Перейти до змісту

Правила хорошого тону.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
кагбє
В інтернеті є тисячі альтернативних форумів, на яких немає Difoto і його "карєшей".

і від алергії не страждатимеш.

а він мені і не друг, та й про манеру його поведінки я свою певну думку маю, не завжди позитивну. але тут є хазяї, вони мають право на свої правила. не влаштовуватиме -піду. без "лікування" всіх

А я нікого не лікую. Ти ж не хворий? ;)

Я лише дав коментар на пост Діфото, а тепер всім бажаючим пояснюю чому :).

Якщо я залишу цей форум, то аж ніяк не через Діфото, на любому форумі є такі діфото - це не робить їх (форуми) гіршими.

Подальші коментарі, які не стосуються теми прошу писати в приват, а ще краще в асю.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Эка Вас заколбасило...

- Про приватність ресурсу та правилах і правах говорилося немало і не тільки тут.

- Щодо Difoto, він, доречі, аисказав своє відношення до правил хорошого тону вцілому. Він просто на них чхав. Йому і так добре. Хоча, якби дехто звернув увагу на його підпис, то багато чого зміг би зрозуміти. І не флеймити тут на 2 сторінки.

- Щодо Адмінів і модераторів. Адміни (читай власники ресурсу) назначають модераторів, для слідкування за порядком в окремих темах та по форуму в цілому. І якщо вони (адміни/модератори) не вважають, що робиться щось надзвичайне, екстраординарне, і не бачать порушення СВОЇХ же правил, тоді все о.к.

Зрештою, я свого досяг :) дискусія таки вийшла. можжливо не зовсім по темі, але вийшла. Обговорення поведінки Difoto, прийняло такий собі жвавий характер, а все через те, що він не знімає капелюха в приміщенні :), на відміну від мене.

Опубліковано

Ну со своим уставом в чужой монастырь не лезут, но хочеться видеть на улицах (да и на форумах) именно воспитанных людей, а не тех, кто плевал на все правила этики, потому что ему и так хорошо. Насчет искренности пожеланий и комплиментов... Разве вот так уж и повально все продавцы говорят лестные слова, только чтобы денег заработать? Сомневаюсь. Есть же характер, темперамент человека. Хотя действительно приятнее покупать у улыбающегося человека, чем у продавца с угрюмой физиономией, который "таким не страдает". Да простит меня difoto (которого я абсолютно не знаю, соответственно мнения составить не могу), но людей с подобной жизненной позицией я стараюсь избегать. Они чаще всего излишне категоричны и пренебрежительны.

Опубліковано

Делай другим так, как хотел бы, чтобы сделали для тебя. Общее рассуждение и понятие для фраз Yarchik'a , кстати.

Так вот, продолжим :)

Мне пофиг, в шапке человек или нет, если он только не ходит в ушанке летом, хотя и тогда я ему ничего не скажу.

Мне пофиг, поздоровались со мной за руку и поздоровались ли вообще.

Мне пофиг, что про меня пишут и говорят, если говорят не в глаза. Особенно, когда это делают те, на чье мнение наплевать. Кстати, я так же нормально отношусь к тем, кто плюет на мое мнение.

Если я совершил дурацкий поступок, я не обижаюсь, когда меня называют дураком, и не понимаю, почему обижаются другие.

Ну и так далее.

И раньше я с идиотами вступал в полемику, холивары и прочие словесные баталии, но со временем понял для себя, что идиота проще назвать идиотом и пусть с пеной доказывает обратное. А еще позже я открыл для себя , что над идиотами можно еще и постебать, что приносит гору лулзов и крайне доставляет от того, что они не видят этого :)

Опубліковано

"Люди тільки тоді повідомляють нам цікаву інформацію, коли ми їм заперечуємо" (Бернард Шоу) Це про difoto напевно сказано було.

А на рахунок, того що: "люди не розуміють, що вони у когось в гостях, при чому порівняно недавно, і тому їхню думку щодо порядків у хаті, хазяїв, їх друзів, інших гостей можуть ігнорувати, або просто хєрити?" Я, в принципі десь такої відповіді і чекала... типу "вас сдесь не стояло" - так я і не заперечую. Зовсім недавно тут. Але думку свою не нав'язую, і устави навіть писати не збираюсь...

Вибач Zheny@, що знов в твоїй темі не потепі. Ну не могла втриматись. :)

Опубліковано

Ну я, наприклад, на форумі давніше за деяких модераторів, а толку?

Да і кстаті індульгенції не рулять.

Отакі в нас адміни, гордітця їми! ))

Опубліковано

max, мля, не в нас адміни - а ти в них..

тут же ясно сказано було.. не ми їх обирали - а вони нас.. вони вирішують, кому тут бути а кому ні..

А те, що ти на 1 пункт "старше" за мене - честі тобі не робить. Чого ти тут досяг? (-48) пунктів репутації. та варн левел хз скільки, постійний РО від 3 до 10 днів, купа клонів.. ) Що це тобі дало?

Репутація на форумі, частково відображає репутацію в житті - Я про тебе вже думку склав.

. Зі скількома форумчанами ти знайомий особисто? Щоб заперечити моє ствердження про репутацію..

Що ти можеш про них сказати?? Щоб знову ж таки заперечити..

Опубліковано

Хе.. мне не перечили, меня пытались оскорбить, доказать, что я "сам такой" и т.д. Я лишь разжевал для идиотов непонятливых то, что говорил ранее.

Кстати, вы не заметили, что, как только перестают обговаривать, пытаться унизить или оскорбить юзера, который в воображении бордовцев (как правило, идиотов) кагбэ показывает нам, что он "самый умный", "самый асоциальный", "самый правильный", "самый поЦреот" и т.д., сразу беседа переходит в конструктивное русло. И наоборот, как только всякий max троллит в тему аля "а ты патриот?", "а, ты москаль! ежжай в рассею!" - сразу же начинается хохломоскалежидосрач и тому подобные холивары.

Так что вот вам мой бесплатный совет: смотрите, думайте и говорите про себя, а не про другого. А не то зеркалом вернется.

Удачи ;)

Опубліковано
max троллит в тему аля "а ты патриот?", "а, ты москаль! ежжай в рассею!" - сразу же начинается хохломоскалежидосрач и тому подобные холивары

ти сам провокував такі теми українофобськими меседжами...

По суті ти теж троль, а я навіть би сказав головний троль форуму )

Тільки, може, з іншим знаком (для деяких форумчан)

Опубліковано

Є така дуже цікава звичка в багатьох людей - рівнятись на гірших. Це дуже помітно ще зі школи, коли приходиш до дому з четвіркою після екзамену і мама на тебе сварить, а ти їй кажеш: "ти шо? там люди навіть трійки поотримували".

В мене склалось враження, що дехто "хороший" почав рівнятись на "поганого" Діфото, мовляв, от я руку дівчині подав, а він навіть шапку в приміщенні не скидає.

Одне з головних правил хорошого тону - поважати думку інших, навіть якщо вона погана (чи не подобається). Діфто сказав свою думку і при цьому зробив це досить чесно. Мені вона НЕ сподобалась, бо я не тішив себе ілюзією, що потрапив саме в 5%. Але я поважаю цю думку.

2 Нікель.

Ти на одній з сусідніх гілок форуму дозволив собі висловити свій особистий ноуріспект мені як топікстартеру. Мені дуже хотілося з тобою посперечатись, але я цього не зробив, бо ти висловив СВОЮ думку, хоч якою хибною вона не була і як би далеко я її не мав.

А от чи правильно зробив ти з точки зору ПХТ? Це питання.

Ти міг СВОЮ думку залишити при собі.

Ти міг написати мені в приват.

Ти міг висловитись на порядок коректніше.

і т.д.

До дупи (вибачте) те, що хтось колись подав руку дівчині. Не обманюйте себе та інших. Коли подаєш руку дівчині в молодому віці мотивація в 95% така - прикінусь джентельменом, а потім почну "підкочувати шари".

Повага - це основна мотивація до ПХТ.

Я не матюкнусь голосно в натовпі, бо я поважаю інших, які не хочуть щоб я матюкався.

і т. д.

Опубліковано

Буду писати простими реченнями. Щоб було зрозуміліше.

В мене склалось враження, що дехто "хороший" почав рівнятись на "поганого" Діфото, мовляв, от я руку дівчині подав, а він навіть шапку в приміщенні не скидає.

При чому його шапка до моєї знайомої? :huh:

Я хоч слово про шапку Діфото написав? :huh:

Я також не у всіх приміщеннях шапку знімаю. Це не заважає подавати дівчині руку. ЦЕ - НЕ ВЗАЄМОВИКЛЮЧНІ РЕЧІ!!!

Я більш чим впевнений, що Діфото також подає руку своїй дружині.

Одне з головних правил хорошого тону - поважати думку інших, навіть якщо вона погана (чи не подобається). Діфто сказав свою думку і при цьому зробив це досить чесно. Мені вона НЕ сподобалась, бо я не тішив себе ілюзією, що потрапив саме в 5%. Але я поважаю цю думку.

Якщо ти не зрозумів - я також висловив свою думку. Якщо написане вище - не просто тріпання язиком пальцями, то поважай і мою думку.

Ти на одній з сусідніх гілок форуму дозволив собі висловити свій особистий ноуріспект мені як топікстартеру. Мені дуже хотілося з тобою посперечатись, але я цього не зробив, бо ти висловив СВОЮ думку, хоч якою хибною вона не була і як би далеко я її не мав.

Не зробив там, але зробив тут. Ну ти й злопам'ятний <_<

А от чи правильно зробив ти з точки зору ПХТ? Це питання.

Ти міг СВОЮ думку залишити при собі.

Ти міг написати мені в приват.

Ти міг висловитись на порядок коректніше.

і т.д.

Ти міг зробити те ж.

До дупи (вибачте) те, що хтось колись подав руку дівчині. Не обманюйте себе та інших. Коли подаєш руку дівчині в молодому віці мотивація в 95% така - прикінусь джентельменом, а потім почну "підкочувати шари".

Не суди по собі. <_< Мені тоді було років 11-12 і підкочувати ще толком не було шо :D

Ти стільки тексту "наклав" і все через камінь за пазухою? Через отой ноуріспект? Жесть.

Ще раз повторюсь для неуважних, подальші коментарі, які стосуються моєї пропозиції до Діфото прошу писати в приват, а ще краще в асю.

"*ушел за поп-корном*" (с)

Опубліковано

Є загальноприйняті ПХТ.

Але в більшості випадків кожен сам встановлює для себе ці правила. І слідує цим правилам, і якщо людина заклала що для неє ПХТ ти вже її неперепреш. Немає чого сперечатись.

багато про головні убори (бейсболки, ушанки, панамки і т.д) написано. Я взагалі шапку не ношу ніколи. Мені похфіг треба її знімати чи ніі похфіг чи хтось знімає.

Мабуть не треба було тут писати. ;)

Опубліковано

Ну, раз уж тут пошла такая жара, продолжаем говорить о ПХТ. А поскольку они сводятся к шапке, то:

:: НА ВОРЕ ШАПКА ГОРИТ, А НА ПИВЕ — ВЫПИТЬ ВЕЛИТ.

:: БАРАНЬЯ ШАПКА НА БАРАНЬЕЙ ГОЛОВЕ.

:: С НЕДРУГЕ ХОТЬ ШАПКА ДОЛОЙ.

:: У АНДРОНОВА ШАПКА НА МОСКВЕ НЕ ТЕРЯЕТСЯ (?).

:: ШАПКА ТРИ РУБЛЯ, ЗАТО НАБЕКРЕНЬ.

:: ВЫПЬЕМ? — ВЫПЬЕМ — А ДЕНЬГИ ГДЕ? — А ШАПКА-ТО У ТЕБЯ НА ЧТО!

:: ДОМА ЩИ БЕЗ КРУП, А В ЛЮДЯХ ШАПКА В РУБЛЬ.

:: ЕСЛИ ГОЛОВА НЕ РЕМЕНЬ — НА НЕЙ ДОЛЖНА БЫТЬ ШАПКА.

:: ЗАМЕРЗАЮЩЕМУ И ТРЯПКА — ШАПКА И ЮБКА ШУБКА.

:: ПРОСТИ, КОЛПАК, А ШАПКА И ТАК.

:: ПОСМОТРИШЬ — ШАПКА ВАЛИТСЯ.

:: НА ВОРЕ ШАПКА ГОРИТ.

:: БЫЛА БЫ ГОЛОВА, А ШАПКА БУДЕТ.

:: ОБЕЩАННАЯ ШАПКА НА УШИ НЕ ЛЕЗЕТ.

:: В БРЮХЕ СОЛОМА, А ШАПКА С ЗАЛОМОМ.

:: ОН И ШАПКА НА СТО ГОЛОВ, И ТРОСТЬ НА СТО СЛЕПЦОВ.

:: ПО ГОЛОВЕ И ШАПКА, ПО НОГЕ И САПОГ.

:: ПО СЕНЬКЕ И ШАПКА, ПО ГОРШКУ И КРЫШКА.

:: ПО СЕНЬКЕ И ШАПКА, ПО ЕРЕМЕ И КОЛПАК.

:: КАКОВ ПАХОМ, ТАКОВА И ШАПКА НА НЕМ.

Опубліковано

прикольно ви тут понаписували - не розумію чому прицепились до кепки. звісно що є ПХТ але ще й є стиль людини -котра постіно носить кепку - я таких кілька знаю. звісно що при вході у театр,  ресторан, бібліотеку її знімати треба але у тому ж барі це не є критично бо одяг,взуття, макіяж у кожного свій.  ніхто ж не обговорює зачіски деяких індивідуумів обох полів чи пірсинг та тату. а іноді такого надившся...

Простіше ставитись треба до людей - кожен має право на сою думку, свої погляди, свій стильн життя і якщо він не вписується у образ  середньостатистичної людини то це власне більше твоя проблема ніж його непорядність. 

можна сказати що ти виконуєш ПХТ  коли  біля тебе почувають комфортно люди будь якого віку і соціального статусу та інтересів причому не важливо де ти будеш знаходитись - сьогодні ти у костюмі в театрі, а завтра велоформі на вулиці, а потім у більярдні чи спортзалі чи у тому ж інтернеті, хоча в останьому випадку частина людей тупо розважається і є дуже велика різниця між ними реальними і ними віртуальними.

Повага  і стриманність - ось головне правило

p.s. іноді варто сказати правду в очі як це пише difoto (на жаль поки що не знайомий у реалі) ніж тупо промовчати 

Опубліковано

часом вихованість це не вміння їсти акуратно не заляпавшись, а вміння не помітити як заляпався хтось інший (відноситься і до теми форуму і до флейму навколо славнозвісної кепки :))

Опубліковано

може з моєю думкою і не погодяться модери, але плюралізьм думок на форумі це його багатство, піднімають рейтинг цього форуму не тільки адміни і модери і не тільки Діфото (якому пофіг) але й прості користувачі нету які мають бажання щось тут написати. спитати чи повідомити. А визначати форум як це моя приватна власність якось не правильно, на керування ним і так ніхто не зазіхає, а в ході дискусії тикати цим дико. Може зразу під час інвайту поставити 10-100 питань до бажаючого зареєструватись і якщо хоч одне буде суперечити гнати його н*х от тоді форум буде цікавий :D

Короче не забувайте про правила хорошого тону навіть якщо вам пофіг

Опубліковано

Многие люди говорят,что они без комплексов. А что такое быть без комплексов сейчас?А не кажется ли вам, что это всего навсего проявление в их поведении по отношению к другим невежества,хамства,цинизма и эгоизма?

Опубліковано
А не кажется ли вам, что это всего навсего проявление в их поведении по отношению к другим невежества,хамства,цинизма и эгоизма?

"Побольше цинизма - людям это нравится" © О. Бендер

Опубліковано

Как вы понимаете часто слышимое от молодежи высказывание: -Что не запрещено,то разрешено. Мне кажется , что существуют еще и неписанные,этические законы. Да в конце концов должна быть совесть,хотя бы маленькие ее зачатки. Например, трескать семечки в кинотеатре ни кто не запрещает, но это сильно мешает окружающим и т.д.

Опубліковано

Интеллигентным человеком может считаться лишь тот, кто может отличить Гоголя от Гегеля, Гегеля от Бебеля, Бебеля от Бабеля, Бабеля от кабеля, кабеля от кобеля, а кобеля от суки... А суку от порядочной женщины.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...