Перейти до змісту

претензія або шозанах?!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Untitled-1.jpg

Вот шо енто за куйня ви мнє абіснітє?:)

Your post will be previewed by a moderator before it is added to this topic

Шо я вам поганого сдєлала?

Шо це за приколи, ізвольтє ізьясніть?

Пан Женя тепер парадом командують і не будучи модератором можуть свої особисті преференції внєдрять щодо форумчан?

Опустила його кілька раз нижче плінтуса - і тепер мені через цензуру пости на Борду вашу писати шолі?

І хто ж цікаво модерує?:))) Небось хтось з тих, хто мене очєнь любіт гГГГГгГггГГ

Це тіпа тонкій намьок "Осінь, в тебе варіанти:

1. пошли Борду нах**

2.полижи комусь сраку, шоби носєг коричневий, став та веди себе тіше води ніже трави, даби всі були давольні? Я вам не Зібєрс, мальчікі.

Друге - це канєшно не в моєму стилі. І дехто це прекрасно знає.

Я паніма, що набагато простіше і безпечніше тусуватись серед задротів і праведників, де б не було таких асоціальних елементів як мну, які говорять в очі те, що думають (і не безпідставно)...

В опсчєм:

А**єть, пацани!!!

Мєгоріспєкт!

Або баньте взагалі

Або нах** Женіні приколи.

Або в лоб. Або ніяк. Не хочете маю пірсону ліцезрєть - так і скажіть. Зіберса вже поперли. Зо варто поперти і мене?

А то забембали ті всі приколи.

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пане, ну Ви вже надто обплутані соціальними стереотипами :).

Що жіночно, що нежіночно.

Жінка нинче і по морді з ноги дати може (і отримати). Врємєна нинчє такіє ))))

Опубліковано

21 User(s) are reading this topic (1 Guests and 1 Anonymous Users)

ого, какая темка популярная

p.s. для воинствующих девушек нужно сделать подраздел в Жіночий клуб / Woman's club чтото пипа "Феминизм рулит" (Викуся тоже там сможет отметится)

p.p.s. пусть меня назовут шовинистои но мне очень ненравится когда девушки ругаются матом

Опубліковано
Пан Женя тепер парадом командують і не будучи модератором можуть свої особисті преференції внєдрять щодо форумчан?

Опустила його кілька раз нижче плінтуса

Прошу вибачення, покажіть мені, Вчно-ображена пані,(і цей топік цьому явний доказ), факт опущення мене! Тим паче, нижче плінтуса. ??

Щось я не пригадаю, щоб я десь з під підлоги вилазив.

А все дуже просто, Ви пані Forever Autumn надто хочете привернути увагу, до вашої персони. Вічно вам здається, що вас всі хочуть принизити чи образити. Але, якби ви поводилися , так, як слід, то не сиділи б ви у БАН-і кілька десятків днів. Не варто було переходити на особистості та образи. До останнього часу, я вважав вас цілком адекватною людиною, виявилося - дарма.

Опубліковано

Жень, я адекватною НЕ була і навіть не намагалася такою здаватися :), якщо ти не помітив. Але якщо ти так розчарувався, то мені певно нічого не залишається, як звинуватити тебе у всіх своїх невдачах, вирішити, що мені так не вистачає уваги, (о госпаді яка я нещаснаааааа!!), замутити ефектну істерику і в результаті за сценарієм повіситись. То ж так в моєму стилі :)))))

Короче хочеш ритися в моїй психології - відкрий окрему тему :)

Особисті образи кажеш. Як ти вважаєш, анальні шарики в подарунок - це по-твоєму галантно з твого боку?:) А образи в сторону багатьох користувачів від інших модераторів просто так - це згідно ваших правил?:)

За допомогою кого ти "знайшов спосіб" (С) зобанідь вашу вєчьно-абіженную?

З.І. а по-моєму весело :))))))

Опубліковано
Короче хочеш ритися в моїй психології - відкрий окрему тему :)

це надто інтимний процес ;)

Як ти вважаєш, анальні шарики в подарунок - це по-твоєму галантно з твого боку?:)

залежить від близькості стосунків :D

Особисті образи кажеш. А образи в сторону багатьох користувачів від інших модераторів просто так - це згідно ваших правил?:)

це педагогіка:)

З.І. а по-моєму весело :))))))

З приїздом, сестро :0072:

Опубліковано
Жень, я адекватною НЕ була і навіть не намагалася такою здаватися :), якщо ти не помітив.

а зря.

как по мне - поведение должно быть на уровне комьюнити. иначе - это не твое комьюнити.

p.p.s. пусть меня назовут шовинистои но мне очень ненравится когда девушки ругаются матом

где-то так же...

Опубліковано
анальні шарики

Мысли вслух: а может имелся ввиду козий горошек... :0024:

Ти не знаєш, просто. Була така якась темка, де я обіцяв їй їх подарувати.

Погугли що таке "анальные шарики" :)

Вибачатися за це - я не збираюся, тому як жарти є жарти. І хто їх не розуміє, потім ображається на Весь Світ. І створює теми типу, яка я хороша і мене нізашо отак пахєрілі.

Опубліковано

Million,

тссс!!! а то зараз я через тебе апять в баню піду, після того як культурно попрошу тебе подіти свої мислі вслух за призначенням анальних шариків.

Бубубу!Женя. ТИ не весь світ, щоб на тебе ображались, нє льсті сєбє :)

По-перше. Я хотіла спитать : за що забанили. І хто?

По-друге. Жарти жартами. Навіть для таких жартів я для тя незнайома людина , правда?:) А ти взяв і отаке ляпнув.

І тепер кажеш мені, що я хамлю. А сам свій випад за хамство не вважаєш. Мені те твоє вибачення за призначенням (апять же). Я тільки намагаюсь тобі сказати наступне : сам то можеш нахамити, а інших носом тикаєш.

Хоча. ТОлку намагатись. :)

Опубліковано

може би ми з неї якусь шоубіз звізду забацали? енергії через край, скандалити вміє,фантазія є..шо ше нада для харошого пєара :D

Опубліковано
Бубубу!Женя. По-перше. Я спитала : за що мене забанили. І хто?

Я забанив. За неповагу до співрозмовника та перехід на особистості.

Опубліковано
Удваиваю ставку :0083:

Тобі ж написали не для задротів. Згинь звідси. Ти вже дістав своїм тупорилим і безглуздим набором слів

Опубліковано
Ось тема, де йдеться про анальні кульки. Мені здалося, все цілком пристойно, враховуючи тему і про що в ній йшлося. І докоряти мені після цього вважаю безпідставно.
Опубліковано

Жень, чо ти млять вбив собі в голову,що я на тебе образилась, і доколупався за те???? Те, що я тебе тикаю в це носом не означає образу. Харе корчити з себе мєгапсіхолоха.

Ти ж не маєш права банити, ти ж просто члєн (Member) Борди.

Якщо за особисту образу - прошу банити тоді й інших модерів, котрі ображають ПРОСТИХ юзерів, а не вигороджувати собутильників в Караблику. Чому б ні?:) Я тільки ЗА.

Ярчик колись бана чомусь не отримав за те, що ВІДВЕРТО нахамив людині, яка наївно задавала питання в темі про встановлення кодового замка в під*їзді.

Плюм тоже інколи даке задвігає - хоч стій - хоч падай. Чого він жодного разу не був в бані?

Та й Шура може тож дай дорогу - кому хоч дрозда дасть.

Чому тоді цим людям за хамство нічого не має?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...