Перейти до змісту

Благодійна акція.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, маю бажання, при чому давно, завести у Луцький будинок маляти (дитячий будинок) купу дитячих речей.

Моя старша мала, тобто дочка, вже виросла із багатьох дитячих речей, і вони стали просто не потрібні. Викинути шкода. Бо є дуже багато пристойних речей, які було одягнено 1-2-3 рази і все. Є взагалі не ношені речі.

Так от: закликаю форумчан, хто має такі речі, іграшки, взуття, можливо якісь меблі (столики, ходунці, ліжечка.) - відвезти до вищевказаного закладу.

Хто за, пишіть сюди. Хто має транспорт і може забезпечити доставку відгукніться.

Акцією, це названо умовно, я не переслідую ніякої корисливої мети. Хоча, якщо є бажання здійснити саме акцію, тоді: футболки/кепки/майки із логотопом/написом board.lutsk.ua (аля "Скандінавська місія") і дружно туди.

без голосувалки, просто кажіть.

Опубліковано

Активність нульова :(.

Можливо хтось знає працівників закладу чи номери телефонів. Відгукніться.

Опубліковано

Вроді як будинок маляти і дитячий це 2 різних. Знайома працює в дитячому - спитаю як все це робиться. Якщо треба - допоможу завезти автомобілем.

Опубліковано

Одразу пропоную:

Про всяк випадок:

речі попрати і попрасувати (чи вони там самі це будуть робити? я не знаю) Посортувати:

- пелюшки

- сорочки, кофти, штанці.

- взуття

- куртки, плащики.

- іграшки

Щоб це не стало схожим на "гуманітарку" все в одному мішку.

Опубліковано

Що взнав: знайома працює в центрі реабілітації дітей інвалідів (знаходиться на кравчука). Реабілітацію проходять діти різного віку, більшість з батьками, але допомогу приймали від благодійних місій.

Є ще:

будинок дитини (десь на шевченка) - там тільки малята.

інтернат на дубенській - там від дітей з будинку маляти до... незрозуміло до якого віку, треба виясняти.

Загальні рекомендації:

- просять якщо приносити, то чисті речі

- відвертий мотлох нести не варто, дітей працівники люблять, а чорної біди, щоб носити ганчірря таки нема

- вроді як при кожному такому закладі є кімната, куди можна принести допомогу малоймущим (і вроді багатодітним) - вони туди потрапляють по посвідченнях. Така собі допомога для всіх.

ІМНО, речі треба збирати і ділити відповідно до призначення, оскільки пелюшки в інтернаті - як зайцю стоп-сигнал.

Опубліковано

я завозив в будинок дитини (перед ляльковим театром є поворот).При бажані запишуть вас як спонсора .Можу також завезти

Опубліковано

Супер! Давайте за тиждень зберемо речі. І визначимо якусь дату.

Оскільки п*ятниця-субота-неділя - буду поза зоною досяжності, то можу й раніше принести. Або пізніше.

Скільки часу на збори маємо?

Опубліковано

От, власне малята.

В мене є речі, які саме на малят, діте від 0 (новонародждених) і до 7 років.

Безліч іграшок (таких які в автоматах по 50 коп.)

Тоді, всі хто бажає якісь речі привезти в дім маляти (діти, від яких батьки відмовилися у пологовому будинку) можемо, скажімо привести в порядок речі, посортувати і marko чи (і) keepo завезуть нас туди із речами. А 10 серпня, точно визначимося із кількістю людей і речей і точною датою поїздки.

Хто бажає віддати речі в інтернат (діти там справді різного віку) - тоді також кучкуємося і того ж 10,08,09 результати по зборам речей.

Зауваження/пропозиції ?

Опубліковано
Зауваження/пропозиції ?

на тому тижні підвезу чисті, нормальні речі. скажіть куди везти. в дитбудинок не поїду

Опубліковано

Є ще пропозиція, крім речей, завести і книги. Правда у мене все більше детективи. Але я думаю, що і таке чтиво має право на існування. Особливо для підлітків воно є цікавим. Можна й іншу літературу підкинути, але саме детективів у мене дууууже багато.

Опубліковано

ІМНО, книги в інтернат.

Marco, не підкажеш, до якого віку діти в Будинку маляти знаходяться, щось мені здається, що там не до 7-ми років малеча, а щось типу ясільної групи.

10-го мене може вже не бути в Луцьку, так що треба або перенести дату до 10-го, або на мене розраховуйте в плані зібрати в купу те що є.

Можу приймати речі в робочий час, або заїжджати до народу (якщо багато речей) по вулицях: Дубнівська, Рівненська, проміжок Варшавка-40-й.

Опубліковано

до 10 тиждень.

Я умовно назвав дату. Можна раніше а можна і пізніше. Кажіть, кому як виходить.

Опубліковано

Якшо там не буде виходити, то може і я підвезу.

Просто визначитись з датою і часом треба.

Опубліковано

Я, як закоренілий холостяк, дитячих речей не маю, а от якщо у вас тих речей назбирається багато то бус можу виділити для перевезення.

Опубліковано

В школах регулярно проводяться такі акції, тому знаю, що дитячих іграшок не приймають і просили не збирати. Тому уточніть, щоб дарма не везти.

Опубліковано

а "луцький будинок маляти" це до якого возраста?, маю купу книжок, незнаю куди діти...

Опубліковано

Так:

Протягом наступного тижня кожен напише що може дати для "акції".

Я в понеділок зателефоную до директора (мені вже підказали номер телефону) і все уточню.

можливо ми скинемося по кілька грн і завеземо якісь нові речі, типу підгузники, соски-пустушки-пляшечки і.т.д.

можливо у п'ятницю і завеземо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...