Почитай тут і тут

там тестуваня в нових іграх.ці карти на ігрову сучасну станцію не тянуть.

Опубліковано

Почитай тут і тут

там тестуваня в нових іграх.ці карти на ігрову сучасну станцію не тянуть.

Хм-м... Взагалі я мав на увазі просто ігрову станцію, а не СУЧАСНУ ігрову станцію... Хоча, мабуть, я буду чекати GeForce 7900GS, яка повинна бути швидше за ці дві карти... И при роздільній здатності 1280x1024 всі ігри повинні йти на ній нормально!

Опубліковано
С большым удовольствием б ее взял, но финансы не позволяют... Максимум - 210$ на видеокарту... А может подождать GeForce 7900GS?..

Да вы сударь зажрались :friday: 210$ :):) , у мну комп за 150$ :P.

Опубліковано

А я планую через два тижні взяти собі ASUS 7900GT TOP 256Mb за суму близьку до $300. Пізніше планую взяти ще одну таку ж саму для роботи в парі (SLI-конфігурація).

7950GT, напевно, не дочекаюсь :(

Опубліковано
А я планую через два тижні взяти собі ASUS 7900GT TOP 256Mb за суму близьку до $300. Пізніше планую взяти ще одну таку ж саму для роботи в парі (SLI-конфігурація).

7950GT, напевно, не дочекаюсь :(

Неплохо... :(

Опубліковано

Цікаво, а чи є альтернатива карти GeForce 7900GS з боку ATI??? У відповідній ціновій категорії?..

Ох-х, чогось ATI втрачає запал... Ось раніше, в епоху Radeon 8500... :(

Опубліковано

фанат! :)

Опубліковано
фанат! :)

Не фанат, а людина, яка реально дивиться на речі! :) SLI та CrossFire рулез: найкращий варіант для модернізації відеосистеми компа. :)

Опубліковано

7950GT, напевно, не дочекаюсь :)

Цікаво, а для якої роботи потрібна така відео-система??

Опубліковано

Це не для роботи, а для відпочинку :D

І щоб найближчі роки три, а може й чотири не задумуватись про апгрейд відео, навіть після переходу на монітор 21" 1680х1050 точок

Ну а крім того скоро має вийти Windows Vista, котра для роботи новомоднього інтерфейсу Luna буде вимагати хорошого відео.

Ну а крім того час від часу балуюсь в 3D Max. А там відеокарта з вмінням рендерити 3D в режимі реального часу ще ніколи нікому не заважала :D

Опубліковано

7950GT, напевно, не дочекаюсь :)

А як дивишся на xfx 7900gt

Опубліковано

дивлюсь :)

XFX - це один з можливих варіантів. Хоча до ASUS чомусь більше душа лежить. TOP -- це серія вже розігнаних відеоплат, з охолодженням, яке значно відрізняється від стокового в кращу сторону (в 7900GT TOP охолоджуються GPU і чіпи пам'яті, а у всіх інших 7900GT які я бачив -- тільки GPU)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
У меня стоит 7600GS; пока проблем не было + работает тихо, и "греется" в норме при пасивном охлаждении..

А як по тестам, скільки балів набирає?

Опубліковано
NVidia

Смішно! :)

Так, давайте з такими постами зав'язуйте, бо буду штрафувати або закрию тему :D

Форум створений для конструктивних розмов!

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Це не для роботи, а для відпочинку :smile-zachot:

.....

Ну а крім того час від часу балуюсь в 3D Max. А там відеокарта з вмінням рендерити 3D в режимі реального часу ще ніколи нікому не заважала :)

Приветики хотелось би увидеть результати тестов твоего компика

Думаю всем билоби интересно посмотреть

Опубліковано

а я мабуть всетаки візьму ASUS GF 7900GS , на дорожче не потяну та й смисла не бачу,правда от не знаю де її купити найдешевше з максимальною гарантією 36 міс

Опубліковано

взяв я всетаки свій 7900GS ,поки ніби нічого,при моїй конфігурації : Атлон 3000 64 біт 1гіг оперативки ,показав 7036 на Тридемарку05 , рахую досить непоганий результат ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...