Перейти до змісту

[Архів] - Зніму квартиру, кімнату, "житло"!

Gal4on0k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2 порядних, працюючих дівчини шукають 1-2-ох кімнатну квартиру на тривалий період! Вчасну оплату гарантують, привезуть з собою пральну машину та мікрохвильовку.

Агенства прошу не турбувати!!!

0506828145 або 0968000575

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 370
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Молода сім'я з двох чоловік зніме 1-кімнатну квартиру на тривалий термін. До 1000 грн.

тел. 099-7915327. Агенствам не турбувати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Зніму 2-кімнатну квартиру в центрі Луцька на тривалий термін, з 25 червня. До 2000 грн.

093 863 74 97

Опубліковано

Порядна сім'я з дитиною винаймуть 1-кімнатну квартиру в центрі міста (можливо, Старе місто) на тривалий термін, з гарним ремонтом, вмебльованою кухнею, бажано наявність вмісткої шафи. Побутова техніка та ін. меблі свої. Наявність гарячої води цілодобово (колонка) вітається ! Можливість підключення до Інтернету!До 1400 за все. Порядність та своєчасну оплату гарантуємо. Посередників прохання не турбувати !

тел. 063-102-10-84,

066-594-30-19

Опубліковано

Семья из 3-х человек (дочери 16 лет) снимет 2, 3-х комнатную квартиру на ГПЗ. Львовскую не предлагать. Снимем срочно, в течении недели 21-26 мая. 0673325325 Андрей, 0958983392 Ольга

Опубліковано

Порядна платоспроможна сім'я без дітей зніме 1- 2- кімнатну квартиру без меблів (можливо частково вмебльовану, бо так усі меблі свої) не дорожче, як за 1800 грн з к. п. включно.

Термін заселення червень-липень 2012.

Порядність і своєчасну оплату гарантуємо! Нас двоє, обоє не палимо, не шумні.

Можливі райони/вулиці:

- Перемоги;

- Соборності;

- Привокзальна;

- Молоді;

- Винниченка;

- Центр;

- А також прилеглі вулиці.

Бажано ремонт і дуже бажано пристойний стан ванної кімнати.

Розглянемо всі пропозиції, можливо через агентства нерухомості (якщо передоплата не більше 100 грн.)

Телефони:

+380979985721 - Ольга

+380665328153 - Валерій

• 2 тижня потому...
Опубліковано

працююча жінка зніме однокімнатну квартиру на тривалий термін в районі пр.Перемоги, Грушевського, вул. Огієнка, до 1000 грн. порядність та охайність гарантована

Опубліковано

Сім`я зніме одно, двох кімнатну квартиру або частину будинку на тривалий термін, в районі вулиць: Відродження, Рівненська, Київський м-н, Дубнівська, п-т Волі, без меблів, до 1200 грн. Порядність гарантовано.

Прохання агентства не турбувати.

Контакти в пм.

Опубліковано

Зніму 2-кімнатну квартиру в центрі Луцька на тривалий термін, з 25 червня. До 2000 грн.

093 863 74 97

Опубліковано

Порядна працююча дівчина зніме кімнату або ліжкомісце бажано поблизу центру, своєчасну оплату і порядність гарантує. Ціна до 500 грн. звертатись за телефоном 0967158570 - Тетяна

Опубліковано

Зніму 2-х кімнатну квартиру без посередників до 1500 грн. Порядність та чистоту гарантую.

Розгляну варіант 1 кімнатних квартир.

Цікавлять різні райони міста

всі пропозиції в приват

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дві порядні дівчини знімуть квартиру на довготривалий термін, можливе підселення, всі пропозиції у приват.

Опубліковано

Зніму однокімнатну квартиру на тривалий термін. Агенства які торгують своїми договорами прошу не турбувати.

тел. 0971847104

Опубліковано

Зніму 1-, 2-кімнатну квартиру для двох працюючих хлопців. Розгляну всі варіанти.

Прохання агентства не турбувати.

Контакти в пм.

Опубліковано

Візьмемо на підселення хлопця в 3 кімнатну квартиру - в окрему кімнату. Квартира без ремонту. меблі є. інтернет. кабельне. район 5 школи. вартість 600 грн

Опубліковано

Візьмемо на підселення хлопця в 3 кімнатну квартиру - в окрему кімнату. Квартира без ремонту. меблі є. інтернет. кабельне. район 5 школи. вартість 600 грн

Здано

Опубліковано

Сім'я з трьох чоловік (дитина - студент) зніме 2-х або 3-х кімнатну квартиру на термін не менш 2-х років.

Вимоги до квартири:

1. Повна ціна до 2-х тис. грн.

2. Не 1-й поверх.

3. Не у "хрущовці"

4. Розташування в районі загсу, там-таму, вул. Федорова, вул. Конякіна, пр-ту Молоді, вул. Гордіюк, пр-ту Відродження, вул. Кравчука, пр-ту Грушевського

5. Квартира у нормальному житловому стані

Бажано:

1. Часткове меблювання (у наявності незначна кількість власних меблів)

2. Відсутність побутової техніки (у наявності власна)

3. Наявність або можливість проведення (за кошти наймачів) кабельного телебачення та інтернету

Гарантуємо:

1. Своєчасну оплату

2. Порядок і порядність

Можливо:

1. Перспективи найму продовжаться ще на 2-4 роки

Прохання посередників та інших ріелтерів не турбувати та не турбуватись !!!

м.т. 063 615 08 98 Ольга

• 3 тижня потому...
Опубліковано

2 порядні дівчини шукають однокімнатну квартиру або кімнату у місті Луцьк на тривалий термін, без агенств і посередників. Гарантуємо чистоту в квартирі та вчасну оплату. Звертатись за телефоном 0671128771 - Оля.

Опубліковано

Молода сім'я зніме 2-х кімнатну квартиру (бажано в районі 33 або 40) ціна питання до 2000 грн.

агенства прошу не турбувати!

0961979686 Наташа

Опубліковано

Дві дівчини знімуть двокімнатну вмебльовану квартиру, недорого. Охайність і порядність гарантовані.

або

Працююча дівчина зніме однокімнатну квартиру на тривалий термін, своєчасну оплату і порядність гарантує.

тел. 0504389547,Аліна
Опубліковано

здається кімната в трикімнатній квартирі для працюючого хлопця (бажано). як варіант, хлопцю-студенту. євроремонт, шкіряні дивани, європейські меблі.

можливо роздати інтернет. ціна 600 грн.

Опубліковано

Молода сім"я зніме 1кімнатну(можливо і 2кімнатну квартиру-якщо за прийнятну суму)на довготривалий термін в районі Відродження,готелю Лучеськ! Бажано вмебльовану більш меньш!!! Порядність та охайність гарантуемо!!!!Потрібно до 25-27серпня!!!!!

Телефон о952оо3289

Посередників прошу не турбувати!

Опубліковано

Молода сім'я терміново орендує квартиру (бажано двокімнатну) на проспекті Перемоги, або Грушевського, або вулиці 8-го Березня, або Клима Савура. Може бути половина будинку у зазначених районах. 09сім83один579чотири

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...