Перейти до змісту

Молодший спеціаліст у відділ інформаційно-технологічного забезпечення страхової компанії

init

Бажаний рівень ЗП  

82 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Працевлаштування легальне і офіційне. Ніякої чорнухи.

Вимоги, навики:

- Впевнений користувач ПК;

- DOS середловище;

- OS WINDOWS 2k3\XP\2k\98;

- MS OFFICE 2000\2003\2007;

- обслуговування компьютерної та офісної техніки (близько 200 одиниць);

- обслуговування локальної мережі так каналів зв’язку;

- надання піддтримки користувачам регіональної мережі;

- чесність!

- працьовитість!

- комунікабельність!

- цілеспрямованість!

------------------------------------------------

Впевнені у своїх силах?

Резюме надсилайте на адресу: [email protected]

РЕЗЮМЕ - це має бути перше слово теми листа, інакше Ваш лист буде кваліфіковано як спам.

Опубліковано
струйных нет

радует, а то у меня от пигментных красок изжога...

огорчает что у нас продолжается "смешивание проффесий", руководство все ещё хочет чтобы был "... і швець, і жнець, і на дуді грець"

это у меня ОФФтоп такой

Опубліковано

Что поделаеш, я начальник отдела, с некоторых пор остался один в отделе - кризис как не крути.

Опубліковано
Доречі, це про нас http://www.borgam.net/ ;)

Це типу, натяк, "Самі сидимо в боргах по вуха, на високу зарплату не розраховуйте"? :)

Це типу прикол. Одна з рекламних контор яка судиться з головним офісом, вирішила вжити і таких заходів. Але - антиреклами не існує.

Якби все було так погано я би не шукав собі помічника.

Опубліковано

Ситуація ясна, шукають заміну, бо за малу зарплату самому охота поміняти роботу.

4К як мінімум - на 200 компов, не так компи, як головняк від офісного планктона, і старого заліза.

Опубліковано
Ситуація ясна, шукають заміну, бо за малу зарплату самому охота поміняти роботу.

4К як мінімум - на 200 компов, не так компи, як головняк від офісного планктона, і старого заліза.

Йти я нікуди не збираюсь(поки ще). 200 одиниць техніки це всього з принтерами і ксероксами.

Зі старого заліза це Целерон 2000\256ОЗУ\80ГБ\ трубка 17" як мінімум.

Опубліковано
4к на молодшого спеца - жирнувато... за бросай больше -кидай дальше саме оно, 2к...

Ага, коли там 1 чел начальнег, а другій літає бросає ^_^

Опубліковано

якщо 4к спецу то ночальнегу на зряплатко грошей не останеться :)

PS. тільки не треба казати що начальник і так не заслуговує на оплату ;)

Опубліковано

Вот это порок всех сисопов, это чрезмерное ЧСВ, прям я тут бегаю, все делаю, без меня контора загнется, 4к за 200 компов...я в шоке, а самое плохое что такие люди даже не думают о том как сделать свою работу проще, их полностью удовлетворяет ходить на работу, бегать целый день по тем же самым проблемам, а потом жене дома рассказывать какой он важный дядька на конторе :) Пох что существуют люди которые построили всю инфраструктуру, знаю больше него в разы и т.д. и при этом сидят на месте, он на виду, он звезда :)

Опубліковано
4к на молодшого спеца - жирнувато... за бросай больше -кидай дальше саме оно, 2к...

Ага, коли там 1 чел начальнег, а другій літає бросає ^_^

Ноу коментс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...