Plum Опубліковано 15 Липня, 2009 в 08:41 #1 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 08:41 Асоціація велосипедистів Києва просить міліцію порушити кримінальну справу щодо злочинної бездіяльності київської мерії у питанні створення велосипедних доріжок. Повний текст тут
Lexx_Giant Опубліковано 15 Липня, 2009 в 11:04 #2 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 11:04 Брєд.Розумні ж люди а таку херню пишуть. В 1 коменті правильно сказано.І я не впевнений, що якби була ВД (розмітка, як нам пропонують) така трагедія не сталася б.Захистити велосипедита може тільки фізичне розділення потоків перешкодою, яку автомобілі не зможуть подолати.
Zevs_Isver Опубліковано 15 Липня, 2009 в 11:25 #3 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 11:25 угувот встречне полосы отделены 2мя спрошными? и что?обганяют, разворачиваются, лоб в лоб тарянсявсё от безкультурья
Адміністратори t0rik Опубліковано 15 Липня, 2009 в 12:19 Адміністратори #4 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 12:19 Брєд.Розумні ж люди а таку херню пишуть. В 1 коменті правильно сказано.І я не впевнений, що якби була ВД (розмітка, як нам пропонують) така трагедія не сталася б.Захистити велосипедита може тільки фізичне розділення потоків перешкодою, яку автомобілі не зможуть подолати.мда, у водилы больше шансов выжить чем у велосипедиста
druid Опубліковано 16 Липня, 2009 в 20:06 #5 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 20:06 "... я саме мав нагоду поспілкуватися з паном Бассом і його підлеглими з ГУ транспорту, зв’язку та інформатизації. Вони справили враження цілком адекватних людей, які розуміють необхідність розвитку велосипедної інфраструктури, вигоди від цього і намагаються зробити цю справу найкращим чином. Я з подивом узнав, що в цьому ГУ нещодавно створений відділ, який займатиметься автомобільними, велосипедними і пішохідними шляхами. Так і написано в його назві. Я можу констатувати, що в підготовленому там тексті власне розпорядження мера не довелося робити жодних виправлень, а доопрацювання додатку до нього пройшло в конструктивній атмосфері. Суперечки виникали лише в тому, як краще викласти той чи інший пункт. Тобто взаємодія с міською адміністрацією справила на мене цілком позитивне враження, так само як і зі співробітниками ГУ МВС тижнем раніше. Не бачу причин, чому мусив би приховувати почуття подяки до цих людей" Це хтось з велоактивістів Києва. М-дя. Треба було кілька років поспіль наступати один одному на яйця, щоб потім зрозуміти, що з протилежною стороною таки можна працювати. Ось де слабкість нашої громадськості і громадських організацій. Правда діфото?
Victorius Опубліковано 22 Липня, 2009 в 10:35 #6 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 10:35 Велодоріжка у Києві (район Харківський)...
Lexx_Giant Опубліковано 22 Липня, 2009 в 11:37 #7 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 11:37 ВО-ВО мля......Просто пі....єц... Жахливий стан + поперек автомобілі.
Victorius Опубліковано 23 Липня, 2009 в 06:31 #8 Опубліковано 23 Липня, 2009 в 06:31 Жахливий стан + поперек автомобілі. Та стан, в принципі, нормальний, але по суті, та доріжка вже давно перетворена на автопарковку . Зате нарили в Києві "тропу здоровья" . Ось тут... Початок "тропи" у парку тиць Багато людей: сидять, п"ють пиво і гадять навколо... Найнеприємніша частинка маршруту. Далі стежка потроху заглиблюється в ліс тиць Багато велосипедистів. Але в основному катаються неспішно, "в задоволення" Трохи пізніше закінчується гравій і велотраса просто продовжується стежкою в лісі тиць Пересікає пару вулиць та залізничні колії... тиць Ентузіасти влаштовують дьорти та трампліни тиць Далі не їздили поки що - комарі починали загризати Думаю, непогано було б і в Луцьку щось подібне зорганізувати - над Стиром наприклад.
Lexx_Giant Опубліковано 23 Липня, 2009 в 07:07 #9 Опубліковано 23 Липня, 2009 в 07:07 Ну.. поняття катання "в задоволення" у кожного своє... комусь треба щоб середня була 35 км/год, комусь, щоб гівна побільше..... Комусь спуск, комусь підйом......І доречі.. можна нам теж розробити так звану "тропу здоровя". Вчора їхали вздовж Стиру.... мені дуже содобалось.
DEXTER Опубліковано 23 Липня, 2009 в 20:15 #10 Опубліковано 23 Липня, 2009 в 20:15 Було б непогано мати декілька таких узгоджених маршрутів. Щоб народ одразу знав куда поїдемо і що там буде))) Вчора наприклад прикольно в болотце ниряли
imp13 Опубліковано 25 Липня, 2009 в 12:35 #11 Опубліковано 25 Липня, 2009 в 12:35 Велодоріжка у Києві (район Харківський)... і бітами по склу за****ти...
Plum Опубліковано 25 Липня, 2009 в 12:53 Автор #12 Опубліковано 25 Липня, 2009 в 12:53 Краще щоб фрістайлери так собі "прогулюючись" проїхали через ті автомобілі, ніби не помічаючи їх
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.