Перейти до змісту

Арсений?? Онаний!!!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто еще не видел:

Украинский рекламный креатив тихой сапой подбирается к состоянию предвыборного экстаза. Последние лет пять на «незалэжной» скучно и так никому не было. Теперь же дровишек в топку подкидывает разворачивающаяся война билбордов. Не успел один из кандидатов на пост президента страны Арсений Яценюк выпустить свои сумрачные рекламные конструкции, как на них тут же посыпались пародии – к занятному кролику, спасающему пасеку, теперь добавился еще и зловещий «Онаний», требующий выбирать президента с 25 лет.

©

38.jpg

оригинальный рекламный плакат Яценюка

20090716-onaniy.jpg

то, что появилось позднее, в том числе в Луцке :)

_cb6591f047f7ced02ff5e487932eb2db.jpg

и просто в интернетах

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Але Яценюк все ж достойна альтернатива тимошенко, януковичу, ющенку і їм подібним (хоч реклама в нього якась чегеварська вийшла)

post-6285-1248171993.jpg

Опубліковано

Как по мне - низкая и пошлая чернуха. И неважно на кого эта пародия, она просто недостойна уважающих себя конкурентов....

Опубліковано

Про цю рекламу і того, хто на ній зображений дуже багато говорять. А від реклами це і вимагається. Іншими словами до неї ніхто не залишився равнодушним.

Опубліковано

мдя... раніше передвиборча агітація була типу "дивіться який я класний", а тепер "дивіться які всі інші погані.."

Імхо нема там нікого за кого варто голосувати

Опубліковано
Как по мне - низкая и пошлая чернуха. И неважно на кого эта пародия, она просто недостойна уважающих себя конкурентов....

а там таких и нет. И никогда не было.

Опубліковано

Виражаю власне ІМХО.

Креатив "Арсеній" та пародія "Онаній" схоже робота однієї "творчої майстерні".

Якшо відкинути всі асоціації, що виникають першими, типу "Ай-яй-яй бідний молодий кандидат", "Обливають брудом", "Сволачі і пАдонки стара еліта", так от якщо це все відкинути, і підійти логічно, то перша плюс друга хвиля бордів якраз і зробить ефект.

Особисто у мене реакція на перші борди була (як любить виражатись Осінь) "Шозанах?", але "Шозанах? намбер ту" поставив все на свої місця.

Опубліковано

Колись читав, що найтупіша реклама- найкраще запам'ятовується. А те що ''антиреклама'' з тої самої контори, не сумніваюсь....

Опубліковано

нє, хоч мене вже сварили тут, шо я його занадто цитую, але я таки не втримаюсь:

атлетичний юнак, нордична краса i гiтлерюгендiвська зачiска; одягнут просто i зi смаком: в бiлу сорочку i короткi шкiрянi штанцi; з рiзних бокiв Павлiк Морозов перетягнутий мiлiтарними шкiряними ремiнцями.

©

а чо тіпічний, коричневий, як...

Опубліковано

замахали эти полттехнологии - дурные бигморды, палатки по городу в стиле "госпиталь MASH". А что дальше будет, ближе к выборам? Богословская на воздушном шаре будет летать? А Витренко? Мляяя.......

Предлагаю покреативить. Есть люди знакомые с фотожопом? Я начинаю...

post-4122-1248216604.jpg

Опубліковано

лично я за онотоле голосуну ! - реальные слова, нет глупых обещаний , мужественное лицо встречает Опаколепсис!

Опубліковано

Боже, як примітивно :_20:

Власне те що це штаб Яценюка цю "антирекламу" робить, я вже не сумніваюсь

Я думав щось цікавіше вигадають :D

Опубліковано

згідний з тими хто приписав рекламу і антирекламу одному виборчому штабу, якщо глянути логічно - реклама це купа грошей і що логічніше: викидати їх на образу іншого кандидата, що, враховуючи менталітет українців, однозначно принесе йому бали, чи паралельно (перпендикулярно) піарити власного кандидата на фоні золотої пшенички і синього неба, чи в шахту на 5 хвилин засунути.

імхо реклама-антиреклама попахує чимось симітським

Опубліковано
Варіант...

чим твій варіант відрізняється від варіанта з поста №3???ти би хоч тему читав перед тим як "постити"

Опубліковано

"Онаній 27 липня, 09:51 95.133.198.247

Арсений мал и глуп и невидал больших за......... Єдиний і послідовний політик це наш президент Тимошенко Ю.В. Ми переможемо.

"

Знайшов ось такий коментар в інтернеті. Прихильник БЮТ підписався ОНАНІЄМ.

Фрейд мені підказує, що це не просто так.

А ще чув неперевірену інформацію, що піаром БЮТ займається або буде займатися А.Лєбєдєв.

Складається нехитра, але цікава комбінація.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
згідний з тими хто приписав рекламу і антирекламу одному виборчому штабу, якщо глянути логічно - реклама це купа грошей і що логічніше: викидати їх на образу іншого кандидата, що, враховуючи менталітет українців, однозначно принесе йому бали, чи паралельно (перпендикулярно) піарити власного кандидата на фоні золотої пшенички і синього неба, чи в шахту на 5 хвилин засунути.

Не згоден. Цей принцип був би ефектним (ефективним) якби мова йшла про маловідомого кандидата, до якого потрібно привернути увагу. А Яценюка і так кожна собака в країні знає

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...