Перейти до змісту

[Архів] - Зніму квартиру, кімнату, "житло"!

Gal4on0k

Рекомендовані повідомлення

Здається 1-кімнатна квартира на пр.Волі, без меблів. Вартість - 1400 грн. в місяць (з комунальними включно).

Тел. - 099-037-14-84 або 067-823-85-20, Жана ( агентство ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 370
  • Створено
  • Остання відповідь

Здаю 2-кімнатну квартиру з євроремонтом. НОВОБУДОВА! 3000тис.+200 грн.(ком.послуги).ВЛАСНИК!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сім'я з 4-х чоловік зніме 2-3 кімнатну квартиру в районі 33 та 40 кв на тривалий термін. Ціна до 2200 (з комун. посл.). Бажано без побутової техніки та мінімумом меблів. Наявність інтернету або можливість підключення.

Олександр

066-904-10-21

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здаю 2-кімнатну квартиру з євроремонтом. НОВОБУДОВА! 3000тис.+200 грн.(ком.послуги).ВЛАСНИК!

Фігассє!

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це ще не "фігассє"... Є по 4 штуки і по 5 навіть! Навіть уявити не можу, що там :) Певно, унітази з позолотою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це ще не "фігассє"... Є по 4 штуки і по 5 навіть! Навіть уявити не можу, що там :) Певно, унітази з позолотою :)

Так там не штуки, а ЛІМОНИ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сім'я з 4-х чоловік зніме 2-3 кімнатну квартиру в районі 33 та 40 кв на тривалий термін. Бажано без побутової техніки та мінімумом меблів. Наявність інтернету або можливість підключення.

Олександр

066-904-10-21

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається окрема кімната на пр.Молоді для студента або працюючого хлопця. Ціна 650 грн. + 1/3 по лічильниках (~50 грн./міс.).

Посередників прохання не турбувати.

В ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Дівчина студентка зніме однокімнатну квартиру в центрі міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зніму 2-х або 3-х кімнатну квартиру 40-й або 33-й, район варшавки або слона, без меблів. Терміново!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 дівчини-студентки знімуть 1 кімнатну квартиру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Здам 2к квартиру за ТамТамом, частково вмебльована.

2200+лічильники

Звязок через приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здам 2к квартиру за ТамТамом, частково вмебльована.

2200+лічильники

Звязок через приват

не актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

терміново зніму кімнату (чи підселення) ціна - до 800 грн (це вже з к.п.) ТЕРМІНОВО бажано район 5 шк., ЖД, авангард. 0666106392, 0978735901

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

терміново зніму кімнату для дівчини 0967383377

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

терміново зніму кімнату для дівчини 0967383377

не актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю 1-кімнатну квартиру для дівчини, бажано євроремонт та інтернет, бюджет 2000 грн цікавлять всі райони крім грушевського, привокзального та 5 шк. Актуально тільки сьодні.

Нуль- 99-шість11-чотири6-чотри9

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Хлопець та дівчина знімуть квартиру у Луцьку на довготривалий термін, вмебельовану чисту з хорошим ремонтом, цінова політика до 1750 грн за все.

093-655-18-14 Сергій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТЕРМІНОВО Зніму кімнату, бажано район 5 школи, Винниченка, жд, Артемовського, Перемоги, Грушевського, Шопена, в р-ні Там-Таму.Ціна - прибл. до 900 - 950 (яко без комунальних) або до 700 (якщо з комунальними).

Бажано без господарів.

Влад.

0978735901 Djuice

0666106392 MTS

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Молода сім'я (я і дружина) терміново зніме однокімнатну квартиру в центрі міста (починаючи від ЦУМа і до Київської площі).

Цікавлять квартири з нормальним ремонтом, частково вмебльовані.

Тел. О5О2742624.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТЕРМІНОВО!!! Шукаю хлопця на підселення в 2-к кв. В кожному окрема кімната, вартість з одного - 900 + 1/2 кп(десь 100-120 грн). по проспекту Волі, 3 поверх, вмебльована, пластикові вікна та балкон, без холодильника. Є можливість підключити кабельне та інтернет. ХОЛОДИЛЬНИК НЕ ПРОБЛЕМА - МАЮ СВІЙ. ТЕРМІНОВО!!!

0666106392

0978735901

ПРОПОЗИЦІЯ АКТУАЛЬНА ДО 30.10.2013р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молода сім'я (я і дружина) терміново зніме однокімнатну квартиру в центрі міста (починаючи від ЦУМа і до Київської площі).

Цікавлять квартири з нормальним ремонтом, частково вмебльовані.

Тел. О5О2742624.

В принципі, можна квартиру і не в центрі міста, якщо є якісь варіанти, то дайте знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молода сім’я без дітей зніме 1-, 2-кімнатну квартиру або невеликий будиночок. Порядність і своєчасну оплату гарантуємо. Агентства прохання не турбувати!!

Тел. 0996350445 або ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є 2 кімнати в 3-кімнатній квартирі. потрібно 2 хлопці (по 1 в кімнату) Вартість кімнати - 1000+ 1/3кп. БЕЗ ВЛАСНИКА. І-нет, автономне опалення, стіралка, великий холодильник. ЄВРОРЕМОНТ. На ШОПЕНА (зразу біля меморіалу). ТЕРМІНОВО (якщо не знайду до 16-00 квартиру здадуть іншим)

В ПРИВАТ НЕ ПИСАТИ - 0978735901, 0666106392.

в приват можу кинути фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

терміново зніму однокімнатну квартиру або частину будинку в районі львівської, володимирської.

пропозиції в приват або за тел. 0990590131 Антон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...