Forever Autumn Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:13 #1 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:13 Вот шо енто за куйня ви мнє абіснітє? Your post will be previewed by a moderator before it is added to this topic Шо я вам поганого сдєлала? Шо це за приколи, ізвольтє ізьясніть? Пан Женя тепер парадом командують і не будучи модератором можуть свої особисті преференції внєдрять щодо форумчан? Опустила його кілька раз нижче плінтуса - і тепер мені через цензуру пости на Борду вашу писати шолі? І хто ж цікаво модерує?)) Небось хтось з тих, хто мене очєнь любіт гГГГГгГггГГ Це тіпа тонкій намьок "Осінь, в тебе варіанти: 1. пошли Борду нах** 2.полижи комусь сраку, шоби носєг коричневий, став та веди себе тіше води ніже трави, даби всі були давольні? Я вам не Зібєрс, мальчікі. Друге - це канєшно не в моєму стилі. І дехто це прекрасно знає. Я паніма, що набагато простіше і безпечніше тусуватись серед задротів і праведників, де б не було таких асоціальних елементів як мну, які говорять в очі те, що думають (і не безпідставно)... В опсчєм: А**єть, пацани!!! Мєгоріспєкт! Або баньте взагалі Або нах** Женіні приколи. Або в лоб. Або ніяк. Не хочете маю пірсону ліцезрєть - так і скажіть. Зіберса вже поперли. Зо варто поперти і мене? А то забембали ті всі приколи.
Million Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:21 #2 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:21 Ах, как это женственно
Forever Autumn Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:27 Автор #3 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:27 Пане, ну Ви вже надто обплутані соціальними стереотипами . Що жіночно, що нежіночно. Жінка нинче і по морді з ноги дати може (і отримати). Врємєна нинчє такіє ))))
Million Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:33 #4 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:33 Потому и принцы на конях вымерли...
Mala Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:42 #6 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:42 Таки прорвалась! Да, вона така . Того , певно, й банять
Zevs_Isver Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:42 #7 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:42 21 User(s) are reading this topic (1 Guests and 1 Anonymous Users)ого, какая темка популярнаяp.s. для воинствующих девушек нужно сделать подраздел в Жіночий клуб / Woman's club чтото пипа "Феминизм рулит" (Викуся тоже там сможет отметится)p.p.s. пусть меня назовут шовинистои но мне очень ненравится когда девушки ругаются матом
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:47 #8 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:47 Пан Женя тепер парадом командують і не будучи модератором можуть свої особисті преференції внєдрять щодо форумчан?Опустила його кілька раз нижче плінтусаПрошу вибачення, покажіть мені, Вчно-ображена пані,(і цей топік цьому явний доказ), факт опущення мене! Тим паче, нижче плінтуса. ??Щось я не пригадаю, щоб я десь з під підлоги вилазив. А все дуже просто, Ви пані Forever Autumn надто хочете привернути увагу, до вашої персони. Вічно вам здається, що вас всі хочуть принизити чи образити. Але, якби ви поводилися , так, як слід, то не сиділи б ви у БАН-і кілька десятків днів. Не варто було переходити на особистості та образи. До останнього часу, я вважав вас цілком адекватною людиною, виявилося - дарма.
Forever Autumn Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:55 Автор #9 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:55 Жень, я адекватною НЕ була і навіть не намагалася такою здаватися , якщо ти не помітив. Але якщо ти так розчарувався, то мені певно нічого не залишається, як звинуватити тебе у всіх своїх невдачах, вирішити, що мені так не вистачає уваги, (о госпаді яка я нещаснаааааа!!), замутити ефектну істерику і в результаті за сценарієм повіситись. То ж так в моєму стилі )))) Короче хочеш ритися в моїй психології - відкрий окрему тему Особисті образи кажеш. Як ти вважаєш, анальні шарики в подарунок - це по-твоєму галантно з твого боку? А образи в сторону багатьох користувачів від інших модераторів просто так - це згідно ваших правил? За допомогою кого ти "знайшов спосіб" (С) зобанідь вашу вєчьно-абіженную? З.І. а по-моєму весело )))))
Zevs_Isver Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:57 #10 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 11:57 Як ти вважаєш, анальні шарики в подарунок - це по-твоєму галантно з твого боку? вечер перестает быть томным
Tolik_lt Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:01 #11 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:01 Короче хочеш ритися в моїй психології - відкрий окрему тему це надто інтимний процес Як ти вважаєш, анальні шарики в подарунок - це по-твоєму галантно з твого боку? залежить від близькості стосунків Особисті образи кажеш. А образи в сторону багатьох користувачів від інших модераторів просто так - це згідно ваших правил? це педагогіка З.І. а по-моєму весело ))))) З приїздом, сестро
Million Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:03 #12 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:03 анальні шарики Мысли вслух: а может имелся ввиду козий горошек...
Shura Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:04 #13 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:04 Жень, я адекватною НЕ була і навіть не намагалася такою здаватися , якщо ти не помітив. а зря. как по мне - поведение должно быть на уровне комьюнити. иначе - это не твое комьюнити. p.p.s. пусть меня назовут шовинистои но мне очень ненравится когда девушки ругаются матом где-то так же...
Zerotul Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:05 #14 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:05 "И тут Остапа понесло"Давай Осінь круши і ламай...
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:06 #16 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:06 анальні шарики Мысли вслух: а может имелся ввиду козий горошек... Ти не знаєш, просто. Була така якась темка, де я обіцяв їй їх подарувати. Погугли що таке "анальные шарики" Вибачатися за це - я не збираюся, тому як жарти є жарти. І хто їх не розуміє, потім ображається на Весь Світ. І створює теми типу, яка я хороша і мене нізашо отак пахєрілі.
Forever Autumn Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:06 Автор #17 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:06 Million, тссс!!! а то зараз я через тебе апять в баню піду, після того як культурно попрошу тебе подіти свої мислі вслух за призначенням анальних шариків. Бубубу!Женя. ТИ не весь світ, щоб на тебе ображались, нє льсті сєбє По-перше. Я хотіла спитать : за що забанили. І хто? По-друге. Жарти жартами. Навіть для таких жартів я для тя незнайома людина , правда? А ти взяв і отаке ляпнув. І тепер кажеш мені, що я хамлю. А сам свій випад за хамство не вважаєш. Мені те твоє вибачення за призначенням (апять же). Я тільки намагаюсь тобі сказати наступне : сам то можеш нахамити, а інших носом тикаєш. Хоча. ТОлку намагатись.
Tolik_lt Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:08 #18 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:08 може би ми з неї якусь шоубіз звізду забацали? енергії через край, скандалити вміє,фантазія є..шо ше нада для харошого пєара
Million Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:11 #19 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:11 Та это я так, атмосферу разбавляю, чтоб не ругались сильно
b0rg Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:13 #20 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:13 попкорну мнє! попкорну!
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:13 #21 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:13 Бубубу!Женя. По-перше. Я спитала : за що мене забанили. І хто?Я забанив. За неповагу до співрозмовника та перехід на особистості.
la20 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:19 #23 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:19 Удваиваю ставку Тобі ж написали не для задротів. Згинь звідси. Ти вже дістав своїм тупорилим і безглуздим набором слів
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:19 #24 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:19 Ось тема, де йдеться про анальні кульки. Мені здалося, все цілком пристойно, враховуючи тему і про що в ній йшлося. І докоряти мені після цього вважаю безпідставно.
Forever Autumn Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:21 Автор #25 Опубліковано 20 Липня, 2009 в 12:21 Жень, чо ти млять вбив собі в голову,що я на тебе образилась, і доколупався за те???? Те, що я тебе тикаю в це носом не означає образу. Харе корчити з себе мєгапсіхолоха. Ти ж не маєш права банити, ти ж просто члєн (Member) Борди. Якщо за особисту образу - прошу банити тоді й інших модерів, котрі ображають ПРОСТИХ юзерів, а не вигороджувати собутильників в Караблику. Чому б ні? Я тільки ЗА. Ярчик колись бана чомусь не отримав за те, що ВІДВЕРТО нахамив людині, яка наївно задавала питання в темі про встановлення кодового замка в під*їзді. Плюм тоже інколи даке задвігає - хоч стій - хоч падай. Чого він жодного разу не був в бані? Та й Шура може тож дай дорогу - кому хоч дрозда дасть. Чому тоді цим людям за хамство нічого не має?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.