Shkoder Опубліковано 5 Березня, 2010 в 21:23 #26 Опубліковано 5 Березня, 2010 в 21:23 Мабуть, я, все-таки, буду використовувати салідол. а для приготовления графитки достаточно нагреть солидол на костре до 50 градусов и подкинуть в него пару грифелей imho, солидол никак не подходит для современных втулок, он скорее для ступиц телеги.. если питаешь такое отвращение к спреям, лучше купи банку литола-24. это тоже imho
Marshall Опубліковано 6 Березня, 2010 в 11:33 #27 Опубліковано 6 Березня, 2010 в 11:33 а я змазував якоюсь хитрою змазкою з авіазаводу, нею змазують підшипники роторів турбін вироблена майже повністтю з натураних складжових. На банці написано що працює в будь яких температурних умовах і навіть в глубокому вакуумі Хто має там знайомих можете поцікавитись.
Shkoder Опубліковано 6 Березня, 2010 в 13:08 #28 Опубліковано 6 Березня, 2010 в 13:08 эта хитрая смазка - обычная графитовая, но очень мелкодисперсная. мама когда-то такую носила с авиазавода и мы пытались смазывать втулки у катушек спиннингов. все отлично пока не попадает вода или пока сам спиннинг не падает в воду вместе с катушкой - через пару дней втулка закисает. так что не все высокие технологии одинаково хороши
S30 Опубліковано 6 Березня, 2010 в 13:52 #29 Опубліковано 6 Березня, 2010 в 13:52 Колись придбав "Смазка Тефлоновая" 30мл г. Павлоград.Написано, що для підшипників роверів та мототехніки. містить "ультрамелкий тефлон, образующий прочную суперскользящую пленку на трущихся поверхностях". "Уменьшает коеф трения в 2,8 раза и увеличивает срок деталей на 30-40%".Незнаю містить чи ні і наскільки "ультрамелкий", але користуюся вже кілька років і нарікань нема. Поверхні кочення гладкі, без сколів і задирів і потемніння змазки відсутнє (результатів зносу тобто нема).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.