nickel Опубліковано 16 Липня, 2009 в 00:02 #51 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 00:02 кагбє В інтернеті є тисячі альтернативних форумів, на яких немає Difoto і його "карєшей". і від алергії не страждатимеш. а він мені і не друг, та й про манеру його поведінки я свою певну думку маю, не завжди позитивну. але тут є хазяї, вони мають право на свої правила. не влаштовуватиме -піду. без "лікування" всіх А я нікого не лікую. Ти ж не хворий? Я лише дав коментар на пост Діфото, а тепер всім бажаючим пояснюю чому . Якщо я залишу цей форум, то аж ніяк не через Діфото, на любому форумі є такі діфото - це не робить їх (форуми) гіршими. Подальші коментарі, які не стосуються теми прошу писати в приват, а ще краще в асю.
Zheny@ Опубліковано 16 Липня, 2009 в 05:32 Автор #52 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 05:32 Эка Вас заколбасило... - Про приватність ресурсу та правилах і правах говорилося немало і не тільки тут. - Щодо Difoto, він, доречі, аисказав своє відношення до правил хорошого тону вцілому. Він просто на них чхав. Йому і так добре. Хоча, якби дехто звернув увагу на його підпис, то багато чого зміг би зрозуміти. І не флеймити тут на 2 сторінки. - Щодо Адмінів і модераторів. Адміни (читай власники ресурсу) назначають модераторів, для слідкування за порядком в окремих темах та по форуму в цілому. І якщо вони (адміни/модератори) не вважають, що робиться щось надзвичайне, екстраординарне, і не бачать порушення СВОЇХ же правил, тоді все о.к. Зрештою, я свого досяг дискусія таки вийшла. можжливо не зовсім по темі, але вийшла. Обговорення поведінки Difoto, прийняло такий собі жвавий характер, а все через те, що він не знімає капелюха в приміщенні , на відміну від мене.
Tarzanych Опубліковано 16 Липня, 2009 в 07:17 #53 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 07:17 Ну со своим уставом в чужой монастырь не лезут, но хочеться видеть на улицах (да и на форумах) именно воспитанных людей, а не тех, кто плевал на все правила этики, потому что ему и так хорошо. Насчет искренности пожеланий и комплиментов... Разве вот так уж и повально все продавцы говорят лестные слова, только чтобы денег заработать? Сомневаюсь. Есть же характер, темперамент человека. Хотя действительно приятнее покупать у улыбающегося человека, чем у продавца с угрюмой физиономией, который "таким не страдает". Да простит меня difoto (которого я абсолютно не знаю, соответственно мнения составить не могу), но людей с подобной жизненной позицией я стараюсь избегать. Они чаще всего излишне категоричны и пренебрежительны.
difoto Опубліковано 16 Липня, 2009 в 07:28 #54 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 07:28 Делай другим так, как хотел бы, чтобы сделали для тебя. Общее рассуждение и понятие для фраз Yarchik'a , кстати. Так вот, продолжим Мне пофиг, в шапке человек или нет, если он только не ходит в ушанке летом, хотя и тогда я ему ничего не скажу. Мне пофиг, поздоровались со мной за руку и поздоровались ли вообще. Мне пофиг, что про меня пишут и говорят, если говорят не в глаза. Особенно, когда это делают те, на чье мнение наплевать. Кстати, я так же нормально отношусь к тем, кто плюет на мое мнение. Если я совершил дурацкий поступок, я не обижаюсь, когда меня называют дураком, и не понимаю, почему обижаются другие. Ну и так далее. И раньше я с идиотами вступал в полемику, холивары и прочие словесные баталии, но со временем понял для себя, что идиота проще назвать идиотом и пусть с пеной доказывает обратное. А еще позже я открыл для себя , что над идиотами можно еще и постебать, что приносит гору лулзов и крайне доставляет от того, что они не видят этого
Luychi Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:19 #55 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:19 "Люди тільки тоді повідомляють нам цікаву інформацію, коли ми їм заперечуємо" (Бернард Шоу) Це про difoto напевно сказано було. А на рахунок, того що: "люди не розуміють, що вони у когось в гостях, при чому порівняно недавно, і тому їхню думку щодо порядків у хаті, хазяїв, їх друзів, інших гостей можуть ігнорувати, або просто хєрити?" Я, в принципі десь такої відповіді і чекала... типу "вас сдесь не стояло" - так я і не заперечую. Зовсім недавно тут. Але думку свою не нав'язую, і устави навіть писати не збираюсь... Вибач Zheny@, що знов в твоїй темі не потепі. Ну не могла втриматись.
max Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:33 #56 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:33 Ну я, наприклад, на форумі давніше за деяких модераторів, а толку?Да і кстаті індульгенції не рулять. Отакі в нас адміни, гордітця їми! ))
Zheny@ Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:50 Автор #57 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:50 max, мля, не в нас адміни - а ти в них.. тут же ясно сказано було.. не ми їх обирали - а вони нас.. вони вирішують, кому тут бути а кому ні.. А те, що ти на 1 пункт "старше" за мене - честі тобі не робить. Чого ти тут досяг? (-48) пунктів репутації. та варн левел хз скільки, постійний РО від 3 до 10 днів, купа клонів.. ) Що це тобі дало? Репутація на форумі, частково відображає репутацію в житті - Я про тебе вже думку склав. . Зі скількома форумчанами ти знайомий особисто? Щоб заперечити моє ствердження про репутацію.. Що ти можеш про них сказати?? Щоб знову ж таки заперечити..
difoto Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:56 #58 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 08:56 Хе.. мне не перечили, меня пытались оскорбить, доказать, что я "сам такой" и т.д. Я лишь разжевал для идиотов непонятливых то, что говорил ранее. Кстати, вы не заметили, что, как только перестают обговаривать, пытаться унизить или оскорбить юзера, который в воображении бордовцев (как правило, идиотов) кагбэ показывает нам, что он "самый умный", "самый асоциальный", "самый правильный", "самый поЦреот" и т.д., сразу беседа переходит в конструктивное русло. И наоборот, как только всякий max троллит в тему аля "а ты патриот?", "а, ты москаль! ежжай в рассею!" - сразу же начинается хохломоскалежидосрач и тому подобные холивары. Так что вот вам мой бесплатный совет: смотрите, думайте и говорите про себя, а не про другого. А не то зеркалом вернется. Удачи
max Опубліковано 16 Липня, 2009 в 10:07 #59 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 10:07 max троллит в тему аля "а ты патриот?", "а, ты москаль! ежжай в рассею!" - сразу же начинается хохломоскалежидосрач и тому подобные холиварыти сам провокував такі теми українофобськими меседжами... По суті ти теж троль, а я навіть би сказав головний троль форуму )Тільки, може, з іншим знаком (для деяких форумчан)
difoto Опубліковано 16 Липня, 2009 в 10:17 #60 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 10:17 Опять начнем меня обговаривать?*ушел за поп-корном*
max Опубліковано 16 Липня, 2009 в 10:18 #61 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 10:18 Без тебе тут нічого не буде, народ кволий, ховай поп корМ ))
druid Опубліковано 16 Липня, 2009 в 19:43 #62 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 19:43 Є така дуже цікава звичка в багатьох людей - рівнятись на гірших. Це дуже помітно ще зі школи, коли приходиш до дому з четвіркою після екзамену і мама на тебе сварить, а ти їй кажеш: "ти шо? там люди навіть трійки поотримували". В мене склалось враження, що дехто "хороший" почав рівнятись на "поганого" Діфото, мовляв, от я руку дівчині подав, а він навіть шапку в приміщенні не скидає. Одне з головних правил хорошого тону - поважати думку інших, навіть якщо вона погана (чи не подобається). Діфто сказав свою думку і при цьому зробив це досить чесно. Мені вона НЕ сподобалась, бо я не тішив себе ілюзією, що потрапив саме в 5%. Але я поважаю цю думку. 2 Нікель. Ти на одній з сусідніх гілок форуму дозволив собі висловити свій особистий ноуріспект мені як топікстартеру. Мені дуже хотілося з тобою посперечатись, але я цього не зробив, бо ти висловив СВОЮ думку, хоч якою хибною вона не була і як би далеко я її не мав. А от чи правильно зробив ти з точки зору ПХТ? Це питання. Ти міг СВОЮ думку залишити при собі. Ти міг написати мені в приват. Ти міг висловитись на порядок коректніше. і т.д. До дупи (вибачте) те, що хтось колись подав руку дівчині. Не обманюйте себе та інших. Коли подаєш руку дівчині в молодому віці мотивація в 95% така - прикінусь джентельменом, а потім почну "підкочувати шари". Повага - це основна мотивація до ПХТ. Я не матюкнусь голосно в натовпі, бо я поважаю інших, які не хочуть щоб я матюкався. і т. д.
nickel Опубліковано 16 Липня, 2009 в 23:55 #63 Опубліковано 16 Липня, 2009 в 23:55 Буду писати простими реченнями. Щоб було зрозуміліше. В мене склалось враження, що дехто "хороший" почав рівнятись на "поганого" Діфото, мовляв, от я руку дівчині подав, а він навіть шапку в приміщенні не скидає. При чому його шапка до моєї знайомої? Я хоч слово про шапку Діфото написав? Я також не у всіх приміщеннях шапку знімаю. Це не заважає подавати дівчині руку. ЦЕ - НЕ ВЗАЄМОВИКЛЮЧНІ РЕЧІ!!! Я більш чим впевнений, що Діфото також подає руку своїй дружині. Одне з головних правил хорошого тону - поважати думку інших, навіть якщо вона погана (чи не подобається). Діфто сказав свою думку і при цьому зробив це досить чесно. Мені вона НЕ сподобалась, бо я не тішив себе ілюзією, що потрапив саме в 5%. Але я поважаю цю думку. Якщо ти не зрозумів - я також висловив свою думку. Якщо написане вище - не просто тріпання язиком пальцями, то поважай і мою думку. Ти на одній з сусідніх гілок форуму дозволив собі висловити свій особистий ноуріспект мені як топікстартеру. Мені дуже хотілося з тобою посперечатись, але я цього не зробив, бо ти висловив СВОЮ думку, хоч якою хибною вона не була і як би далеко я її не мав. Не зробив там, але зробив тут. Ну ти й злопам'ятний А от чи правильно зробив ти з точки зору ПХТ? Це питання. Ти міг СВОЮ думку залишити при собі. Ти міг написати мені в приват. Ти міг висловитись на порядок коректніше. і т.д. Ти міг зробити те ж. До дупи (вибачте) те, що хтось колись подав руку дівчині. Не обманюйте себе та інших. Коли подаєш руку дівчині в молодому віці мотивація в 95% така - прикінусь джентельменом, а потім почну "підкочувати шари". Не суди по собі. Мені тоді було років 11-12 і підкочувати ще толком не було шо Ти стільки тексту "наклав" і все через камінь за пазухою? Через отой ноуріспект? Жесть. Ще раз повторюсь для неуважних, подальші коментарі, які стосуються моєї пропозиції до Діфото прошу писати в приват, а ще краще в асю. "*ушел за поп-корном*" (с)
Tolik_lt Опубліковано 17 Липня, 2009 в 06:20 #64 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 06:20 нікель, ти поп-корн постав, ти на екрані, а не в залі
la20 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 06:47 #66 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 06:47 Є загальноприйняті ПХТ. Але в більшості випадків кожен сам встановлює для себе ці правила. І слідує цим правилам, і якщо людина заклала що для неє ПХТ ти вже її неперепреш. Немає чого сперечатись. багато про головні убори (бейсболки, ушанки, панамки і т.д) написано. Я взагалі шапку не ношу ніколи. Мені похфіг треба її знімати чи ніі похфіг чи хтось знімає. Мабуть не треба було тут писати.
difoto Опубліковано 17 Липня, 2009 в 07:24 #67 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 07:24 Ну, раз уж тут пошла такая жара, продолжаем говорить о ПХТ. А поскольку они сводятся к шапке, то: :: НА ВОРЕ ШАПКА ГОРИТ, А НА ПИВЕ — ВЫПИТЬ ВЕЛИТ. :: БАРАНЬЯ ШАПКА НА БАРАНЬЕЙ ГОЛОВЕ. :: С НЕДРУГЕ ХОТЬ ШАПКА ДОЛОЙ. :: У АНДРОНОВА ШАПКА НА МОСКВЕ НЕ ТЕРЯЕТСЯ (?). :: ШАПКА ТРИ РУБЛЯ, ЗАТО НАБЕКРЕНЬ. :: ВЫПЬЕМ? — ВЫПЬЕМ — А ДЕНЬГИ ГДЕ? — А ШАПКА-ТО У ТЕБЯ НА ЧТО! :: ДОМА ЩИ БЕЗ КРУП, А В ЛЮДЯХ ШАПКА В РУБЛЬ. :: ЕСЛИ ГОЛОВА НЕ РЕМЕНЬ — НА НЕЙ ДОЛЖНА БЫТЬ ШАПКА. :: ЗАМЕРЗАЮЩЕМУ И ТРЯПКА — ШАПКА И ЮБКА ШУБКА. :: ПРОСТИ, КОЛПАК, А ШАПКА И ТАК. :: ПОСМОТРИШЬ — ШАПКА ВАЛИТСЯ. :: НА ВОРЕ ШАПКА ГОРИТ. :: БЫЛА БЫ ГОЛОВА, А ШАПКА БУДЕТ. :: ОБЕЩАННАЯ ШАПКА НА УШИ НЕ ЛЕЗЕТ. :: В БРЮХЕ СОЛОМА, А ШАПКА С ЗАЛОМОМ. :: ОН И ШАПКА НА СТО ГОЛОВ, И ТРОСТЬ НА СТО СЛЕПЦОВ. :: ПО ГОЛОВЕ И ШАПКА, ПО НОГЕ И САПОГ. :: ПО СЕНЬКЕ И ШАПКА, ПО ГОРШКУ И КРЫШКА. :: ПО СЕНЬКЕ И ШАПКА, ПО ЕРЕМЕ И КОЛПАК. :: КАКОВ ПАХОМ, ТАКОВА И ШАПКА НА НЕМ.
madkot Опубліковано 17 Липня, 2009 в 13:32 #68 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 13:32 прикольно ви тут понаписували - не розумію чому прицепились до кепки. звісно що є ПХТ але ще й є стиль людини -котра постіно носить кепку - я таких кілька знаю. звісно що при вході у театр, ресторан, бібліотеку її знімати треба але у тому ж барі це не є критично бо одяг,взуття, макіяж у кожного свій. ніхто ж не обговорює зачіски деяких індивідуумів обох полів чи пірсинг та тату. а іноді такого надившся...Простіше ставитись треба до людей - кожен має право на сою думку, свої погляди, свій стильн життя і якщо він не вписується у образ середньостатистичної людини то це власне більше твоя проблема ніж його непорядність. можна сказати що ти виконуєш ПХТ коли біля тебе почувають комфортно люди будь якого віку і соціального статусу та інтересів причому не важливо де ти будеш знаходитись - сьогодні ти у костюмі в театрі, а завтра велоформі на вулиці, а потім у більярдні чи спортзалі чи у тому ж інтернеті, хоча в останьому випадку частина людей тупо розважається і є дуже велика різниця між ними реальними і ними віртуальними.Повага і стриманність - ось головне правилоp.s. іноді варто сказати правду в очі як це пише difoto (на жаль поки що не знайомий у реалі) ніж тупо промовчати
vampirich Опубліковано 17 Липня, 2009 в 13:56 #69 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 13:56 часом вихованість це не вміння їсти акуратно не заляпавшись, а вміння не помітити як заляпався хтось інший (відноситься і до теми форуму і до флейму навколо славнозвісної кепки )
romaxa11 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 17:49 #71 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 17:49 може з моєю думкою і не погодяться модери, але плюралізьм думок на форумі це його багатство, піднімають рейтинг цього форуму не тільки адміни і модери і не тільки Діфото (якому пофіг) але й прості користувачі нету які мають бажання щось тут написати. спитати чи повідомити. А визначати форум як це моя приватна власність якось не правильно, на керування ним і так ніхто не зазіхає, а в ході дискусії тикати цим дико. Може зразу під час інвайту поставити 10-100 питань до бажаючого зареєструватись і якщо хоч одне буде суперечити гнати його н*х от тоді форум буде цікавий Короче не забувайте про правила хорошого тону навіть якщо вам пофіг
kotzar Опубліковано 17 Липня, 2009 в 17:53 #72 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 17:53 Многие люди говорят,что они без комплексов. А что такое быть без комплексов сейчас?А не кажется ли вам, что это всего навсего проявление в их поведении по отношению к другим невежества,хамства,цинизма и эгоизма?
SunSeth Опубліковано 17 Липня, 2009 в 19:06 #73 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 19:06 А не кажется ли вам, что это всего навсего проявление в их поведении по отношению к другим невежества,хамства,цинизма и эгоизма?"Побольше цинизма - людям это нравится" © О. Бендер
kotzar Опубліковано 18 Липня, 2009 в 09:55 #74 Опубліковано 18 Липня, 2009 в 09:55 Как вы понимаете часто слышимое от молодежи высказывание: -Что не запрещено,то разрешено. Мне кажется , что существуют еще и неписанные,этические законы. Да в конце концов должна быть совесть,хотя бы маленькие ее зачатки. Например, трескать семечки в кинотеатре ни кто не запрещает, но это сильно мешает окружающим и т.д.
VeryFate Опубліковано 18 Липня, 2009 в 13:21 #75 Опубліковано 18 Липня, 2009 в 13:21 Интеллигентным человеком может считаться лишь тот, кто может отличить Гоголя от Гегеля, Гегеля от Бебеля, Бебеля от Бабеля, Бабеля от кабеля, кабеля от кобеля, а кобеля от суки... А суку от порядочной женщины.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.