Перейти до змісту

Морозиво

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А мені дуже подобається смак пломбіру в кілограмових упаковках, це якщо в дома їсти, а так пломбір в шоколаді, імперія чорничне...

Опубліковано

Взагалі морозиво тільки раніше було смачне...

Зараз що не пробую - мило вспінене. Для експерименту візьміть будь-яке морозиво, і скуштуйте його як воно вже розтане.

"ні вкуса ні цвєта ні запаха".

єдино що зараз ще класне - це те морозиво що кульками в стаканчики накладають...

але воно відчутно дорожче. Але то хоч справжнє морозиво!

Опубліковано

мені подобається Львівське класичне, чимось нагадує колишнє білоруське

Опубліковано
Імперія Чьорничний ріжок :0047:

+1 або ожиновий, а ще купуємо кілограмовий пломбір Рудь - люблю його їсти, коли трішки в чашці розтане

Опубліковано

Згоден з vampirich. 70-80% морозива зараз виготовляється на основі дешевого емульгованого кокосового жиру, а не вершкового масла. Користі від нього ніякої, та й на смак - шлак. "Чорничний ріжок" без вмісту натурального молока, зі штучними фарбниками та ароматизаторами чорниці - це фактично аналог чіпсів і "Мівіни", де смисл? А його (морозиво) ще й дітям купують, типу корисно, і все таке.

Опубліковано

На правах рекламы)))

Сейчас в "Сильпо" акция на мороженое в вафельном стаканчике

69 коп порция

ТМ" Повна чаша" есть ванильное,шоколадное,крем-брюле)))

вполне сьедобное))

Опубліковано
А в морозиво "Озвєрін" тепер додають (судячи із іконки теми)?

PR-хіт :rolleyes:

також знаю, що для випуску декількох тон морозива, молока практично не потрібно

Опубліковано
також знаю, що для випуску декількох тон морозива, молока практично не потрібно

Підтверджую, у мене кум у цій сфері працює. Він говорив, що в Україні із усіх сортів тільки Рудь і, якщо не помиляюсь Ласка випускають по 2 чи 3 сорти морозива, яке містить натуральні компоненти! Все решта - ПОРОШОК!

Мені особисто подобаються Рудьовські брикетики 100% пломбір.

Опубліковано
Люблю класический пломбир в больших упаковках - к порции добавляю ложку Старого Таллина - вкус Львова начала 80-х

ностальгійко помучує?;-)

Рудь в основному їм, імперії всі подобаються. люблю тортуффо, люблю мигдалеве, і звичайний пломбір.

Опубліковано

також згідна з vampirich, на сьогодні морозиво стало відчутно гіршим, але все-таки його люблю! тому віддаю перевагу білому звичайному пломбіру у кілограмових упаковках + полити його дома абрикосовим чи якимось іншим смачним варенням :rolleyes:

Опубліковано

а кто посещал кафе "Буратино" возле стадиона в детстве?

вот там было мороженное! я с тех пор такого нигде не ел.

это железная хатка была, за пивнухой. кто с того возраста - тот должен пивнухо-пельменную "Хвилинка" помнить...

.. или не "Хвилинка"?... :0026:

• Адміністратори
Опубліковано

Пломбір з дитинства жрать нєнавіжу - масло заморожене. Мій варіант - класичне совітське "вершкове".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...