Перейти до змісту

ЭКИБАНЫ, сопутникові антени...

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так там не просто так а " Професiйне встановлення СОПУТникових антен...". тобто спеціально навчені люди встановлять СОПУТникову антену так, щоб її сопіння було максимальним - ви нарешті візьмете в сусідів реванш за їх вечірні сеанси караоке - хай втикають під потужне професійно-встановлене сопіння! :)

Опубліковано
хм... Извините:)

А вообще интересно.... в аське и на других сайтах, да и в жизни многие люди говорят и пишут: "аффтар жжот", "превед медвед", "йа креведко" и тд... А тут напишешь парашУт... и все сразу такие филологи:)

(с)

Опубліковано
А, вы в этом смысле? :) :) :)

Ну да, забавно конечно)

Только придирайтесь вы ко всему с таким пристрастием)

от навіщо ти такого просиш?це ж буде філологічний армагеддон

Опубліковано

В розділі "Залізо" давно філологічний армагеддон, принаймні є люди, які на це скаржаться :smile3:

Я далеко не філолог, та і у школі зовсім не був відмінником, просто мову люблю і поважаю.

Опубліковано

З матеріалізацією інтернет безкультур'я, наша мова стала таки посміховиськом. Звісно, хочеться побути трішечки віртуальним, не таким офіційним. Хочеться щось таке втяти, нерозумне. Але стримуєшся. Прикро за тих, хто це віртуальне безкультур'я несе в реальність..

Опубліковано

Я не придираюсь. Просто, дивує, що люди продають те, що навіть не знають, як правильно називається. Це їх бізнес, а не одноразовий продаж.

Ще класно виглядають "КВІТN" на Північному, "Продуктові вироби" біля "Лучеська", "Секонд маркет" на Молоді, "STOK" біля "Шайби"...

Опубліковано

Це все мені нагадало тему з Ко6аном в світі КС)))))))))))))))) РІПІТІТОР)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
Силиконовые накладки обеспечивают комфорт и высокое качество звука. А компактный ПДУ позволяет обрабатывать вызовы, регулировать громкость и создавать списки воспроизведения.......... орегинал
©

орєгінал, нє Кєтай.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...