Перейти до змісту

Приїзд Патріарха Кирила

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Фотка - плюспіццот!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 211
  • Створено
  • Остання відповідь

У Луцьку невідомі нарекли патріарха Кирила «кегебістом» і порозбивали лайт-бокси

http://pravda.lutsk.ua/paparazzo/490/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не пишуть про написи які залишають в луцьку заїзджі гастролери?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За якогось кИРИЛА-мудила, я не можу попасти додом на машині....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"у зв'язку з візитом Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в місто Луцьк та відвідання місця будівництва кафедрального собору в ім'я Всіх святих землі Волинської тимчасово буде перекрито рух транспорту: вулицею В'ячеслава Чорновола 3 серпня 2009 з 6.00 години до до завершення. заходів; вулицею Ветеранів (від проспекту Відродження до вулиці Вячеслава Чорновола) − з 13.00 години до завершення заходів; проспектом Перемоги, проспектом Соборності (від кільця проспекту Перемоги – вулилиці Шопена до перехрестя проспекту Соборності – проспекту Молоді) − з 13.00 години, крім громадського транспорту, і з 14.30 години повністю, до завершення заходів. Відтак, рух громадського транспорту до 14.30 години буде здійснюватися проспектом Перемоги із з'їздом з шляхопроводу на вулицю Карпенка-Карого. Також на період перекриття з 13.00 години в прямому та зворотньому напрямках проспектом Перемоги, вулицею Карпенка-Карого, Конякіна; з 14.30 години проспектом Перемоги, вулицею Клима Савура, Задворецькою, Карпенка-Карого, Конякіна."

при всій повазі до церкви перекривати на тривалий час основну транспортну артерію що з'єднує центр міста із найбільшим спально-діловим районом 33, 40 квартали на мою думку абсолютна - неповага до жителів міста. 

я просто в трансі  - президента зустрічали і то менше перекривалось вулиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кількість захисників правопорядку просто вражає :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто холопська меншовартість.

угу, некоторых, особо рьяных

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так цікаво спостерігати як водії просяться там проїхати. :D Можна цілий день без упину дивитись.

Ще дуже весело тепер через перехрестя біля Західінкомбанку бігати...

Словом, стільки радості від приїзду Святєйшого. До речі, Святішого - неправильно, правильно буде Найсвятішого. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то то я думаю зранку їхав на велосипеді з Гаразджі а ментів повно на всіх перехрестях замаскованих і не дуже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так цікаво спостерігати як водії просяться там проїхати. :D Можна цілий день без упину дивитись.

А мене веселить страж на Воїнів. При наближенні авто стає як Віцин в кінофільмі із розставленими руками посеред дороги  :D Треба вловити його на фото. Тепер ще і під дощиком мокне. Свята вода.

А яка тиша на дворі стала, тільки грім серед тієї тиші нагадує про приїзд Кирила  :D  Лягушонка в коробчонке везут!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не розумію з приводу чого такі перекривання - бояться за його безпеку - кому треба щось робити проти нього?

просто лишнє підлабузництво в особливо збоченій формі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Орієнтовно в 14,20 пролетів кортедж по Рівненській в сторону Рівного, мабуть на зустріч. Склад - всі крім пожежних :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене веселить страж на Воїнів. При наближенні авто стає як Віцин в кінофільмі із розставленими руками посеред дороги biggrin.gif Треба вловити його на фото. Тепер ще і під дощиком мокне. Свята вода.

Він до речі трохи вгашений якийсь... коли я до нього під'їхав, той випер грудь на амбразуру, став по середині машини, почав шось матюкатись під ніс, перепитую шо він сказав, той подивився на номера і відповів : що ніяк мене не може пропустити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А во сколько точно планируется его посещение Храма Всех Святых ?

Очень хочу пойти, однако точного времени не знаю.

Узнал. Говорят по расписанию вроде 16.00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, дуже погано якщо щось трапиться з ним чи з його машиною чи кортежем, це буде скандал і т.д. тому і так його оберігають, особливо, власне, від чужих північних провокаторів або їх місцевих прихвостнів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хв5 назад по Рівненській пройшло 3 мерседеси з Геральдикою Росії в заміну номерів, без супроводу, в сторону Білого дому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво може хтось живе біля стройки Собору, що біля Там Таму, що там коїться народу є трохи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, націоналісти, признавайтесь де бомбу заклали :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, концентрація правоохоронців перевищує всі допустимі норми...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от ГПЗ к ЦУМу можно хоть маршруткой доехать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна, перекрито ж пр. Перемоги і Соборності в одну сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соборності точну в одну перекрито?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В обидві. І з Карпенка на міст - можна, а з Перемоги - ніззя. Оттака от загадка мінтовськой логікі :_40:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так що там, вже приїхав?

здається, він далі має по Перемоги, Винниченка, Шевченка, Набережній, Ковельській їхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В воскресенье запланированный визит Патриарха в Ровно был отменен. В Московской патриархии сообщили, что это сделано по настоянию украинских властей, которые испугались возможных провокаций. Однако в МВД Украины опровергли эту информацию. Там сообщили, что визит отменила российская сторона, а никакой угрозы для Патриарха в Ровно нет."

очевидно комусь було вигідно створити напружену обстановку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...