Перейти до змісту

Бесплатні ставки для рибалки

trionix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

потрібно буде спробувати прилуцьке а то зїздили на вихідних в Несвіч на канали, поперше якщо велосипедами то трохи далеко їхати а подруге на каналах дуже багато водорослів.

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Був сьогодні у Веселому -- за пару годин на трьох 119 карасиків. Дріботіння одне. Цікаво а чи є велика риба там.

post-2346-1279139068,49_thumb.jpg

Опубліковано

Від знаку "Луцьк" на Володимирській якщо їхати через Торчин, то 23 км. А вже чи реально вєліками їхати, то дивись сам. Бери мінімально тонку оснастку і на мастирку чи манку стільки само зловиш, можеш ще підкормити чимось.

Опубліковано

Можна також внести до списку с. Озеро, клює досить непоганий карась (на ладошку, за ладошку). :smile-zachot:

Опубліковано

На що клює? Там дають безкоштовно ловити?

До речі, туди доїзжає маршрутка 107?

Це безкоштовне озеро ))) Особисто я ловлю на пружину (наживка мастирка) та поплавок (червяк або та ж мастирка). Багато рибалок ловлять там на резинку (наживка також червяк, мастирка і т.д.).

107 маршрутка не доїзжає, але майже через кожні 15 хвилин їдуть інші маршрутки і автобуси, кароч сідати можна на все, що їде за с.Сокиричі.

Опубліковано

Прилуцьке. Ловив там на початку літа  на поплавочну - "берьозка" не дає підійти до наживки більшій рибі. Може хтось з рибалок підкаже універсальний рецепт?  

Опубліковано

Це безкоштовне озеро ))) Особисто я ловлю на пружину (наживка мастирка) та поплавок (червяк або та ж мастирка). Багато рибалок ловлять там на резинку (наживка також червяк, мастирка і т.д.).

107 маршрутка не доїзжає, але майже через кожні 15 хвилин їдуть інші маршрутки і автобуси, кароч сідати можна на все, що їде за с.Сокиричі.

Кудою йде?

Опубліковано

Кудою йде?

Від автостанції, кільце на 40-му, Ківерці, а далі на зображенні вище

Опубліковано
Був сьогодні у Веселому -- за пару годин на трьох 119 карасиків. Дріботіння одне. Цікаво а чи є велика риба там.

Є тільки там той мальок не дає більшому взяти. Є як карась так і карп (був колись) також попадаються маленькі окунці.

Опубліковано

шановні рибаки в Теремному риба є, тільки ловити треба вміти!! :)

самий великий карп - 12,5 кг

середній - 6,5 кг

малий - 3,5кг

удачі на рибалці! :)

post-7860-1281707220,76_thumb.jpg

post-7860-1281707245,89_thumb.jpg

post-7860-1281707261,35_thumb.jpg

• 2 тижня потому...
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

середній - 6,5 кг

малий - 3,5кг

Це ти про Теремно те що в Луцьку? :blink:

Опубліковано

середній - 6,5 кг

малий - 3,5кг

Це ти про Теремно те що в Луцьку? :blink:

Так це про той що біля Теремнівських саун

Опубліковано
шановні рибаки в Теремному риба є, тільки ловити треба вміти!!

середній - 6,5 кг

малий - 3,5кг

удачі на рибалці!

електроудочка? сетка? чі "водолаз"?

Імхо на вудку 6.5 кг без лодки не витянеш! а я вже не говорю про 12.5 кг!

я сам "карпятник" і знаю що таке виужувати карпа на 4,5кг але імхо 12.5 на вудку нереально! щей в такому болоті як Теремно...

Якір нада на 12.5 кг карпа, а то крючок розігнеться!

zepa я вірю що ти зловив, но не в Теремно))))

Опубліковано

Питання хтось їздив нещодавно на рибалку в с.Сюмакі? Як там зараз кльов? Там вроді ставки безплатні були.

Опубліковано

Також ще цікавить як справи з кльовом в с. Коршів? Що можна піймати і на що краще?

Був там 29 травня. Чесно кажучи враження від кльову поганенькі. Зранку до обіду піймав 14 карасиків "на ладошку". Ловив на мастирку, черв, опариш. І ще одне: на середині ставка піднялись водорослі.

Опубліковано

середній - 6,5 кг

малий - 3,5кг

Хоча б одне фото на тому ж фоні, що й риба, з аркушем А4 "для Торіка Борди".

Брехня це все - я так думаю. Фототролінг.

Опубліковано

Хоча б одне фото на тому ж фоні, що й риба, з аркушем А4 "для Торіка Борди".

Брехня це все - я так думаю. Фототролінг.

Сам бачив карпа на 7,5 кг. і карась на 1.5 кг. зловлені на кукурузу в теремно. Риба там велика є, тільки попадаеться рідко.

Опубліковано

електроудочка? сетка? чі "водолаз"?

я сам "карпятник" і знаю що таке виужувати карпа на 4,5кг але імхо 12.5 на вудку нереально! щей в такому болоті як Теремно...

Якір нада на 12.5 кг карпа, а то крючок розігнеться!

zepa я вірю що ти зловив, но не в Теремно))))

А хто казав що його витягували без лодки?

Сам їх бачив вживу, коли вони їхали з Теремно.

Опубліковано

як на мене то такі карпи ловляться тільки з берега, і 6,5 і 12,5 реально витянути на удочку тільки не за 200-300 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...